💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 743
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 590
Този отблясък изби рибата в Дуранкулак и накара Благо Джизъса да се свие засрамен.

Така съм се смяла снощи. Поне 5 пъти го връщах. 🤣🤣🤣

# 1 591
  • София
На Диното повече му разбирам, на Чикагото отчасти.. Снощи казаха един лаф,ама само те си го разбраха. Трябва да го върна, не го помня..

# 1 592
  • тук и там
Щях да казвам,че и мен ме дразни Дино заради отношението си към Сапунджиева..Щото Миро също игра с Пекин,ама за него нищо..Сметкаджия и той!
Аз ги разбрах снощи,ако става въпрос за наточените ножове под възглавницата,но техният израз не съм го чувала никога,чисто логически стигнах до извода че за наострени /наточени  ножове иде реч.

# 1 593
Ръждата в момента е в "На кафе"

# 1 594
Как щях да забравя - Симона се напъна да отнеме приза на Катринчето за "най-кофти лаптоп", но малко не ѝ достигна  Simple Smile

# 1 595
Ръждавичка е при Гала сега. Голяма скука. Тъпички въпроси и още по-скучни отговори.

# 1 596
Аз не съм от Старозагорския край, но и Дино и Чикагото им разбирам почти напълно, въпреки турбо диалекта. 🤣 Чикагото поне говори по-бавно и повтаря понякога и по-може да му се разбере и ни дава време да осмислим речта му. 🤣
А Дино е речева къртечница. 🤣

# 1 597
И аз много не им разбирам - успокоих се, мислех че проблема е в моя телевизор😜

# 1 598
Радка и Николета, докато още бяха в трио състав, ще гоним силните мъже. След загуба
 М-найста по ред, "губим, 'щото нямаме мъже", за това ще си вземем нов силен мъж, да ни заведе на лукса, защото ние сме силни, ама не стига, пък и бушон да има. После мрън, мрън, ние те взехме да ни заведеш на резиденцията, пък ти не успя. Добре, че паднахте, защото на мен ми е интересно все пак да можеше да чуя довода, ако бяхте на резиденция какъв щеше да е. Значи да е силен, да ни износва битки, докато ние стоим с ръце в джоба, после и да паднем и да бием, да доброволства за номинации и елиминационни битки, защото с какви очи изобщо могат да номинират вас- английски благороднички. И накрая да носи мъжката на глупостите, които дърдорите, еее, продукцията, за догодина еднорози намерете на тези принцеси, с мъже не става.Тя мъжката си поемала номинацията, защото тяхната е аргументирана и ти е толкова пределно ясно, че явно и на теб ти е неудобно да контрираш. И се цупиш, че те се засягат, когато на всяко хлапе му е ясно, че и на резиденция да бяхте пак така щеше да гласуваш. Виж, че искаш да опазиш себе си преди финалната седмица вече е нещо, с което безропотно бих се съгласила. Ама айде, аман вече от останалите ви глупости.
За днес вече, мисля че няма да им се размине съвета на сините, макар че така казвах и за последните няколко битки, ама айде стига вече, време им е малко да поседнат край Ралица. Макар, че там е свирен мач и е ясно, кой ще ходи на елиминация.

# 1 599
  • Някъде там...
Какво толкова се трие?!

Сега се присетих, че снощи Ралица се опита да разсее Калин с въпрос, точно както направи с Момчил преди два сезона. Помните ли конете? Joy

И аз упорито предсказвам жълта победа вече втора седмица подред и все не познавам. Simple Smile Хайде днес дано вече да взема и да позная! Не искам битка Калин срещу Траян! Това е битка като за финала.

# 1 600
Aз,като заралийка,трудно разбирам на Чикагото.И двамата с Дино вадят някакъв турбо диалект.

На мен вчера ми беше много смешно като чух как звучи бойният вик в тоя формат на племето - "здравьи, силньи, сплотеньи, феноменьиии". 😄

# 1 601
Алекс,Алекс!
 В началото изобщо не гледах сериозно на него. Изглеждаше ми като някакъв позьор, плямпало. Смешен човек ,който си въобразява нещо за себе си.
  Сега,от позиция на времето виждам човекът,който направи от Феномените най-обичаното племе за вички сезони. Страхонен мъжки тандем се получи !
 Нямаше да си правя труда да пиша ,ако не бях видяла същия модел на поведение сега,когато е в друго племе и във вражеска среда.
 Не знам какъв генерал е Ръждавичка... За такава титла трябва да си обединител,не разединител, боравещ с обидни епитети и квалификации.
 Пълководец,обединител,генерал в този сезон за мен е Алекс!
🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🩵
 Много калинки от мен за Клалинко😉

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:22 от Lili Roze 748420

# 1 602
Странното е, че и Миро, и Траян мякат по сходен начин. За Траян разбирам, говори си като Сливнелия, ама Мирослав, от Канада ли прихвана това тежко мякане? Във Търново не мисля, че мечат така.

# 1 603
Разсея Ралица Калин, да. Ралицо...аман от номерата ви.

Коментари с какво съдържание се трият, някой засече ли?
То докладват се, добре, ама защо се трият, ако не нарушават правилата?

# 1 604
Колко ли по-зле ще става до края на другата седмица в този формат?

Всичко е казано.
Радвам се, ако Чикаго се събуди.
Дино не ме дразни.
Дразни ме Мирцата-Мими и Радка тангото.
Чудя й се как винаги е една лежерна като обяснява нещо и ухилена без нужда, сякаш е на тежки субстанции. Каквото и да говори се хили като тиква. Баш си 🐸.

Довечера съм за трио жълтури - Алекс, Траян и Калин - ФЖ3 (феноменалните, жълти трио).

Общи условия

Активация на акаунт