💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 456
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 105
Свършиха ми лайковете, но 👍👍👍
бсолютно съм съгласна с , това че Калин си съобразява много добре. Хвана я Николета как лъже. Използва вчера на битката техния номер срещу тях и куп други неща. За разлика от други няма необходимост да изръси всичко, което му е минало през главата.
Скоро май не е имало такъв напрегнат съвет. Браво на Траян! Не случайно си ми е любимец, заедно с Калин. За съжаление доста бе повлиян от Дино, но смятам, че е принципен и достоен мъж и се надавям да запази тази линия на поведение до края. Ама и е много хубав Stuck Out Tongue Winking Eye 
Алекс как ги разконспирира всички, евала. Ние сме пред екраните и виждаме по друг начин нещата, а той как се ориентира, при положение, че много неща не се разиграват пред него. Страхотен, наистина е мозъка на този сезон.
Разочарована съм от Чикагото, но както и преди съм писала-мисленето не му е силата.
Дино и двете момичета-без коментар, всичко вече сте казали.
Миро, Миро....Смятам, че характера и душевността на човек си личат и по усмивката, излъчването, очите. Ами съжалявам, ама Миро има супер кофти усмивка-крива, ехидна, на фона на едно отвратително излъчване и крива физиономия.
И тук е контраста с Калин, чийто лице и очи просто греят. Това момче има визия за модел и то на световни брандове. Дано някак си някой го забележи, макар, че според мен той е далеч от тази индустрия. Но това лице очи са рядко срещани и трябва да се снимат.
Калин не бил умен, я пак? Това че не е с логоря, не означава, че не мисли. При него няма излишни коментари, всичко е точно на място.
За битката в понеделник-определно съм за Алекс. Между Чикагото и Николета не знам кой искам да отпадне-Николета могат и да я придърпат Алекс и Калин. Чикагото ми е по-хлъзгав. Явно ще играе срещу Калин.
И да-Пекин поне имаше топки и ходеше на битки, за разлика от Мими

# 3 106
Хора много нападате Чикагото и според мен твърде незаслужено. Бил тъп, лесно манипулиран, излагал се. Много ни е лесно на нас зрителите да гледаме отстрани всеки и да казваме кой как е трябвало да постъпи. Реално някой да е отишъл при Теодор да разменят две приказки и да се изяснят нещата? АМИ НЕ! Алекс и Ръждавичка му паднаха в очите, Калин и той покрай тях. И никои нищо не му обясни. Ако бяха говорили може би нещата щяха да са различни. Никой не разговоря с Чикагото и не го слага в сметките, обаче доста го подценяват и си мисля, че ще разберат, че е грешка. Хем го нападате, че не избира страна и коалиция, хем като избере пак е крив, защото не бил избрал правилната коалиция. Ами търси начин да оцелее човека, както всеки друг. А сега като видя, че Радостина не за него, а тя върви с Миро може и той да се отцепи от него.
Ще му стискам палци на елиминационната да се спаси, както и за Алекс.

# 3 107
Така се зарадвах, че Траян си беше отгледал топки и малко акъл и подреди тестето с картите майсторски. Хареса ми и че остана откровен и не излъга никой.
Дано картите се разместят по някакъв по-смислен начин и успее да настрои кривите чакри на Дино на правилните вълни. Така липсва доктора тук, щеше да мисли вместо Дино и да не гледаме излагации. Беше ми фаворит, а сега е просто придворна дама на Мирка.
Мед ми капе на душата, че Алекс го нарече женчо, а Калин шубе, доста странно да го излъчат това. Очаквах, че вече му градят образ и само суперлативи ще чуваме.

# 3 108
  • В Града на липите
Лайковете ми свършиха отдавна, но се считайте лайкнати Grinning
Съвета вече го гледах три пъти. Няма такъв кеф!

Калинката: Според мен ни изментиха Grinning
Алекс за пръв път прояви наивитет.

И още малко кадри в жълто Simple Smile

# 3 109
  • София
Това видяхте ли го:   https://lifeonline.bg/bg/radostina_ot_igri_na_volqta_se_okaza_is … tni_partita_video
Радка - пиратка... Sweat Smile

# 3 110
Значи са ни подвели в началото на епизода - не "канадски вълк", а правилното е -  "канадско шубе" Laughing

# 3 111
  • Някъде там...
Пуснах си втори път съвета и аз. Joy
Всичко, което писахме за Мирко шубето, беше визуализирано в един епизод. Е, очаквам в следващия Алекс да довърши описанието, от което чухме част на промото.
Не очаквах, че ще си легна в добро настроение днес. Blue Heart

# 3 112
Алекс не номинира Чикагото единствено, защото Ралица много стратегически даде думата първо на Николета и Радостина да номинират. Те гласуваха за Алекс и на него веднага му стана ясно, че набързо скалъпения им план преди съвета е бил пълен фалш. Съответно удари по Радостина.
Ако първо бяха дали на Алекс да гласува, той може би щеше да стреля по Чикагото и после щеше да е изненадан, когато Ники и Радостина гласуват за него. А и Чикагото щеше да затвърди за себе си, че правилно не е искал да играе с Алекс и Калин. Докато при сегашната ситуация има шанс като се върне от битката да бъде срещу Радостина и да изгладят отношенията си с Калин и Алекс (ако се върне от елиминацията).
Така е, но Алекс нямаше как да знае какво ще се случи след анулета и можеше да кажа, че гласува за Чикагото, защото така са се разбрали с Радостина и Николета е пожелала Чикагото за битка. В стил аз държа на думата си, въпреки че ми забиват нож в гърба. Но така се получи по-добре, още повече, че Ралица наистина зададе сериозно тон като остави да гласува първо цялата коалиция без Траян и остави всичко в неговите ръце. В този случай и нямаше да се стигне до там да издумкат анулета. Предпочитам да мисля, че Алекс е сметнал всичко за секунди, още повече, че Траян сам предложи за гладува за Радостина.

# 3 113
Хора, започвам да си мисля, ако спойлерът е верен, дали пък не са очаквали да спечели нашето момче, и нещо да се е прецакало в хода на играта? Както при Светлин миналата година и както, според мен, са очаквали Ръждавичка да победи срещу Радостина? По начина, по който го представиха при раздаването на банданите, а и си го казаха, че той е фаворитът? Освен, разбира се, това сега да са го записвали в монтажа на края, като са видяли нагласите на публиката? А и, в последните съвети Ралица много точно ги разконспирира и навигира....Ще видим....Съветът ми хареса, най- вече заради реакциите на Калин и Алекс, а и хода на Траян- топ! Калин като пророк, много добре е усетил, че ние - гладната за битки публика на гладиаторската арена искаме силни и достойни играчи, а не криещи се зад "силни" жени......За Сигурния финалист какво да кажа- поне не се излагай да си разкриваш стратегията на слабак....Сезона на Достойните финалисти! Hug 🐞 Btw, забелязахте ли калинката на облегалката на стола на Алекс, докато говореха преди съвета в резиденцията? Grinning

# 3 114
Калин и Алекс, абсолютните стожери на морала този сезон! Умни, смели, безкомпромисни! Blue Heart Blue Heart

#Мироешубе#!
#сезонътнаКалин#!

Вие сериозно ли?
Абсолютно сериозно!

#сезонътнаКалин#!

# 3 115
И на мен ми е странно , че продукцията хем се опитва да изгради онзи така наречен “Уинър едит”  за Миро, а в същото време оставя в епизодите много кадри (и негови собствени, и на други играчи), които го очернят и само затвърждават негативното мнение, което зрителите вече имат за него. Ето тук нещо не ми се връзва. Защо го правят? Можеха да изрежат думите на Калин, примерно. А така, реално му изписаха веждите на Калинката. Това ще си остане мотото на сезона! А Миро го затвърждават като абсолютния подляр. Аз не бих се съгласила на това за едни 90 000 лева.

# 3 116
Ужасен манипулатор е Алекс. И понеже е дружка на Калин и отстрани омразната на повечето зрители Пекин  получава всеобщо одобрение . Дървен философ , многословен , само неговите истини са валидни , но най-лошото е че е много груб и не се срами да ползва лични обиди срещу опонентите си. Вече не бил  за това най-слабия  да се отстраняват , както казва “то беше преди” , може би защото е факт че от мъжете той е най-слабия . И защо Радостина , Мирослав да си разкриват всички планове и трябва да искат за противник на полето Траян или Калин  . Чичакът ще определя кое е достойно и не -всеки е изстрадал по някакъв път до тази фаза  и иска да постигне целта на играта.
 P.S Страшен морал -тези с многото грошове да са в тяхната коалиция Simple Smile

# 3 117
Лайковете ми свършиха отдавна, но се считайте лайкнати Grinning
Съвета вече го гледах три пъти. Няма такъв кеф!

Калинката: Според мен ни изментиха Grinning
Алекс за пръв път прояви наивитет.

И още малко кадри в жълто Simple Smile

Хубави снимки на тримата финалисти 💅🏻

# 3 118
Значи са ни подвели в началото на епизода - не "канадски вълк", а правилното е -  "канадско шубе" Laughing

Канадски заек, объркали са животното.Grinning

# 3 119
Hug 🐞 Btw, забелязахте ли калинката на облегалката на стола на Алекс, докато говореха преди съвета в резиденцията? Grinning
И Калинката видяхме, и лазещият черен бръмбар по Радка видяхме, провидението ни дава знаци ...

Общи условия

Активация на акаунт