💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 312
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 620
Аз не видях Симона да е голям стратег. Тя просто някой влезе ли и в черния списък е аут от приближените и. Много правилно някой каза, че всичко тръгна от победата на Чикаго в капитанската. Тя така и не му прости, че я е бил. А преди това с Лапунов може би и Гизем допринесе или че на него просто не му пукаше за нейните крясъци и схеми. Ръждавичка не е никакъв стратег. Пекин беше много по-хитра и умела и наистина привличаше хора около себе си. Обаче го закъса с липсата на храна, контузени и много слабаци около себе си. Ръждавичка ако не беше попаднала на Алекс, Калин, Лапунов и Чикагото в нейното племе, а беше на мястото на Ивайло, не знам как щеше да издържи психически. Или ако я размотаваха от племе в племе. Да погледнем фактите. И аз много и се кефех на арената. Супер подготвена и амбицирана да е наравно с мъжете. Това накрая и изяде главата. Но реално стратег не е - хората играеха с нея, защото я харесваха и уважаваха като атлет. С Пекин играеха, защото и имаха доверие, че ще ги пази.

# 1 621
  • София
Не ми се пише за фикуса, но да - щяхме да го хейтим дори да не знаехме, че печели. Толкова подмолно същество няма как да ми хареса, тц.
Но както повтаря Ралица - Всеки получава това, което заслужава! Smiling Imp

# 1 622

Казаха, че няма да коментират финала в знак на протест на отпаането на най-големите стратези този сезон - Пекин и Симона.

#СезонанаКалин#!

То пък Ръждето един стратег, ум да ти зайде. Отгледаха я на резиденцията като цветенце. Хранеха я, обгрижваха я, а тя за благодарност ги охрачи всичките. Я да се беше задържала малко на блато или изолатор да видим  от вайкане и рев какви стратегии щеше да плете. ИмА невероятния късмет да попадне на плодородна почва и грижливи стопани.

# 1 623
Ради и Ники ако са умни ще саботират за да могат да гръмнат или Траян или Калин предфинално. Би било яко ако стане така. Хората дето мислят, че кечът е истински ще се побъркат ПС: Защо не направите отделна тема само за снимки с Калин.

# 1 624
Олее сега се сещам нещо , поправете ме ако бъркам. Чикагото ли рекна на Ръждавичка , че и е напълняло дъ-то?. Май той беше. Сега разбирам рязката и позиция към него и вметката на лаптопа по отношение на чара му и липсата на такъв. И не е безобидна шегичката на Чикагото  , понеже като гледам как масово му се припява

Това си беше казано на майтап от негова страна. Изобщо не може да се сравнява с гнусния лаптоп на "Кюстендилската принцеса."

# 1 625
Аз пък не разбирам , ако си заслужил защо да не вземеш парична награда. Все пак си оставяш кръв и кожа на арената, лишаваш се от близки, от удобства, бориш се, търпиш жега и неволи и накрая да излезеш с някакви две думи казани от водещите с мъка. (пр. Лапунов) Че тя продукцията колко печели от тези хора влезнали да правят предаването. Нали били актьори, еми ...този труд също се плаща. Нали не било състезание, то на такова също има награди де.

Лапунов беше споделил при Ваня, че наградата от Сделка или не дето спечелил не я е пипал. Мечтата му е да направи място за отдих и привличане на млади хора обичащи природата в планината, може би Родопите сподели. Щяло да бъде безплатно, сигурно ще има нещо като тренировки, ходене до местности...това е похвално, макар и идеалистично, но.. събирал пари, сега книга щял да издава. Тези от игрите, ако беше взел щяха да му помогнат.

Калин казвате, че щял да си осребри участието и без наградата. Това добре, ама той не е бизнесмен, не е човек дето да инвестира и т.н. Ако беше взел наградата обаче щеше да си оправи клуба с екипировки, маршрути нови да има, реклами може би (всичко това струва пари) Днес си известен , а утре... Че той така защо да си губи времето и му съсипват здравето. То емоция, ама...другите за какво са там, нали хем тръпка, ама и за първо място с награда.

Миро, ако наистина е победител ще си вложи парите в бизнеса, дали е по-заслужил от другите двама и какво видяхме от него. Вчера, като го даваха с Дино и показаха моменти от играта му колко уж е отслабнал, немощен, как го подпират, кожа и кости се запитах защо не е този човек в болница тогава. Защо допускат един млад, здрав мъж да припада и да го носят и вадят от играта, да залита на битките, тази продукция нямат ли медици, помня как изкараха други двама уж здрави, а едното момиче за малко да не може да има деца се оказа ако не е излезнала спешно и я направи Ралица (бременна тогава) на симулантка. Този сезон един друг играч с болен крак. Че той Миро така бяха сглобили кадрите , че са за съд направо , какъвто и да е по характер първо е човек. Как не се сезираха разни комисии, какво там има и наложат наказание и забрана на тази продукция се питам.

За Рада не виждам грам да е отслабнала със старите и снимки. Няма как да е жива просто за мен с този глад от блато, изолатор, блато , изолатор. Реално човек може без храна определено време и то без натоварване в най-топлите часове по обяд на силови битки да ходи. Това е някакво медицинско чудо.
ПП. Във ФБ има някаква обява от клуб сложена със снимка на Рада и още една жена за участие. Промотират и че е момиче от ИВ. Щяла да танцува и желаещи да я видят да побързат и се запишат. Та...Рада няма да остане на сухо и мазни чичовци ще има , ама тези дето наистина направиха сезона не съм сигурна

# 1 626
Изгледах Надкаста. Според Туджаров и Неделчо, Симона е обезглавена постфактум от МирКа, защото е и взел Калин.
Тоест ако Калинката е останал при тях щеше да си я пази и това, което се случи, нямаше да се случи, тоест да отпадне.
#СезонанаКалин#!
мисълта им беше че Миро докара Калин при жълтите. Калин взе Алекс и Алекс инструктира  Ради как да минава гъбките и така тя успя да бие Симона защото преди това Ради и трябваха 20 опита да ги мине. Гъбките могат да ги нагаждат и често ги използват ако искат да прецакат по-ниския играч, но в тази битка може би са били малко по-сгъстени за да минават и 2те успешно.

# 1 627
Гледала съм всички сезони и  никога не съм писала в темата. Моя фаворит беше  Ръждавичка и без нея ИВ не са същите за мен..  Да , тя попадна в племе  , но и тя беше попадение за същото. Без нея щяха да загубят много битки и щяха да се разпаднат много по-рано. Харесвам хора , които горят в това което правят. Лоша  или добра , тя е точно такъв човек. Беше радост за окото , когато летеше по арената и спасяваше племето .
Не знам коя е печелившата стратегия - да се раздаваш като нея, да се скапваш от битки минавайки трасето по 2 пъти  или да се скатаваш като Миро. Като гледам докъде ще стигне той , май неговата стратегия е по-добра.
Чета епитетите  и обидите към нея  и се питам , това същите хора ли са които се радваха на победите на  Феномените , постигнати и с нейното  активно  участие.
Харесвам и Калин , но това че разчита на Алекс да го спасява от "женките" които са "само за цвят" в това предаване не ми е ОК. Ръждавичка била на цели  23  , но той е на цели 26.
Аз бях дотук със сезон 7 . Пожелавам ви приятно гледане и по-умерено коментиране. Тези участници имат семейства , приятели , колеги, които също четат великите мисли на гледащите.
За протокола - не познавам никой от участниците.

# 1 628
  • София
Само дето тя още в първата фаза гласува два пъти срещу Калин ?!  Кой нормален човек още в първа фаза (при наличието на слаби играчи ) гласува срещу видимо най-силния?!

На първия съвет и Чикаго, и Алекс и Лапунов гласуваха срещу Калин. Не беше само Симона. Причината - Калин не се справи никак добре на неговия пост и сам си каза да го номинират.

На следващ съвет го номинира, заради Гордиенко, че се е разменил с нея - за този съм съгласна, че беше страшно глупаво решение.

Но на първия съвет номинацията си беше по причина, която основно използваха Феномените - не се е справил добре в игра.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:10 от gg__

# 1 629
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Питам се дали Миро щеше да бъде толкова недолюбван, ако не знаехме спойлери? И мисля, че нямаше да бърка никого.

Тих, спокоен, много любезен...
Да, любезен е. Като любезния лос от онзи виц. И той така ще ги прекара всичките, доста сходства виждам.

Колкото до въпроса ти - да, за мен щеше да е точно толкова недолюбван, колкото и в момента. Не обичам такива женчовци, скатавки и подмолни хора. Органически ненавиждам мрънкащи и хленчещи мъже, такива, които нямат смелост да си изразят мнението и се крият зад гърбовете на другите /в случая на жените, още по-зле/. Не обичам страхливци, които винаги се прикрепят към по-силните на деня, за да могат да са винаги на завет.
А най-много на света мразя егоисти. Такива, които гледат само на тях да им е добре. На които винаги им е лошо на общите битки и ще умрат всеки момент. А на индивидуалните, когато от това зависи собственият им задник, някак като по чудо вече им няма нищо и имат сили да се справят.
По никакъв начин не одобрявам недостойната му игра, така че да - пак така страстно щях да го недолюбвам. За мен той е олицетворение на всички най-ужасни качества, които може да притежава един мъж.

# 1 630
Олее сега се сещам нещо , поправете ме ако бъркам. Чикагото ли рекна на Ръждавичка , че и е напълняло дъ-то?. Май той беше. Сега разбирам рязката и позиция към него и вметката на лаптопа по отношение на чара му и липсата на такъв. И не е безобидна шегичката на Чикагото  , понеже като гледам как масово му се припява
Аз не виждам да е казал нещо невярно.
Както и тя в прощалното видео . Извинете но Чкагото ми създава асоциация с маймунка , която са нагиздили с панделки , буклички рокличка . 😄 Което щеше да си е забавно , ако не го приемаше така сериозно и навътре

# 1 631
Тъй като вече почти няма човек, който да вярва, че това, което гледаме, е реално, аз на мястото на прУдУценЧиЧи, щях да развия сюжетната линия по този начин оттук нататък, хващайки се и за репликата на Траян, че при него хубавите неща се случвали трудно, както казала жена му. Приемам, че реално той трябва да е победителят - главна мъШка роля ( след като са видели, че Калин не се поддава на режисура и не им ще въшливата награда - Траян е втори по хубоС все пак, ще спИчели фенки ), а Дино - главна мъШка поддържаща, тип Санчо Панса.
ЗнаЧИ, Дино се оказва скрит агент и само привидно се е коалирал и сприяЧелил с МирослаБ. Както се вижда, Мирослаб малко по малко започва да се отпуска да говори. Досега беше изключително прикрит и пУтаен. Но от тази седмица нататък образът му започва да разцъфва.Та, ролята на Дино всъщност ще е да накара Мирослав да се разкрие каква абсолютна мижитурка е реално и от пУтенциален финалист, да бъде разкрит пласт по пласт, след като на самия финал бъде позорно изобличен и дисквалифициран заради консумация на незнаен брой сандвичи и др.. През това време Траян започва да чисти малко по малко всички, срещу които се изправя. Вероятно ще очисти ДЙеска, АУекс, ЧИкагото. Накрая и Калин. Остават той, Дино, Миро, Жабата и Сандокан с двата ножа - НиКОЛета. Но през това време Мирца малко по малко си признава прегрешенията: как е бил под полата на ПекТин през цялото време, как заедно са яли с двете "силни" жени продукЧи от магазинЧито и как нарочно са сложили захар в ориза и две филии хляб към общия, за да прецакат Крис и Ивайло. И как на всичкото отгоре с ТомиОйл нарочно са подхвърлили баница на изолатора, за да изкушат Дино, Чикагото и Траян и да се пренасочи вниманието към тях. Тогава продукцията разбира как е била хитро подведена и дава без битка наградата на Чраян, защото и тримата останали финалисЧи са реално съучастници в огромното нарушение да се хранят с нещо различно от боПрр на стопанството.
За това разкриЧие Дино пИчели 5 кила луканка за спомен от ИВ като утешителна награда.
Трите прокудени дами се изнизват хванати под ръка в ритъма на Кан-Кан в посока блатото, където са изпратени да направят оборка на заровените найлонови пликчета от тайните им угощения.
Завеса и край!

Едит: Но като оставим майтапа на страна, мисля, че номерът с баницата не е далеч от този сценарий, само че вероятно е било коментирано с Дино. Който е успял лесно да убеди Чики да яде, а Траян, колкото да не се цепи от скромния им колектив с уговорката да не издават Томи, Миро и сие. Оттам според мен датира приятелството му с Мирослава. И заради това така убедено плюеха по цялото племе, че е яло, за да предпазят конкретно Мирослав.

# 1 632
Чета и тук,и във фейсбук,че Чикагото бил не знам какъв. Абе ало това,че не го харесвате не ви дава правото да го обиждате. Човекът може и да си има недостатъци,но за разлика от някои пишман ,,генерали" и други не си е позволи да крои схеми и да обижда без причина.

# 1 633
Чикагото ми изглежда много добър човек, дори при Пекин не искаше да влиза в коалиции и беше много наранен от грозното отношение на Симона. За мен има малко странен вид с корекции, зъби и т.н., но важното е, че той се харесва.
Пожелавам му успех и дано, дано не е поредният силен играч, сготвен от продукцията, за да разчисти пътя на фикуса!

#сезонанаКалин#!

# 1 634
Чикагото и Дино са двата комични образа, без които този сезон нямаше да бъде същият. Но за жалост Дино иззлобя накрая, вероятно поради нужди на сценария, вероятно защото толкова си може.

Общи условия

Активация на акаунт