💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 443
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 3 090
Мислех си днес следобед да напиша как Калин не гледа на другите играчи като на конкуренция, просто не индикира с нищо за това. Той си иска готини състезатели, които са можещи, справящи се на трасетата и побеждаващи. Срещу тях му е приятно да излиза и да се бие и както той казва ,,или ще се върна, или няма". Ако обаче гледа на тях като на конкуренция, такава вижда в лицето на Траян, Алекс и Чикагото, не и в Мирослав. Тази конкуренция между двамата се опитваха изкуствено да създадат от продукцията. Поне с такива впечатления бях останала. Е, явно са били истински и днес се затвърдиха с култовото изказване ,,Миро е шубе". Въобще не гледа на него като на силен играч. Много ме изкефи, а Алекс направо го довърши. Joy
Докато в предни сезони, на този етап, вече се знае кои са основните претенденти за наградата и даже си се чакат на финала (Рълев/Момчил, Добрин/Мартин), в този, мечтаещият за първото място, иска да отстрани силната си конкуренция и да си остави слабите играчи за финал. Grinning

# 3 091
  • София
Радка с чужда пита-помен прави.. Дадоха й анулета на Ръждавичка и сега си спаси кожата. Трябва да ги забранят тия играчки форевър или поне да не се плячкосват..Който си го спечели, само той да си го ползва.

# 3 092
Накефих се на макс на съвета днес, иначе играта си беше скучна.
Браво на Траян! Много добре изигра картите си.

# 3 093
Отивам пак да си пусна съвета, и промото за утре.😁Стана ми любимо 😂

# 3 094
Залагам Николета аут.
Алекс първи.
Чикаго втори.
Или поне така ми се иска.

# 3 095
Ралица попита Чикагото от какво е недоволен, визирайки Алекс и Калин и той замълча. Отделно Алекс прояви благоразумие да не го номинира, не знам дали тактически или емоционално и като нищо Чикагото може също да напусне коалицията.
Алекс не номинира Чикагото единствено, защото Ралица много стратегически даде думата първо на Николета и Радостина да номинират. Те гласуваха за Алекс и на него веднага му стана ясно, че набързо скалъпения им план преди съвета е бил пълен фалш. Съответно удари по Радостина.
Ако първо бяха дали на Алекс да гласува, той може би щеше да стреля по Чикагото и после щеше да е изненадан, когато Ники и Радостина гласуват за него. А и Чикагото щеше да затвърди за себе си, че правилно не е искал да играе с Алекс и Калин. Докато при сегашната ситуация има шанс като се върне от битката да бъде срещу Радостина и да изгладят отношенията си с Калин и Алекс (ако се върне от елиминацията).

# 3 096
  • Буркина Фасо
Радка с чужда пита-помен прави.. Дадоха й анулета на Ръждавичка и сега си спаси кожата. Трябва да ги забранят тия играчки форевър или поне да не се плячкосват..Който си го спечели, само той да си го ползва.
каква е тази играчка  форевър? не съм я виждал. Grinning

# 3 097
Голямото Шубе защо от две седмици повтаря как ще е на финал? И вече си избира опонент? Много е сигурен от както отиде в къщата.....

# 3 098
  • София
Калин и Алекс, абсолютните стожери на морала този сезон! Умни, смели, безкомпромисни! Blue Heart Blue Heart

#Мироешубе#!
#сезонътнаКалин#!

Вие сериозно ли?

# 3 099
  • Берлин
След трагичния финал на с.1 с много съфорумци си задавахме въпроса ЗАЩО, защо й е на продукцията да манипулира събитията, защо "убива" любимеца на публиката, "защо" ни пробутва треторазредни театри,защо,защо. И на финалната права след толкова сезони /повечето не гледах заради защото/, пак съм в тази позиция -ЗАЩО? Вие имате ли отговор?

# 3 100
  • гр. Шумен
Всеки сезон си задавам същият въпрос. Отговор нямам. Любимецът на публиката не става шампион и това е. Кой да знае защо е така?

# 3 101
Скоро май не е имало такъв напрегнат съвет. Браво на Траян! Не случайно си ми е любимец, заедно с Калин. За съжаление доста бе повлиян от Дино, но смятам, че е принципен и достоен мъж и се надавям да запази тази линия на поведение до края. Ама и е много хубав Stuck Out Tongue Winking Eye 
Алекс как ги разконспирира всички, евала. Ние сме пред екраните и виждаме по друг начин нещата, а той как се ориентира, при положение, че много неща не се разиграват пред него. Страхотен, наистина е мозъка на този сезон.
Разочарована съм от Чикагото, но както и преди съм писала-мисленето не му е силата.
Дино и двете момичета-без коментар, всичко вече сте казали.
Миро, Миро....Смятам, че характера и душевността на човек си личат и по усмивката, излъчването, очите. Ами съжалявам, ама Миро има супер кофти усмивка-крива, ехидна, на фона на едно отвратително излъчване и крива физиономия.
И тук е контраста с Калин, чийто лице и очи просто греят. Това момче има визия за модел и то на световни брандове. Дано някак си някой го забележи, макар, че според мен той е далеч от тази индустрия. Но това лице очи са рядко срещани и трябва да се снимат.
Калин не бил умен, я пак? Това че не е с логоря, не означава, че не мисли. При него няма излишни коментари, всичко е точно на място.
За битката в понеделник-определно съм за Алекс. Между Чикагото и Николета не знам кой искам да отпадне-Николета могат и да я придърпат Алекс и Калин. Чикагото ми е по-хлъзгав. Явно ще играе срещу Калин.
И да-Пекин поне имаше топки и ходеше на битки, за разлика от Мими

# 3 102
Я, имаме нов, пишещ в темата.

Съвета беше един път. На мен ми хареса стратегическият ход на Траян да изгърми аНулета на Радостина. Просто брилянтно.

# 3 103
  • Sofia
Ралица попита Чикагото от какво е недоволен, визирайки Алекс и Калин и той замълча. Отделно Алекс прояви благоразумие да не го номинира, не знам дали тактически или емоционално и като нищо Чикагото може също да напусне коалицията.
Алекс не номинира Чикагото единствено, защото Ралица много стратегически даде думата първо на Николета и Радостина да номинират. Те гласуваха за Алекс и на него веднага му стана ясно, че набързо скалъпения им план преди съвета е бил пълен фалш. Съответно удари по Радостина.
Ако първо бяха дали на Алекс да гласува, той може би щеше да стреля по Чикагото и после щеше да е изненадан, когато Ники и Радостина гласуват за него. А и Чикагото щеше да затвърди за себе си, че правилно не е искал да играе с Алекс и Калин. Докато при сегашната ситуация има шанс като се върне от битката да бъде срещу Радостина и да изгладят отношенията си с Калин и Алекс (ако се върне от елиминацията).
Факт! Това също доказва, че продукцията може да променя хода на събитията, определяйки поредността на гласуването. Днес изкара на показ кирливите ризи и свали маските на мишоците и най-големия женчо, за всичките 7 сезона!
#Мирцатаеженчоишубе#!
#Алексевелик#!
#СезонътнаКалин#!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 01:00 от Crystal_Noir

# 3 104
  • Буркина Фасо
Всеки сезон си задавам същият въпрос. Отговор нямам. Любимецът на публиката не става шампион и това е. Кой да знае защо е така?
кажете отсега кой да е победител следващата година за да се съобрази продукцията с вашето искане. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт