💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 260
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 060
Николета не е искала да се бори с Чикагото, ама просто трябваше на каже някого като лъжеха Алекс и Калин на двора, та така..
То на този етап Николета не иска да се бори с никого, освен може би с приятелката си.
Какъв шанс има срещу Калин, Дино, Мирко или Траян, почти никакъв.
Та дали Чикагото или някой от горните все едно
Е тя беше съгласна на Алекс, ама нямаше как да го каже. А тогава не знаеха, че двама ще номинират.

# 3 061
Здравейте, някой знае ли кога е финала?
5 декември

# 3 062
Мирослав гласува за Калин ,тъй като си личи ,че го е страх да попадне на финала срещу Калин,и се надява да могат да махнат по рано.

# 3 063
Най-накрая тази скатавка Мирослав беше разкрит!
Очаквам абослютно всички да се съюзат и да играят срещу него и Радостина.
Продукцията 100% ще направи такъв двубой иначе как ще го запазят за финала.
Алекс много ми се качи в очите,Траян също не разочарова,голям пич и мъжкар.
Искам син финал от Алекс,Калин и Траян.
А за Чикагото мога да кажа,че страхът е заразен

# 3 064
  • Буркина Фасо
мен не ме дразни Ралица.

# 3 065
"Миро е шубе!" може да се изпише и на корица, и като мото.на целия седми сезон! Браво, Калине, чиста и вярна душа, смел и прям! Заедно с Алекс, който също не спестява истините, направо действат като балсам след всичкото лицемерие, глупости и простотия, с които ни облъчват останалите хубостници.
Малко с едно наум, но браво и на Траян, не се поддаде на увещанията на Мими и старото другарче Дино. Да видим какви са ги замислили с това тайно промъкване в стаята им.
Леко съм изненадана от отношението на Ралица = Продукцията, сякаш и те не одобряват тези сплетни и предателства, което е нехарактерно за тях?!
Те харесват Калин ,колкото и да викаме ,че го прецакваха ,си го харесват и то бая , и след сезона още повече ,че той им е лицето, на сезон 7 .

# 3 066
Траян направи най-добрия стратегически избор до момента, и то взет там на съвета, а не предварително обмислен! С един глас изкара много керливи ризи и отстреля анулета. Браво Траяне!

А за Калин и Алекс какво да кажа - ФЕНОМЕНИ!💙💙 Направиха това, което ние не успяхме. Оказа се, че цялата игра на Миро се събира само в две изречения. Кратко и ясно:

Алекс : “ Миро е Пекин в панталони!”
Калин : “Миро е шубе!”

(Не знам Тянко как ще направи цял подкаст 😁)

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:06 от Ameli_xxx

# 3 067
  • София
Подозирам, че ако на следващата битка и по някаква случайност Радостина завърши последна, то на съвета със сигурност ще харчи и ще се пробва да си купи имунитет.

# 3 068
Добротата краси човека - отнася се за Калин!
Страхотен съвет! Маски долу!
Мирослав много падна в очите. Дойдоха му силите да злобее и да се получава обратния ефект - злобата загрозява!
Николета ме съмнява, че ще е аут.

# 3 069
  • София
Тъй като отново останах без лайкове, всички се считайте за харесани от мен. Едно бързо обобщение:

Алекс - Президент. За пореден път точно и ясно им каза на всички някои неудобни истини. Само не съм съгласна, че Шубето е Пекин в панталон. Пекин неведнъж показа много по-голямо мъжество от мижитурката.

Траян - Браво! Хубаво е да се види мислещ човек, извлече максималното от ситуацията.

Ралица - за втори път ми хареса говорителката на Продукцията този сезон. Всяка дума и ход беше на място, за да лъснат всички задкулисни договорки в цялата си прелест, преди нашите хора да се бяха прецакали в грешен вот.

Калин - Властелин на галактиката 💙 Кратко, точно, ясно и винаги на място. Кой беше казал, че нямал нищо на горния етаж? Веднага надуши лъжите на двете клявки. #Мироешубе

Ако в началото на сезона някой ми беше казал, че ще викам с цяло гърло за Алекс в понеделник, нямаше да повярвам. Май не ми се е променяло мнението за някой толкова драстично в положителна посока 👏🏻👏🏻👏🏻

#СезонанаКалин

# 3 070
  • Варна
Добре е да плетеш схеми ама нали има и АРЕНА - хем да си последен хем да победиш - видя се колко са  смешни  Деситу на стрелбата и Траян на пъзела

# 3 071
Ралица попита Чикагото от какво е недоволен, визирайки Алекс и Калин и той замълча. Отделно Алекс прояви благоразумие да не го номинира, не знам дали тактически или емоционално и като нищо Чикагото може също да напусне коалицията. Той ако вземе грошовете и сабите на Николета е достатъчно да си играе сам и да не слуша Миро.
Честно, след всичко, не знам с какви очи Радостина или Чикагото биха говорили с Алекс. Не го очаквам, но ако се случи, честно, няма да се изненадам. И отново на съвета на Радостина ѝ стана тъпо от всичко казано, а Николета се усмихваше отново в стил мен това какво ме интересува. Ако има втори психопат във финала, това е тя. Не само, че търсеше през цялото време мъж, който да я закриля, но и нямаше срам да се оставя да я "обгрижва" Радостина, която е значително по-слаба от нея, а беше и дошла от блатото. За мен това е най-големият егоист в сезона.

# 3 072
Имунитетът може ли да се прехвърля на друг? Този от битката. В моите луди мечти Калин печели битка, после на съвет дава на Алекс имунитета (очевидно Алекс трябва да оцелее на елиминациите) и после седи и гледа кой от свещенната коалиция ще иска да го номинира и играе срещу него.

Да видят тогава на Миро колко му пука за другите...

# 3 073
  • гр. Шумен
Мале, мале. Картите се разкриха, май. Милия Калин... бил очаквал да е аут от Игрите след три-четири битки, милото. 💙 Обаче... какви страхливци, ама често. Те такива не бях виждала досега. Дай до наминираме Калин, щото не искаме да играем срещу него на финала. Кажи честно!

Като стана на въпрос... ми то Калин е най-честният играч този сезон! 💙💙

Николетке, айде чао. Няма да ми липсваш. 😎 Чикагото... пълно разочарование. А го харесвах. Тази номинация на Калин не я приемам.

Обаче промото... и как Дино влиза в стаята на Алекс и на Калин... мале, дано само не му кажат нещо, което той да снесе на Мирослав после. 😭

Продукцията... много зле този сезон. Надявам се аз друг да е краят, ама... едва ли. Кога любимец на публиката е ставал шампион... 😑😑😑

# 3 074
  • тук, на мястото си
Стана ми чудно, ако Траян си беше замълчал  Радостина дали щеше да се сети за анулета.  Като кон с капаци е, Миро и каза Алекс и толкова. Тя се обърка тотално, не очакваше да бъде номинирана, а и напомнянето на Траян направо и завъртя главата. Не знаеше какво да прави.
Чикагото ми падна в очите, тръгна по акъла на някои и само защото Алекс му викаше поне един път да се обади когато правят стратегия, той сега ще номира Калин. Абе хей,  гламавия, кога Калин ти е рекъл не дума, а буква дори наопаки.
Не вярвах, че ще го кажа, но Ралица ми хареса тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт