💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 344
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 575
Ами тя си му каза Мимка, че като го бие...

# 1 576
  • София
От Калиновите очи забравих да коментирам Дино. Много ме издразни. Кога заигра с Мкми!? Кога станаха такива приятели с тоя схемаджия!?
А поведението му към Деска не е за коментиране. На края на играта си развали изграденият хубав образ. Тарикат на дребно, казано по нашенски ( аз съм от Старозагорският регион).

Пс. И аз съм хипнотизирана от вътрешна и външната красота на Калин. Ако продукцията ни чете...Календар с Калинчо за 2026 година. Наредена съм първа на опашката да го купя. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

#СезонанаКалин#!

+1 за Дино. Много мразя селски тарикати. Колкото и да е забавен, простотията ме отблъсква. Как се оглежда да види дали е впечатлил аудиторията с глупостите си, пффф

Само не давайте на продукцията идеи да печели още на гърба на нашето момче Stuck Out Tongue Winking Eye

И последно, Калин се самоизключи като победител. Каза им в очите, че не му пука за стоте бона Grinning Поздравявам го за което 💙
Продукцията най-мрази някой да пренебрегва великата им награда, хаха. Те искат хора, които мачкат всички и жертват всичко по пътя към "свещената" им награда. Сори, продукцията, няма да стане. Дали ги е яд?

# 1 577
  • В Града на липите
Ами тя си му каза Мимка, че като го бие...
На него и през ум не му минава, че може да стане. Ще се получи, като при Ръждавичка и Радостина. Шок и разврат на събитията. Grinning

п.п. Не знам какъв вуду дух има в изолатора, но доста разхубави Калин Grinning Явно и на него му е любимец.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 09:46 от hrissi_sz

# 1 578
  • София
Последният от тази непоносима троица - госпожица Мирослава - си остава загадка за мен. Не тя еднолично, а идеята на продукцията да си избере това бозаво нещо за победител. Толкова хубав каст тази година! Толкова ярки и интересни персонажи и накрая във финала трима късметлии статисти с нулева харизма. Жалко!

Сега ще разкрия загадката.По сценарий беше предвидено да спечели жена.Коя жена? Генерала разбира се.Но се случи неочакван обрат на събитията и Ръждавичка отпадна.И за да запазят плана кой да спечели? Мими, кой друг😜

И на мен така ми намирисва. По сценарий е трябвало да спечели Шопа, после Ръждето, обаче греда. От останалите, според мен е бил планиран Калин, обаче много ги е издразнил с нещо, любопитно ми е с какво. А след като им каза в очите, че не му пука за стоте бона, просто няма шанс да му ги дадат. И кой, остана? Мимито, хахха. Даже донякъде покрива сценария за женски победител Wink

# 1 579
Дино, честно казано, и мен ме изразни, че не спира да дразни Десислава- хич не е готино, колкото и да е прав.
А за коалицията с Мими, нямаше просто друг избор. Загуби си другарчеъата и увисна, само с Мими вижда игра и действа, за са остане.

Жал ми е за Чикагото, защото се чуувства прецакан, ако не се чувстваше така, нямаше да имам проблем, но той приема нещата много лично.

И още нещо за Дино - той си мисли, че може да бие Мими, а с Чикаго не стоят точно така нещата.

Никой освен Калин вече не ми е симпатичен. Но ми се иска Дино да се задържи повече, че да има смях поне.

# 1 580
Имах дълъг и тежък ден и признавам че този път за съжаление нямах време да чета коментарите назад.
Току що изгледах епизода от сряда.

Дяволо сигурно е видял друго, но аз това което видях - Симонката никой не я жали особено много.

Чикагото:
-Аз съм много развълнуван от тая работа и ще остана още малко да си изпия бирата.
-Нямал съм ум и харизма. Но съм тук. А Ръждавичка като има ум и харизма къде е - на път.
-Аз имам най-голямата харизма на света!
Хахха, тука вече го докара малко в стила на един президент който също е със специална прическа.

Инвентара на битката беше подготвен от тотални аматьори! С това - "показваме на 1-2-3" Нали уж идеята е да е изведнъж и да не видиш какво показват другите. Този проблем се решава много лесно и елегантно и няма да има нужда от никакво едно 1-2-3 и дебнене.  Просто в предната стена на тази катедра/трибуна се изрязва отвор, така че да се вижда кубчето което играчите поставят точно зад отвора. Но една метална пластина го прикрива (запушва отвора). Играчите си изваждат ръцете отгоре и дърпат да повдигнат пластината. Няма никакво значение кой е вдигнал първи, кой 5 секунди по-късно. Ръцете вече са отгоре, кубчето е долу поставено. Само трябва да се открие пердето/пластина пред него за да се види. Елементарно, но с една идея по-скъпо за изработка.

Ралица:
- Тази вечер имам само един въпрос - не ви ли омръзна.
секунди по-късно:
 -Някой да иска да харчи нещо?
Ало ма оу, това е втори въпрос!

Ралица:
 - знаеш ли какво е крез.
Смях пред телевизорите - не е какво а кой!!!

С тия изцепки на Дино па поздрави па радости, аз го виждам сготвен да падне от Траян!

Миро:
- От тук нататък вече всичко от нас си зависи.
Грешно Мирка - нищо не зависи от вас, не от тук нататък а през цялото време.

Траян към момичетата:
-Някой да ни спаси - звучи жалко!

# 1 581
  • Буркина Фасо

в ляво преди месец, в дясно след 7 седмици глад.  да живее глада !!!  Simple Smile
за следващият сезон спокойно може да не им дават храна през цялото време.

# 1 582
  • Be realistic - plan for a miracle.
По сценарий е трябвало да спечели Шопа, после Ръждето, обаче греда. От останалите, според мен е бил планиран Калин, обаче много ги е издразнил с нещо, любопитно ми е с какво.

Според мен от самото начало с това, че е "над Игрите" и не е гледал нито един сезон.
НИТО ЕДИН.
Това си е удар в чувствата, особено като слушаш "свещената арена", "най-гледаното българско риалити", "риалитито с най-много желаещи да участват" и т.н.
Калин според мен е вкаран точно за ролята "народен любимец", който да сринат в последния момент на 2 или 3 място и после продукцията да е така.

# 1 583
  • тук и там
Aз,като заралийка,трудно разбирам на Чикагото.И двамата с Дино вадят някакъв турбо диалект.Ние че говорим меко е вярно,че смачкваме гласните също,но чак такова произношение не съм чувала в града.Чикагото чак ме е срам да го гледам на моменти, на Диното поне му сече акъла..
А,това "Чуек"(човек) при Диното кърти..Rolling Eyes Говорят като диви селяни и създават грешно впечатление за заралии.
Много ме е яд,че отпаднаха играчи като Ивайло,Лапунов,Ръждавичка...за да гледаме Мирка и Радка сега на финал..Има нещо супер сбъркано в това предаване!!!

# 1 584
  • София
Хахах, на Чики кастанетите му пречат, плюс че има говорен дефект и затова малко фъфли и не му се разбира много. Абе добра душа е той, има си неговите странности, но като цяло го харесвам. Не бих си го взела дОма все пак, да сме наясно.

# 1 585
Защото не са никакви заралии, а придошли от селата наоколо. Чикагото в ТЙЕЦуити явно е и поприхванал от хората от Раднюю.
Но на Дино диалектът е доста по-тежка форма, а може би и защото дърдори бързо и всичко му е на "чи". Явно много Чи-енергия има в него.Satisfied

# 1 586
Този отблясък изби рибата в Дуранкулак и накара Благо Джизъса да се свие засрамен.

# 1 587
  • Буркина Фасо
Aз,като заралийка,трудно разбирам на Чикагото.И двамата с Дино вадят някакъв турбо диалект.Ние че говорим меко е вярно,че смачкваме гласните също,но чак такова произношение не съм чувала в града.Чикагото чак ме е срам да го гледам на моменти, на Диното поне му сече акъла..
А,това "Чуек"(човек) при Диното кърти..Rolling Eyes Говорят като диви селяни и създават грешно впечатление за заралии.
Много ме е яд,че отпаднаха играчи като Ивайло,Лапунов,Ръждавичка...за да гледаме Мирка и Радка сега на финал..Има нещо супер сбъркано в това предаване!!!
аз пък им разбирам без да съм заралия.
сигурно ако чуя "баш" заралия няма да мога да го разбера Simple Smile

# 1 588
Какво казват им разбирам всичко, но често не разбирам какво искат да кажат и имам чувството, че и на тях не им е ясно.

# 1 589
  • София
Аз на тези двамата им разбирам около 50% от приказките, за другото се досещам по мимики и контекст. Grinning
Нямаше да е лошо да им слагат субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт