💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 323
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Аз също съм впечетлена от Алекс. В началото изобщо не го харесвах, откровено ми се струваше класически  "дървен философ" , но с времето промених мнението си изцяло, също както в синьото феноменално племе си промениха първоначалното мнение и отношение към Наталия.
Алекс има много голям принос за отборния дух в племето и не позволи коалиции да опорочат играта /както той се изрази на онзи паметен съвет/, както Пекин направи в зеленото племе, а Шопа в жълтото.  При Завоевателите ми се струва, че Ивайло милееше за племето и споделяше тази идея за отборната игра, но никак не се получиха там нещата, за съжаление.

# 1 606
  • София
Ивайло не беше никак бял и добър, да не се заблуждаваме. Спечели позитиви от факта, че беше поставен в неизгодна позиция и вечната жертва на зли коалиции. И изобщо не е давал път на младите, да не ми се прави, просто удобно си замълча и прие позитивите и от това.

Алекс трябва да отвори школа за наместване на чакрите на диви тийнейджъри. Ще има много клиенти Simple Smile

# 1 607
Ивайло в жълтото племе много бързо остана без съмишленици/съюзници. Само Александра му остана, но и тя по сметка. Докато Алекс в сините имаше Калин, Лапунов и Чикагото на същия акъл като себе си и стана органично - когато всички мъже в племето не искат да се занимават с интриги, няма кой да им развали хармонията. Ръждавичка се опита с Гордиенко, но в рамките на 1-2 седмици ѝ се издразни колко е слаба и приключи с нея. Та така до идването на жълтите...

# 1 608
  • София
Калин отпада последен от жълтите и бива подложен на разпит, дали е саботирал, за да вземе богатството на Ради. И как точно ще се случи това с този формат на елиминации.
Чикагото много се изложи, как повярва, че ако даде капитанството на Мирка и тя ще го пази. Той затова се радваше наравно със Сапунджиева, че спечелиха.
Много ме дразни Дино напоследък с отношението към Деси, а и Мими много бързо взе да се включва в общия хор. Преди трето храстче отляво, вече пръв на масата. Все по-жалък е, не знам кога ще блесне.

# 1 609
Беше показателно, че собствените и сътборници се зарадваха като отпадна и казаха, че се е самозабравила Ръждето.
Иначе мен друго ми прави впечатление - Ивайло не играе с Миро, не се понасят, ама го хвали как е финалист при отпадането си; Ръждавичка 3 дни играе с него и казва как той има всички качества на победител, а Чикагото нямал харизма Joy ; Дино казва как Миро е най-големият баровец и трябва той да е капитан. На всички ни стана ясно кой ще спечели и какъв е сценария. И участниците го знаят. Сигурно и на Ръждето са поръчали да падне 5-6 пъти от стената, ако не иска тя да пренася просто на Миро имането. И все пак - малко повече старание при монтажа - поне на Дино думите да бяха изрязали.
Сега чакаме всеки отпаднал да хвали Миро. Калин накрая да забие на целене и точност и да каже как Миро е велик и е заслужил победата. Миро да бие Алекс на пъзел. И Алекс да каже как Миро е най-великия.

# 1 610
Незнам какво да кажа. Някой да направи клипче с думите на Калин, че не играе за пари и награди. Абсолютен натурел е. Прекрасен е.

МиркА....Ако спечели ще е най-голямото дъно на продукцията. Ще е по нехаресван от Мартин и Алекса, от Добрин, от Милен...Като горните изброени си имаха фенове, а тоз има 5 на кръст. Незнам какво трябва да стане последната седмица, че да блесне...

Знам какво...Богопомазане е...Но от продукцията.
Сглупих да му разгледам профила в ИГ...Има едва 1500 последователи. Аз имам толкова, а съм безиизвестна. За какво говорим.

#СезонанаКалин#!

Сега гледам Надкаст. Качили са снощният лайф. После ще направя обзор.

# 1 611
Питам се дали Миро щеше да бъде толкова недолюбван, ако не знаехме спойлери? И мисля, че нямаше да бърка никого.

Мен лично няма с какво да ме подразни за момента. Освен с коалиционното му гласуване с Пекин, която не харесвах като тартор на "силните жени",иначе и тя беше добър играч, а в крайна сметка - коалициите не са забранени. Напротив, те са основна част от играта.

Не ми допада, че до Томи Шоп скандал беше незабележим, но то и това не зависи от него до някъде, а до монтажа.

Тих, спокоен, много любезен... Всъщност типичен канадски характер. Всъщност от битките му основно помня колко беше любезен с онова момиче, което не можеше да смята, когато играха вързани. На арената на всички им избиват нервите, с той - спокоен, че чак дразнещо любезен.

Статист, фикус - да. Но не му се дразня и смятам, че хейтът срещу него е малко в повече. Да видим дали спойлерите са верни, все пак и Рълев беше в ролята на аутсайдер и статист в племето на гладиаторите доста време, а накрая всички ги опатка.

# 1 612
Аз пък погледнах каста на Туньо и Виолета .Не ги харесвам, но реално тя каза доста истини за сезона и особено за женския каст.Като аз продължавам да твърдя че сезона е различен и силен,и супер успешен въпреки всичко.И тя най си харесва Калин и Дино ,а за Мирослав каза че ще е най-мразения победител даже и Мартин ще мине 😄Има абсолютно същото мнение като нас  за Мими Фикуса.Само за това я уважих конкретно в този каст.😁

# 1 613
  • София
Неграмотна продукция от начало до край! на КАрниградска ще ви очакват, да не вземете да се объркате и да отидете на Кърниградска?! Satisfied

# 1 614
Ръждавичка при Гала
https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-17/kafe-2025-11-27/654483?seasonId=650599
нещо не мога да кача интервюто

# 1 615
Този отблясък изби рибата в Дуранкулак и накара Благо Джизъса да се свие засрамен.

Чистонови бели зъби - светя като мивка

# 1 616
Олее сега се сещам нещо , поправете ме ако бъркам. Чикагото ли рекна на Ръждавичка , че и е напълняло дъ-то?. Май той беше. Сега разбирам рязката и позиция към него и вметката на лаптопа по отношение на чара му и липсата на такъв. И не е безобидна шегичката на Чикагото  , понеже като гледам как масово му се припява

# 1 617
Олее сега се сещам нещо , поправете ме ако бъркам. Чикагото ли рекна на Ръждавичка , че и е напълняло дъ-то?. Май той беше. Сега разбирам рязката и позиция към него и вметката на лаптопа по отношение на чара му и липсата на такъв. И не е безобидна шегичката на Чикагото  , понеже като гледам как масово му се припява
Аз не виждам да е казал нещо невярно.

# 1 618
Изгледах Надкаста. Според Туджаров и Неделчо, Симона е обезглавена постфактум от МирКа, защото е и взел Калин.
Тоест ако Калинката е останал при тях щеше да си я пази и това, което се случи, нямаше да се случи, тоест да отпадне.
Чудят се защо продукцията не се е намесила в тази битка и да спасят Симона, а са я оставили да се развие естествено.
Фаворит им е Калинката и много му се кефят. Искат той да е победителят. Освен това казаха, че той е най-любимият играч за всички сезони взети заедно на публиката.
Фенове са на Симона и Пекин.
Чудят се МиркА защо е в играта и какво прави там.
Появи се Георги от Сезон 4 накрая (заприличал е визуално на чичак, явно не тренира). Неговият фаворит също е Калин и не повярва, че е МиркА.
Казаха, че няма да коментират финала в знак на протест на отпаането на най-големите стратези този сезон - Пекин и Симона.

#СезонанаКалин#!

# 1 619
Вярно е "тих" - защото им говори зад гърба на синхрони или само в неговата коалиция - никога в очите
"Скромен" - винаги предлага някой друг да отиде на отговорните постове. ( За справка: пъзела арка, Калин едва дошъл в племето и той да иде на пъзел, Томиойл успя да го подхлъзне макар и трудно за дънерите)
"Любезен" - само ехидно се подсмихва и репликира, когато е в силна позиция (за справка съвета на жълтите, когато номинираха Калин)

"Спокоен" - абсолютно не се напъва на игра, от която не зависи пряко (за справка "лошо ми е"

Незабележим - първото ми лошо впечатление беше още на плажа, когато се наговаряше със Сапунджиева и Николета веднага след като влезе в племето(още Шопа беше при тях)

За енергията му на "умрял в кожата си и още не разбрал" и мрън мрън говоренето до последната серия - мисля, че са очевидни.

Питам се дали Миро щеше да бъде толкова недолюбван, ако не знаехме спойлери? И мисля, че нямаше да бърка никого.

Мен лично няма с какво да ме подразни за момента. Освен с коалиционното му гласуване с Пекин, която не харесвах като тартор на "силните жени",иначе и тя беше добър играч, а в крайна сметка - коалициите не са забранени. Напротив, те са основна част от играта.

Не ми допада, че до Томи Шоп скандал беше незабележим, но то и това не зависи от него до някъде, а до монтажа.

Тих, спокоен, много любезен... Всъщност типичен канадски характер. Всъщност от битките му основно помня колко беше любезен с онова момиче, което не можеше да смята, когато играха вързани. На арената на всички им избиват нервите, с той - спокоен, че чак дразнещо любезен.

Статист, фикус - да. Но не му се дразня и смятам, че хейтът срещу него е малко в повече. Да видим дали спойлерите са верни, все пак и Рълев беше в ролята на аутсайдер и статист в племето на гладиаторите доста време, а накрая всички ги опатка.

Общи условия

Активация на акаунт