💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 640
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 415
Не се дава Деската. Браво.

# 2 416
  • София
Аз не знаех, че ще има пъзел.
Не го дадоха на промото. С този пъзел се подсигуряват, че Траян ще спечели. По-ценен им е. Логично.

# 2 417
Не знам, не ми харесват тези синхрони на Траян Frowning

# 2 418
  • В Града на липите
Явно пъзела ще ги затрудни и това са давали напромото. Кой знае колко часа са висяли на него Sweat Smile

# 2 419
Траян добре си говореше..."Щом са 16, значи 4 на 4 реда ...." и почва да реди с 5-6 куба за основа и казва, че е изгубен. Ама защооооо? Нали сам си каза 4х4 какво му стана, как така сам забрави какво каза ...не знам, оффф.

Аз съм само за Траян, Сапунджиева трябваше отдавна да си ходи ама все беше на завет някакси и минаваше между капките.

# 2 420
  • София
Не знам, не ми харесват тези синхрони на Траян Frowning

Не виждам как ще загуби на пъзел от Деската.

# 2 421
Абе, Траяне, що се излагаш с тоя пъзел. Двайсет кубчета на кръст. Срамота. Grinning

# 2 422
Траян да запява песничка и да не се мотае много, сам знае рецептата за успех!

# 2 423
  • София
Алекс и Траян са пъзелистите на сезона. Не вярвам да има драми. Simple Smile

# 2 424
И защо не го нареди набързо на пясъка и после само да го премести горе, всеки път се чудя ...против правилата ли е (дето ги няма този сезон)?

# 2 425
Аз не знаех, че ще има пъзел.
Не го дадоха на промото. С този пъзел се подсигуряват, че Траян ще спечели. По-ценен им е. Логично.

Е Дяволе как да не го видя на промото точно дадоха как единия пъзел ( вече знам че е на Деси ) имаше сложени три парчета в единия ъгъл , на подобен пъзел Юлиян от сезон едно стояха до тъмно а арената да редят с непомня кой вече

# 2 426
Траян добре си говореше..."Щом са 16, значи 4 на 4 реда ...." и почва да реди с 5-6 куба за основа и казва, че е изгубен. Ама защооооо? Нали сам си каза 4х4 какво му стана, как така сам забрави какво каза ...не знам, оффф.

Аз съм само за Траян, Сапунджиева трябваше отдавна да си ходи ама все беше на завет някакси и минаваше между капките.

Мисля ,че каза 6х4

# 2 427
това не е ли пъзелът, на който Венци реди две кубчета 10 минути, докато отпадне. Явно държат да ни покажат, че е мноооого труден

# 2 428
Викаш... съспенс е просто, да не се шашкаме излишно. Simple Smile

# 2 429
  • В Града на липите
Да де, ама Алекс как се закопа сам последния път?
Бъгна се нещо Траян,  сигурно от скапаната жилетка Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт