💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 198
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 285
Аз не мога да разбера как и защо Миро стана такъв тартор в сините. На каква база? Той трябваше да е първия бушон като им го пратиха, те вместо това се въртят около него сякаш им е началник. И той как навири нос, изглежда буквално като различен човек. Някакъв хамелеон. Само седмица по-рано изглеждаше смачкан и съсипан - гушкаше си коленцата и се чудеше как да се слее с камъните около него, за да не се набива на очи. Имам чувството, че така и няма да го видим да бъде изцяло себе си - прозира лицемерието, пресметливостта, амбицията и бруталността, но все още всичко е много прикрито.

Аз мисля, че е само заради 200 - те гроша, които има Мирка, за нищо друго.

# 3 286
  • Буркина Фасо
Имам предложение към хората в темата.Ако сте съгласни и най вече Дяволо всяка тема  да започва с мотото-СЕЗОНА НА КАЛИН и Миро е шубе.
аз съм против.
дявола е на тема Ръжда. дори и отдавна да не е в списъка, тя е дулсинеята. Simple Smile

# 3 287
И аз не искам Калин да остане сам без Алекс.
Траян ще ми се издигне още в очите, ако успее да откъсне Дино от хватката на Миро.
В него ми е надеждата, защото нямам никаква доверие на Дино.

# 3 288
Доста му е нужен Алекс на Калин. Иначе остава сам сред вълци, някои и канадски. Ден, два или три си е много време.

Алекс Президент!
Калин Великолепний!
Траян Справедливий!

# 3 289
Има ли място за сравнение изобщо!
Калин е скромен, смел, силен, умен, честен, положителен, красив, най-добрият, другият - просто мижитурка и шубе.
Което се вижда и с просто око.

# 3 290

Синхроните за последните две седмици.

# 3 291
  • Буркина Фасо
синхрон е нещо, случило се м/у 2-ма.
ако някой говори сам с/у камерата това брои ли се ?
а ако 3-4-5 човека си говорят помежду си  колко разговора/синхрона се отчитат ?

# 3 292
синхрон е нещо, случило се м/у 2-ма.
ако някой говори сам с/у камерата това брои ли се ?
а ако 3-4-5 човека си говорят помежду си  колко разговора/синхрона се отчитат ?

Синхрони са само и единствено разговорите между участник и редактор, т.е. когато ги покажат как разсъждават ето така:

# 3 293
  • Буркина Фасо
това означава, че казва истината, че лъже или каквото и наредят от продукцията за казване?

# 3 294
това означава, че казва истината, че лъже или каквото и наредят от продукцията за казване?
Нищо такова не значи. Задават й въпроси (например, Как ти се стори днешната битка? Кой се справи най-зле? Кой се справи най-добре?) и тя отговаря каквото мисли.

# 3 295
Към кой епизод горе-долу да се насоча за битката между Феномени и Завоеватели - единоборства на паркур арена и арена борба някаква, ако се сещате?

# 3 296
Дано Алекс спечели утре, а Николета да отпада! Нито Николета, нито Чикагото имат акъл да използват правилно сабите и грошовете. Толкова да са ми противни Миро и Радка и да трябда да ги гледаме единия до финал, а другата сигурно до полу. Хареса ми как Траян изгърмя анулета и как Чикагото се наигра Joy

# 3 297
Не напразно са сложили битка с плуване, Николета е добър плувец, а Чикагото не може хич.

# 3 298
  • Буркина Фасо
Нищо такова не значи. Задават й въпроси (например, Как ти се стори днешната битка? Кой се справи най-зле? Кой се справи най-добре?) и тя отговаря каквото мисли.
видимо и чуваемо не се чува да задават въпроси на някого. даден участник си радзсъждава и го показват. а дали са му задали 2-3-5 въпроса или просто той си фантазира/изказва свое мнение и трудно да се определи.

# 3 299
EdelV, ако Радка не се класира последна на следващата битка, ще я гледаме още, за наше най-голямо съжаление. Има пари за един имунитет. Онзи, вълкът в овча кожа, дано го номинират, та да се изпоти и той веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт