💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 961
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 495
Стискам,стискам да не пиша, ама..от върл фен на Юли от с.1 до тотално отказване ме доведе тая садо-мазо продукция. Не хванах сезона от началото, но от всичко дотук очаквам Ръждавичка да си отпътува към вкъщи. След всички гаври /основно глад, липса на правила и груба манипулация/ логиката сочи, че няма как блатната да си тръгне. Дяволо, сори. Такова ми е усещането.
Интересен избор имам на любимци - Юли, Момчил, Калин - вечните втори. Така и очаквам да стане и на финала. Не разбирам защо винаги, когато се появи искрица, тя трябва да бъде зрелищно заличена. Разбирам всъщност, но..
Момчил едва го преживях. Сега обаче , ако и Калинката го сготвят така безобразно официално приключвам с гледането. А и с тв- то като цяло...

# 496
  • пустинята Гоби
И аз точно това си мислех днес - Мирослав не е слаб, но няма личността на Калин, че и на Траян. Колкото и да се опитват да ни пробутват историята му, която реално е съвсем травилна, също като него.

# 497
  • София
Пак гледах промото.
Битката е едно към едно с блатната битка, с която Радостина излезе от блатото. Играта е елементарна. Т.е. яко се изравняват силите и всичко може да стане. Май само прътовете са новост.
Не е типичната къртовска елиминационна битка. Не видях да има акробатика, не видях да има и силно изразена силова част.
Случайност???

# 498
Ами не че искам да изпадам в конспирации....

# 499
То за храната само Гого за всички сезони знаеше как да се храни.

# 500
Траяне, падна ми в очите, със сигурност саботираше на топките, а кой знае, може и на качването на стената.
Ръждата разяде де що хване, първо заби ножа на Горди ( не че я харесвах), после сготви  Лапунов 😡, а сега точи ножа на Чикаго като в същото време се мазни с Дино, пълен отврат. Тази е по-гнусна и от Пекин. Сигурно и на Калин ще забие ножа, ако й падне.
Мима освен ролята а фикус се оказва и че е точила ножа на Калин през цялото време да бъде на елиминации, а и да не забравяме че тя го домъкна на изолатора да изгние. Долни душици, утрепаха блясъка на момчето, което е всеобщият любимец, за да възтържествува мижитурката Мима.
Всичко е сценарий, разбира се, ама доста гнусен в крайна сметка 🤮

# 501
Какво се оказа, че за да излезе от миманса Мими е необходимо да разкарат от племето всички изразени и не толкова лидери. Имам опасения, че утре и на Ръждавичка ще и пожелаят лек път, че Мирко няма как да изпълзи от под чехъла.

# 502
А ако си припомним думите на Дойнов при финалистите по волейбол: тук са участници, финалисти и победители от ИГ🤔Гледала съм всички сезони, но съпричастно само миналия, защото много харесах Марти от визитката. Нямам никакъв спомен за Рълев(освен, че игра с Виолета,  която недолюбвах и за Ваня, която предполагам, че възхвалявате, но наистина не си я спомням). Извинявам се, ако дразня някого, защото не съм писала 15 години, но имам други приоритети😉 Та какво може да означава това сега?

# 503
  • София

Мима освен ролята а фикус се оказва и че е точила ножа на Калин през цялото време да бъде на елиминации, а и да не забравяме че тя го домъкна на изолатора да изгние. Долни душици, утрепаха блясъка на момчето, което е всеобщият любимец, за да възтържествува мижитурката Мима.
Всичко е сценарий, разбира се, ама доста гнусен в крайна сметка 🤮

Не могат да му отнемат блясъка, първото място може, но блясъка не!

Тъпо ми е, все едно гледам сезон 5 и Момчил Blue Heart След това сезон 6 изобщо не го гледах от разочарование. И сега пак...

# 504
  • София
Само да напомня, че Радостина отдавна щеше да е АУТ от сезона, ако не и бяха дали 2 минути наказание, че не може да мине стълбата срещу 50 годишния Кристиан с жилетка от 15 килограма.

# 505
  • София
Първо да си напиша основното - утре, ако Симона отпадне от блатната, бих приела, само, ако от продукцията им изравнят силите, като и дадат жилетка, завържат и двете ръце и и сложат превръзка на очите на Симона. И понеже пак няма да е сигурно - и 20 минутна преднина за блатната. И пак бих заложила на Симона де. Не съм и фен - не е тайна, писала съм, но като характер - на арената, няма как Радостина да я победи на каквото и да е.  Николета на плуване само - да, Пекин на силово - също да, но Радостина в нито един елемент не е дори близо до нивото и, какво остава да я победи.

За битката днес - коментирали сте всичко почти, така че само: Калин, Симона и Траян страхотно преминаване. Деси - егото и се обади и реши да демонстрира, че и тя може като Симона - е, да, ама не може. Дино хубаво я нахрани тук. Чикагото - няма сила, която да ме убеди, че точно той, с тази си професия, теглеше така тъпо просто така, а не да му е наложено от продукцията. Фикус - точен, не отричам, но си остава безличен, незабележим и злобен.

И за Пекин да напиша нещо - точно за Сапунджиева не сте съвсем прави, че я е предала. Те са в различни племена, Пекин знае, че Деси не е по-силна от мъжете, но и че ще е номинирана. Ами за коалицията е по-добре да отиде някой от тях да вземе 100 гроша за победа срещу Деси, макар и с риск да отпадне,  а не да ги подарят на мъж от тяхното племе, който 100% ще победи и ще ги вземе. Ако е човек от на Пекин коалицията и Деси победи - тези 100 гроша все си остават в коалицията.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 00:54 от gg__

# 506
А ако си припомним думите на Дойнов при финалистите по волейбол: тук са участници, финалисти и победители от ИГ🤔Гледала съм всички сезони, но съпричастно само миналия, защото много харесах Марти от визитката. Нямам никакъв спомен за Рълев(освен, че игра с Виолета,  която недолюбвах и за Ваня, която предполагам, че възхвалявате, но наистина не си я спомням). Извинявам се, ако дразня някого, защото не съм писала 15 години, но имам други приоритети😉 Та какво може да означава това сега?

Според мен този коментатор не знае развоя на игрите, просто малко нетактичен подбор на думи базирано на участниците, които бяха поканили. Така че лично за мен не е фактор. Рълев е един от по-добре приеманите победители на игрите, беше си силен цял сезон, не се е крил зад никой и съревнованието му с Момчил беше натурално и интересно. Освен това, че най-вероятно с Виолета са се запознали малко преди игрите и тя малко си го буташе и това, че му чистиха леко образа по време на излъчването на сезона, човека си имаше сторилайни и не беше фикус. Момчил си беше големия фаворит, но много хора се примириха със загубата му, защото поне падна от достоен противник накрая.

# 507
Уф, този път не исках да съм разгадала промото и много се надявах най- накрая сегашните жълти да ги видим изкъпани и похапнали (на мен рошавата коса и сега си ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye)....Така оптимистично и леко започна епизода...Обаче, ето, започна да се "разгръща"  Миро Поразяващата ръка...нали уж тепърва ще показва сила и талант....Joy Ама като бяха двамата с Калин - колко повече грация и лекота във всеки елемент имаше в нашия човек , наистина наслада за очите!🐞Blue Heart
Само някой да ми напомни, че редовно почнах да превъртам като дават сегашните сини - Миро защо не стана коалиция със Сапунджиева, нали бяха и двамата воини на Пекин?!

# 508
Еми и аз се притеснявам за Ръждавичка, признавам си. Тука всички викат, че продукцията я харесвала, ама продукцията харесва само едно нещо и това е рейтинг.

Ако Ръждавичка падне от Рада, скандала ще е с библейски размери и ще се говори дни наред за това.

Обаче пък от друга страна...Ей така като ги гледам тия компоненти, не ми е ясно на какво Радостина (която на всичкото отгоре е и яко изгладняла) може толкова да дръпне, че точно пък Ръждавичка да не може да я стигне и задмине. Не знам.

Но която и да надвие ще се нагуши яко с грошове и анулет.

Ако Рада падне, Никито ще остане много гола при жълтите. Тя има саби, ами кой знае къде ги е завряла и забравила за тях. Така че ще ходи на елиминации в петък.

После Ръждавичка да отпадне по някакъв супер безумен начин с някакви чиничета и чашета и ето ти Сапунджиева последната жена останала в играта. Жената войн от сезон 7.

# 509
За блясъка на Калин имах предвид, че изглежда малко унил и отпаднал, и не е все усмихнат както преди. Иначе много ясно, че е номер едно!
Мими не е със Сапунджиева защото последната е сама и никой не я харесва, а Мими обича да се присламчи към силните и да стои на завет.

Общи условия

Активация на акаунт