💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 411
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 075
  • пустинята Гоби
Чикагото няма какво да прави в тази коалиция, Радка го прати на номинация. Странно се разпределиха участниците, Дино умника не можа ли да зареже Мирослав овреме, а трябваше да се оакат и тогава да се усетят.

Само Чикагото го беше срам, че гласува за Калин. Хич го няма в стратегиите, а накрая и номинирам се оказа.

# 3 076
Реално Чикагото и Калин са най-комплексни. Останалите винаги ще имат притеснения, свързани с тях.

Чикагото има много слабо плуване. То и Калин не е шампион там, ама по се справя.

# 3 077
Кефи ме, че единствените индивидуални битки на Мирослав са все четворни елиминации.
И все имаше някакви обстоятелства:
Първата беше по двойки и на късмет.
Втората беше срещу контузен играч и срещу слабата Рада и Крис.
Той няма капитанска битка. Има само две индивидуални — кастинг битката, където Траян го смаза, и онази, от която излезе от блатото. Тя дори не я броя, защото той беше прясно захранен, а другите бяха на глад една седмица. Да не говорим, че Давид беше контузен, а последната част, където Миро беше срещу Томито, си беше чист елемент на късмет — и като нищо и вятърът да му е помогнал.

# 3 078
  • София
Имунитетът може ли да се прехвърля на друг? Този от битката. В моите луди мечти Калин печели битка, после на съвет дава на Алекс имунитета (очевидно Алекс трябва да оцелее на елиминациите) и после седи и гледа кой от свещенната коалиция ще иска да го номинира и играе срещу него.

Да видят тогава на Миро колко му пука за другите...

Мисля, че не може. Или е решение на играча.
Не се сещам дали се е прехвърлял досега личен имунитет. Май не. Но не съм на 100% сигурен.

# 3 079
  • Буркина Фасо
Подозирам, че ако на следващата битка и по някаква случайност Радостина завърши последна, то на съвета със сигурност ще харчи и ще се пробва да си купи имунитет.
ако е последна не може да си купува имунитет. може само гласове и да ги раздава с/у другите.

# 3 080
  • Варна
Тази вечер беше емоционална.
Ако не ги сънувам игрите тази нощ ще е добре 😊
Лека нощ банда!

# 3 081
Калин и Алекс, абсолютните стожери на морала този сезон! Умни, смели, безкомпромисни! Blue Heart Blue Heart

#Мироешубе#!
#сезонътнаКалин#!

# 3 082
  • София
Имунитетът може ли да се прехвърля на друг? Този от битката. В моите луди мечти Калин печели битка, после на съвет дава на Алекс имунитета (очевидно Алекс трябва да оцелее на елиминациите) и после седи и гледа кой от свещенната коалиция ще иска да го номинира и играе срещу него.

Да видят тогава на Миро колко му пука за другите...

Мисля, че не може. Или е решение на играча.
Не се сещам дали се е прехвърлял досега личен имунитет. Май не. Но не съм на 100% сигурен.
Че то имало ли е някога играч преди, който би подарил имунитета си на друг?

# 3 083
Сезон 7 в едно изречение:
В Сезонът на Калин,  миро е ШУБЕ!

# 3 084
Ужасена съм от безскрупулността на Рада кючека. Шок. С мазната усмивка, седи и се хвали какво зло е сътворила. Нямам думи.

Алекс Президент!
Калин Феноменалний!
Траян Справедливий!

И моите палци свършиха. Споделям 98% от мненията тук.

# 3 085
  • тук, на мястото си
В тази фаза има инфлация вече. В предишните сезони 1 глас ставаше 100 гроша, 1 имунитет май 200 беше. Доколкото си спомням.
Не си спомням някой да е купувал имунитет за друг. Тази година Ръждето даде 50 гроша на Наталия.

# 3 086
  • София
Подозирам, че ако на следващата битка и по някаква случайност Радостина завърши последна, то на съвета със сигурност ще харчи и ще се пробва да си купи имунитет.
ако е последна не може да си купува имунитет. може само гласове и да ги раздава с/у другите.
Сега виждам, че съм изпуснала “не”.
Имах предвид, че ако Радостина не завърши последна, то на следващ съвет, ще пробва да си купи имунитет.

# 3 087
Бих казала браво на Траян, само се беше отказал от Миро, хем го знае какъв е. Засега съм пас спрямо него. Дано да отпадне Николета утре.

# 3 088
  • София
Леле какъв съвет! Мирка в целия си блясък! Лакеите-без думи съм.
Официално заставам зад Алекс -финалист!
СЕЗОНЪТ НА КАЛИН! Blue Heart

# 3 089
Калин - Властелин на галактиката 💙 Кратко, точно, ясно и винаги на място. Кой беше казал, че нямал нищо на горния етаж? Веднага надуши лъжите на двете клявки. #Мироешубе
Калин няма дар слово, но пък това не му пречи, тъй като има добър морален компас и не е страхливец. Така, че и две думи да каже ще са на място.
#СезонанаКалин
#Не на глада в Игри на волята!

Общи условия

Активация на акаунт