💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 630
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Щеше два пъти да се набучи на тия железа Сапунджиева Scream

Още когато за пръв път ги видях железата, вече преди колко сезона, изтръпнах, толкова са опасни!!

Някой дали сметна колко минути загуби Траян с това махане-слагане на тъпата жилетка??

# 2 401
Без тази жилетка, дето нищо не изравнява всъщност Деска щеше да е затворена с минимум обиколка.

# 2 402
Като кажете, че е колила и бесела Сапунджиева...
Първо заигра с Иво. След това прибра до нея Теодора, но тя си тръгна. После се оказа, че Томи и Шопа. ги държат Миро и Никол за бушони и тя не го прие това и им го каза.  След всички тези истории и врътки по племена, попадна на Пекин. Тогава заигра с нея и то просто изпълняваше каквото тя реши. Колеше и бесеше Пекин.
Не гледам битката, че нямам нерви. Ще ви чета какво пишете.

# 2 403
  • Някъде там...
Накрая има и пъзел, нали?

# 2 404
Тъпичко е, но Траян губи време да надява тази  жилетка, Сапунката тича по трасето

# 2 405
И с тази жилетка е много по-трудно.
Аз обръщам внимание, че Алекс не сваляше неговата жилетка като минаваше стълбата в битката с пекин.  Можем да гадаем коя жилетка колко тежи.

# 2 406
Да си кажа - нито Дино, нито Миро, нито Чикагото харесвам. Дино и Чикагото ми простеят, а Миро е много схемаджия. Харесвам Калин и Траян и ми се струва най-справедливо да спечели един от двамата. Алекс не го коментирам, защото според мен не е толкова издържлив и пъргав физически. Иначе евала за добрата форма!

# 2 407
Това с Чикагото си е жива интрига и май Дино ще я е направил още при зелените. После Симона се е хванала, на нея не и трябваше много. Не очаквах, че Дино ще е такъв интригант. Не съм чула Алекс и Калин да кажат нещо за Чикагото.
Калин е невинен. Никога ни сме го чули да обсъжда Чикагото. А Алекс си го позахаха Чикагото. Беше го хванал на един разбор след една битка защо не участвал в изготвянето на стратегиите. Не му е толкова мил. 😄
А Чикагото така си милееше за тях Феномените и нямаше търпение да се върне при тях. И сега е много огорчен. Разбираемо.

Алекс го захапа с идеята да извлече довод за номинация при евентуален съвет. Той страшни глупости беше наговорил (глупостта,че бил слабо звенна). Симонка пък си движеше целия план тя. Сигурен съм,че от капитанската битка му е набрала. Не може и не може да губи това момиче. Изобщо не искам да слушам глупости,че го надушила. Тя на синхрон мисля си призна истинската причина. (Иска да го тяма,защото е опасен на финалите)

# 2 408
  • София
Без тази жилетка, дето нищо не изравнява всъщност Деска щеше да е затворена с минимум обиколка.

С две обиколки.

# 2 409
Всички момичета този сезон са крайно антипатични .
При това както външно , така и вътрешно .
Ще кажеш , специално са подбирани по тези два критерия .
Да, две силни имаше , но не е това типажа за жена победител или поне топ 3 в ИВ.
Всеобщите любимци Калин , Момчил и т.н , но в женски вариант са нужни .

Със средни момичета , със средни възможности , при това с лоши характери , поведение , съмнителни способности , и далеч от красиви - няма да стане .
Но главното разбира се са непоносимите им характери .

# 2 410
Значи на пъзела ще забият .

# 2 411
  • София
Траян е един от двамата пъзелисти на сезона. Не би трябвало да има проблеми.
Сапунджиева изобщо не е редила пъзел.
Всичко е ясно вече.

# 2 412
  • София
Интересно ми е защо Траян трябва да реди пъзел с жилетка? С какво точно изравнява силите?

# 2 413
  • София
Значи забиват на пъзела

# 2 414
Аз спрях звука.
Малоумните коментари и повтарянето на фамилията й от Павел на всеки две секунди не се търпи.
Дори като дават Траян пак слушаме дишането на Десислава.

Общи условия

Активация на акаунт