💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 408
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 385
Павел не е като Димо. Много неща му убягват.
Отделно не знам какво и как гледа, но му бягат важни детайли.
Има принос за провала на сезона Павел. Недоглежда много. Не знам той ли определя на кого да даде наказание и по колко, но ако е той... отпадането на Симона е и негово дело. Онези 2 минути наказание на Радостина...

Водещи си водят. Зад камерите има продуценти, които следят игрите и командват на Павел да каже нещо.

Симона отпадна заради Симона лол

# 2 386
  • София
Как искате да играе Траян?
Внимателен е, защото Сапунджиева не е случайна.
И с тази жилетка е много по-трудно.

# 2 387
Траян губи страшно много време с това сваляне и слагане на жилетката , ако не трябваше постоянно да е сваля досега да беше затворил Деси с 2 обиколки , това е много недосмислено с тези жилетки трябва да измислят друг начин за да "изравняват " силите .

# 2 388
  • Някъде там...
Е, ако Павел не беше дал наказание тип награда от 2 минути на Радостина на онази елиминация, тя можеще и да отпадне там. Така че си твърдя, че Павел е виновен.

Захапа Траян като че ли. Много предпазливо тръгна в началото.

# 2 389
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами говориха си да сготвят Чикагото, Алекс и Калин, аз бях изумена че така решиха, от Калин не го очаквах може би. Не е лош играч Сапунджиева, но много негативи събра покрай Пекин, помня и аз как стоеше нагло, колеше и бесеше с нея.

# 2 390
Защо като падна Сапунджиева от гредата не я върна отначало, а започна откъдето падна

# 2 391
Сапунджиева трябва да чака по 1 мин преди стълбата заради жилетката ама ...къде ти справедливост в Игрите на Глада ...

# 2 392
Ама какви бяха блестящи от чистота жълтите екипи на изолатора...
Няма начин да не се поддържа хигиена, ама крият.

# 2 393
  • София
Траян непрекъснато трупа преднина и все са равни.
ЖилеткаГейт. Grinning

# 2 394
Това с Чикагото си е жива интрига и май Дино ще я е направил още при зелените. После Симона се е хванала, на нея не и трябваше много. Не очаквах, че Дино ще е такъв интригант. Не съм чула Алекс и Калин да кажат нещо за Чикагото.
Калин е невинен. Никога ни сме го чули да обсъжда Чикагото. А Алекс си го позахаха Чикагото. Беше го хванал на един разбор след една битка защо не участвал в изготвянето на стратегиите. Не му е толкова мил. 😄
А Чикагото така си милееше за тях Феномените и нямаше търпение да се върне при тях. И сега е много огорчен. Разбираемо.

# 2 395
Ами говориха си да сготвят Чикагото, Алекс и Калин, аз бях изумена че така решиха, от Калин не го очаквах може би. Не е лош играч Сапунджиева, но много негативи събра покрай Пекин, помня и аз как стоеше нагло, колеше и бесеше с нея.

Калин никога не е искал да сготви Чикагото. Говорега си го това нещо Алекс и Симона. Калин беше вече при жълтите, когато това се случи.

# 2 396
Е то е видимо, че се къпят, перат и бръснат. 7 седмици небръснати жени и мъже щеше да е зрелище Simple Smile

Ясно е, че ги хранят и то всеки ден.
Само Радостина не отслабва на изолатора. Това вероятно е, че и преди се е хранила оскъдно.

# 2 397
Сапунджиева закача...
Сапунджиева мина ....

Павеле, мишок, и Траян е там !!!! И той мина, и той закачи, и той тръгна ....баси

# 2 398
  • София
Стана битка. Simple Smile
Браво на Сапунджиева. Не се дава.
Траян жилетката много го бави. С това слагане и махане.

# 2 399
Десислава е много припряна. Ще закъса някъде. Малко трябва да се успокои.
Траян с жилетката не може да дръпне напред.
Все пак съм за Траян.

Общи условия

Активация на акаунт