💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 182
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 270
Е Мирко много добре се представи тук ,със секунди по-добър е от Калин

# 271
Николета обаче е по-добра от Рада на терен и то доста,видя се и на елиминационната.

# 272
Фикуса /ох, лошо ми е/ е една идея по-бърз и от Калин

# 273
Ако не бяха завряли Миро под полата на Пекин можеше и да покаже повече,не изглежда слаб.Жалко е да си цял сезон борче.

# 274
Ах,бе,Чикаго. Каква е тази техника на дърпане? Тук евентуално мога да го оправдая с това,че и да беше копирал техниката на Траян пак щях да изостанат,защото са по-тежки заради престоя в резиденцията.

# 275
  • София
От това което видях Калин и Ръждавичка имат най-добрата маймунска техника. И Миро е добър, но е след тях. В смисъл говоря за чиста елегенатност.

# 276
Браво на Николета и Калин. Николета заблестя.
Калин навакса Мими, единствено леко се замота на обръчите Калинката, но е много умен и във водата навакса на Мими.

Ръждавичка уникална.

Браво бе. Такива играчи ми се гледат.

#СезонанаКалин#!

Защото тръгна 15 секунди след него на стълбата!

# 277
И каква полза от скачането, като се натискат върху перилата?

# 278
  • Някъде там...
Много ми харесва как Калин мисли и се опитва да оптимизира навсякъде. Стълбата, вълните, сега скача на количката с идеята да я побутва с инерцията на тялото си.

# 279
Ако не бяха завряли Миро под полата на Пекин можеше и да покаже повече,не изглежда слаб.Жалко е да си цял сезон борче.
Той сам се завира. Първо при Шопа и Томи, после при Пекин, а сега загърби Деси, за да е в силната коалиция. Grinning

# 280
Точно това каза и ММ, нищо не правят със скачането.

# 281
Еее Фикуса показа че е по-добър от Калин с една секунда.Край 😂
Не между другото добре мина,но си личи зависта към Калин която има ,и не случайно правеше като женичка всичко възможно да го изгони 😁

# 282
И каква полза от скачането, като се натискат върху перилата?
Никаква. Трябва да скачат във въздуха, както правеше Калин, когато го теглеха на онази култова игра с щурвала.

# 283

15-20 секунди след него тръгна и го настигна!

# 284
  • София
Ето такива дребни уж нещица показват защо харесваме Калин - съобразителност и адаптивност, как използва вълните, за да се засилва. Blush

Общи условия

Активация на акаунт