💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 337
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 370
Варели да вървят в баланс с жилетка е май 10 пъти по-трудно отколкото без, Траян много кофти падна ...ама нали е мъж, добре е, да продължава ...

Някои елементи са мега опасни с жилетки и със смяна на тежеста.

# 2 371
  • София
Калин не. Алекс да. Категорично.

# 2 372
  • Някъде там...
Павел не е като Димо. Много неща му убягват.
Отделно не знам какво и как гледа, но му бягат важни детайли.
Има принос за провала на сезона Павел. Недоглежда много. Не знам той ли определя на кого да даде наказание и по колко, но ако е той... отпадането на Симона е и негово дело. Онези 2 минути наказание на Радостина...

# 2 373
И кога точно Калин и Алекс са се настроили срещу Чикагото? Това Дино ли го измисли? Аз ли нещо пропускам?
Алекс с Ръждавичка на съвет искаха да стрелят по него. Да не говорим,че Алекс откровено си го нарече на един от синхроните слабо звено. На една от номинационните даже го разкритикува,че не се включва в изготвянето на стратегии за игрите. Алекс заради това че игра срещу Пекин и жените ви се е издигнал в очите,но аз помня що за човек е. Къса и избирателна на моменти ви е паметта и прощавате лесно на хора,които са ви сатанали симпатични просто, защото играят отпор срещу "злото."

# 2 374
Никой няма да си признае,но истината е,че искат да махат Чикагото,защото е силен противник. Нищо не е шикалкавил. Опита се да не се забърква в коалиции. Четох,че много от вас смятате,че трябва да играе с Алекс и Калин,но Алекс още докато беше с Ръждавичка искаше да го маха. Те реално всички искат да го махат. Най се ядосвам как изведнъж всички (включително и редактори ) сега се опитват да го изкарат по черен и от дявола. А за Ръждавичка писах. Яд я е,че я би на капитанска.
100% съгласна

# 2 375
Павел не е като Димо. Много неща му убягват.
Отделно не знам какво и как гледа, но му бягат важни детайли.
Гледа той, гледа в пясъка и чака да свърши битката, за да заведе Кристина на заведение.

# 2 376
  • Северозападна България
Дино ми изпадна от фаворитите за победител, когато започна да говори против Сапунджиева от няколко епизода насам. Еми, жена е не се говори така. Има такова селско-подигравателно отношение и към Чикагото и не само.  Толкова го е страх, че само схеми са му в главата, надявам се Дино да отпадне от жена! "Миро" какво да го коментирам, къде беше цяло предаване, че сега се появи и ще обръща играта. Усещам, че ще играе с жените като се слеят племената, защото са слаби и първо трябва да се отърве от силните мъже а тях с една ръка ще ги бие.

# 2 377

Очертава се най-слабата битка,до сега от всички игри.Биха рекорда ...и двамата са несигурни,предпазливи и няма ама никакъв хъс за победа...ами просто да минем си е...

# 2 378
  • тук, на мястото си
Това с Чикагото си е жива интрига и май Дино ще я е направил още при зелените. После Симона се е хванала, на нея не и трябваше много. Не очаквах, че Дино ще е такъв интригант. Не съм чула Алекс и Калин да кажат нещо за Чикагото.

# 2 379
  • София
Чикагото е хлъзгав играч и гледа само себе си.
Което лошо няма.
Но да не се сърди, като никой му няма доверие.

# 2 380
Павел не може да няма слушалка в ухото, но с тия наказания няма ясни правила и си прави каквото си иска.

Сега на днешната битка, щял да накара Траян да хвърля ласото пак, защото не се било закачило "добре"....намирисва ми тази битка и хич не ме кефи накъде духа вятъра и коментарите на Павел.

С тия наказания по елиминации така и не решиха дават ли ги или не, при затваряне с обиколка или не, на Радка без затваряне с обиколка 2 мин, на Симона - да чака да я затвори ...пълен леш.

# 2 381
И кога точно Калин и Алекс са се настроили срещу Чикагото? Това Дино ли го измисли? Аз ли нещо пропускам?
Алекс с Ръждавичка на съвет искаха да стрелят по него. Да не говорим,че Алекс откровено си го нарече на един от синхроните слабо звено. На една от номинационните даже го разкритикува,че не се включва в изготвянето на стратегии за игрите. Алекс заради това че игра срещу Пекин и жените ви се е издигнал в очите,но аз помня що за човек е. Къса и избирателна на моменти ви е паметта и прощавате лесно на хора,които са ви сатанали симпатични просто, защото играят отпор срещу "злото."
Не, не е това. Просто тези епизоди не ги гледах много подробно и прескачах сините, защото не ми бяха интересни. Затова не съм го чула и попитах.
Благодаря, разбрах.

# 2 382
  • София
Много е добър на баланса Траян. Simple Smile
И то с 15 кила жилетка!

# 2 383
  • Някъде там...
Скучно върви тази битка. Траян срещу Калин по-нахъсано играеше на капитанската.
Интересни елементи са им избрали, да не са чакали Траян срещу Калин днес?

# 2 384
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Брей, Диното голям Хитър Петър бил. Шегички, майтапчета, а сметчиците си вървят. Направо се вижда в очите му как щрака мозъчето.
Фикусчо, ако не е със самодоволната усмивка, физиономията му е като на наакан. Калин и Алекс му вгорчават сериозно животеца. Joy Останалите може и да са заблудени за него, но старото куче Алекс съвсем правилно е надушил какво представлява господин Лошомие.

Общи условия

Активация на акаунт