💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 363
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Някъде там...
Сапунджиева е много нервна пак.

# 2 356
Най-накрая разбрах за какво другарката Иванова ме мореше с оная греда по физическо преди 35 години!! Аз се тресях отгоре и се чудех за какво ме измъчват! А те ме подготвяли за Игри на волята!

# 2 357
Тези тъпи жилетки им отнемат по една минута от времето. То свали, то сложи, та закопчай.

# 2 358
Не беше много чисто тва минаване на Деска ,ама карай да върви

# 2 359
  • София
Павел не е като Димо. Много неща му убягват.
Отделно не знам какво и как гледа, но му бягат важни детайли.

# 2 360
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи от известно време умишлено започвам да гледам по-късно, така превъртам Мирка, блатната и Николета залюханата, вече и Дино. Така ми се срина тоя Дино като се съюзи с Мирка, браво на Алекс че го е усетил какъв е, че гледам повечето са като зомбирани към неговата личност.
Чикагото не знам защо и Калин и Алекс, така се настроиха да го махат, не го очаквах от тях. Поне Траян се е освестил за Мирка.

# 2 361
За съжаление социалната игра явно се изразява в съюзи между играчи с по-скромни възможности, с цел да се противопоставят на силните и да стигнат по-напред. Да, стигат малко по-напред, отколкото със собствени сили, но какво печелят от това? Добре, че в този сезон имаше няколко уверени в себе си и силни като физическо представяне играчи, които гледащите предаването оцениха и избраха за любимци. Те печелят по-голяма награда от тази на продукцията.

# 2 362
Тези тъпи жилетки им отнемат по една минута от времето. То свали, то сложи, та закопчай.
Ами нали трябвало да са равнопоставени... Това не е равнопоставеност.

# 2 363
Обаче евала на Деси как играе след това тежко падане! Още настръхвам, като си представям как лошо се удари🤕

# 2 364
Слагане и махане на тъпата жилетка по 1 минута на рунд минимум, 5 мин, защо не му дадоха предимство?

Павел коментира само Сапунджиева, Траян минава, той мълчи, все едно не е там ...пфффффф

Ако Траян отпадне ще е направо гнусно.

# 2 365
На мен Траян ми се издигна в очите. Откъсне се от онези и рязко разбра, че му се играят красиви битки със силни хора на финала, за да бъде заслужена победата. Браво Траяне. И тебте беше обхванала жълтата отрова, но бързо те пусна. То с Калин и Алекс как няма.

#СезонанаКалин#!

# 2 366
Обаче евала на Деси как играе след това тежко падане! Още настръхвам, като си представям как лошо се удари🤕
Да! Аз бях сигурна, че счупи ребрата.
Браво на това силно момиче. Ех, ако не беше толкова нервна...

# 2 367
И кога точно Калин и Алекс са се настроили срещу Чикагото? Това Дино ли го измисли? Аз ли нещо пропускам?

# 2 368
  • София
Причината да маха жилетката над басейна е защото ако падне с нея във водата тя после ще попие вода и ще стане много по-тежка.
Не знам дали е умишлено, но това са поне 5 минути пасив за Траян само от махане/слагане.

# 2 369
И кога точно Калин и Алекс са се настроили срещу Чикагото? Това Дино ли го измисли? Аз ли нещо пропускам?

Чиста измислица на Симона и Дино.

Общи условия

Активация на акаунт