💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 201
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 315
Доста му е нужен Алекс на Калин. Иначе остава сам сред вълци, някои и канадски. Ден, два или три си е много време.
Горкичкия Калин наистина.  Според мен Калин спи по цял ден защото през нощта Алекс му хърка и Алекс го бутат от продукцията само за да не може Калинката да си отспи. Как иначе може да загуби от Миро...
Намирам тази ирония за странна. Алекс, когото в началото възприемах като въздух под налягане, е истински респектиращ: и заради възможностите си на тази възраст, и заради ума си и най-вече заради искрената подкрепа към Калин.  Мисля, че нашето момче умее да цени този вид бащински фигури и да е истински лоялно. Именно защото е светъл и скромен човек, Калин съзнава, че стойността на човека не се мери единствено с това колко точно си бърз и пъргав. Приятелствата, които изгради с Ивайло и Алекс са истински мъжки отношения и едно богатство за това младо момче. Стискам палци на Алекс утре и искрено се надявам да е с Калин докрай.
ПП Траян също се очертава като мой любимец. Хубав, умен, лоялен. Какво повече му трябва на човек?!

# 3 316
Все забравям да кажа, че Мирослав отнесе леката версия от Калин. Да си шубе звучи в моите уши малко извинително, мен ме е страх от високото и в този смисъл си признавам, че съм шубе.  Да си страхливец са много тежки думи, не знам дали би ги казал в една игра и въобще при какви обстоятелства. Но това е, което гледаме от известно време и натам текат мислите на Алекс в промото. Всъщност е нюанс, но за мен има значение, защото показва уважение към другата страна и приемането ѝ каквато е, беше констатация, а не присъда. Напълно възможно е да са си мои интерпретации, но за мен този детайл имаше значение и се радвам, че не се казаха чак толкова тежки думи, дори и да са заслужени.

# 3 317
Точно във въпросите е заровено кучето!  Нямам никакво съмнение, че често пъти са "наводящи" или "манипулативни", кой която дума си хареса. Примерно "А не ти ли се струва че Лапунов и мъжете искат да чистят жени..."

това означава, че казва истината, че лъже или каквото и наредят от продукцията за казване?
Нищо такова не значи. Задават й въпроси (например, Как ти се стори днешната битка? Кой се справи най-зле? Кой се справи най-добре?) и тя отговаря каквото мисли.
видимо и чуваемо не се чува да задават въпроси на някого. даден участник си радзсъждава и го показват. а дали са му задали 2-3-5 въпроса или просто той си фантазира/изказва свое мнение и трудно да се определи.

# 3 318
Естествено, че са насочващи към наратива, който продукцията иска - това на всеки, който гледа риалити телевизия трябва да му е ясно. Просто отделно от това на някои (например Ръждавичка) им идва силата на синхрони и започват да нареждат всичко живо.

# 3 319
Има 2 варианта, заради които продукцията прави такъв странен уинър едит на Мирослав:
1. Или не го харесва и се опитва да се настрои на вълната на публиката, т.е. заставайки зад Калин - с идеята, че така печелят повече зрителите;
2. Или смятат, че като излъчват как другите участници обиждат и нападат Мирослав, го правят жертва и съответно по-симпатичен на хората. Но ако е вариант 2 нещо не са пресметнали добре степента на харесване, което публиката вече има към Калин и Алекс.

Като се замисля, миналата година Мартин също имаше ужасен едит, може би това си е стратегия на сценаристите - печелят повече, ако победителят е масово мразен. 🤔

# 3 320
  • София
Повечето хвалебствия по адрес на Миро са войсовъри впоследствие записвани...
Аз от това което виждам цял сезон продукцията има един основен фаворит и това е Калин (след напускането на Шопа). Не казвам, че ако Шопа беше останал щеше да е по-различно, но според мен това трябваше да е големия сблъсък на финала + Ръждавичка да повтори Паулина от сезон 3 с едно престижно 3 място.

# 3 321
Аз от това което виждам цял сезон продукцията има един основен фаворит и това е Калин (след напускането на Шопа). Не казвам, че ако Шопа беше останал щеше да е по-различно, но според мен това трябваше да е големия сблъсък на финала + Ръждавичка да повтори Паулина от сезон 3 с едно престижно 3 място.

Те хубаво са добавяли хвалебствия впоследствие. Странното е, че не са махнали излагащите го части.

# 3 322
Защо толкова убедено всички казват, че Миро е победител?
Има ли надежда да е слух или нарочно подвеждане?

# 3 323
Алекс за Николета на съвета: "Разочарова ме това, че ме е подвела в разговорите ни" - колко меко каза, че го е излъгала

# 3 324
  • София

Те хубаво са добавяли хвалебствия впоследствие. Странното е, че не са махнали излагащите го части.

Защо да ги махат?
Те винаги са гонили само и единствено рейтинг. Друго не ги вълнува.
Просто искат продуктът им да се продава максимално добре и биха изложили почти всеки (с много редки изключения през годините) ако имат полза.

# 3 325
Според мен на Калин никак няма да му е лесно по-натам в игрите до финала. Вечно ще е номиниран. А това влизане в стаята им на Траян и Дино....ще са поредните схеми на Дино. Не мисля, че нещо ще се случи.
Принципно на този етап (и чисто като разсъждение от моя страна, защото не знам почти нищо за битките които предстоят преди полуфинала), номинация за Калин означава "смъртна присъда" за неговия съперник (предполагам че следващите елиминационни битки ще бъдат между двама, т.е на съвет ще номинират само по един). Та въпросът тук е дали последният от битките за спасение (който и да е той/тя) би имал/а смелостта да се изправи точно срещу най-силния и по този начин да си подпише билета за вкъщи (което ми се струва малко вероятно защото вече разбрахме кой е шубе Joy).

На последният със сигурност няма да му се играе срещу Калин, ама дали някой ще го пита? Миро си каза, че иска да маха Калин, така че всеки път ще гласува за него.Рада е с него и ще гласува по същият начин.Чикагото Миро си го върти както си иска и ще гласува както му кажат.Дино за кого ще гласува вече зависи дали ще се разберат да играят заедно Траян, той и Алекс и Калин.Ако остане с Миро, и той ще гласува за Калин. Ако последен на играта е Алекс, хич няма да ги интересува иска ли да играе или не иска срещу Калин.Ако е Рада, мислех, че Миро изобщо няма да се поколебае да и прати Калин.Този човек няма скрупули.Ако е Чикагото последен и там е същата работа.

# 3 326
Хорица, аз пак окъсняла Гана - чак сега изгледах снощния епизод иии... Какъв съвет, уважаеми зрители! Чудесен Траян 💜 И много ми хареса промото. Толкова силно съм стискала палци само на втората номинационна оня ден за Безименните. Сцената, в която Калин им казва "Стойте, ще изкривят. Назад греби, назад, назад, назад, назад. Сега всички напред! Всички напред! Раз, раз, раз, раз... ГРЕБИ!!" ми е от най-любимите евър. Връщах си я сигурно 5 пъти. Прекрасен, прекрасен Калин 🩵💚🩵💚💙

#СезонътНаКалин

Та, ще стискам яко палци на Алекс да се върне и да обърнат играта с Дино и Траян. Мечтая си тука.  Даже, ако може да ги бие и двамата, да се нагуши с грошове и да ги почнат. Макар че Чикагото е много як и едва ли, ама все пак. И да вземат да му налеят малко акъл, че ръцете - кофи, ама на раменете - канче. Много ми беше такъв като малко дете - как само вървеше и през 5 минути "Кво ше праите? Как го виждате? Стаята ми така, гледката ми онака" Мисли само за днес, а играта се променя от сега за преди малко. А дали ще отпадне един, или двама?

Алекс как коментира Миро - "оня женчо" вика хахахах И двете мисирки го видяха, че 'ич го не е за тях. Не че и Радостина не каза, че ѝ влиза в списъка за ползване додето може и после гонене като силен.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:54 от Maggie_393

# 3 327
  • София
Не виждам как Алекс ще бие Чикагото, а явно няма пъзел. Simple Smile

# 3 328
Аз смятам че Алекс има шансовете да победи , особено ако трасето не се минава многократно. Например едно плуване, по едно пренасяне на варелите и т.н.
Ще повярвам че продукцията харесва Калин само ако му върнат Алекс и то като победител и с плячка.

# 3 329
  • София
Влязох малко в черна серия с прогнозите...
Но поне познах, че Сапунджиева ще отпадне в петък (прогнозата я дадох в неделя)
НО, провалих се с Ръждавичка, преди това с Пекин. Тц тц. Радостина в топ 8?! Ами браво на момичето, ама как да го хвана...
Ако не се лъжа бях писал следното:
1. Миро
2. Калин
3. Ръждавичка
4. Чикагото
5. Траян
6. Николета
7. Дино
8. Алекс

Е, сега ще коригирам малко... 😁
Последни класически прогнози за сезона в почивния неделен ден:
1. Миро