💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 029
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
Няма начин Ръждавичка да падне от Ради, това вече ще е пълна гавра и излагация.
    Все се надявах жълти днес да са на резиденция, малко да видят и те лукс последната седмица, но поне едната елиминационна трябва да вземат.

# 482
Нищо не и гарантира на жабата.Финала не се ли  играеше  така.Първия се спасява,а последния директно отпада.Останалите отиват на съвет и вече се разиграват грошове.Тая няма да стигне до там защото ще отпадне още на битката .Може и да греша.

Затова казах, АКО си изиграе битките в топ 8 добре, тоест не е последна на никоя. Ако е последна разбира се само ще може да наклуни везната на кой да ходи с нея, но не може да се спаси дори с анулета.
Ти въобще виждаш ли  я напред?Тази няма да отлепи от последното място влезне ли в осмицата гаранция .Така че всички тези неща едва ли ще и помогнат.

# 483
Ти въобще виждаш ли  я напред?Тази няма да отлепи от последното място влезне ли в осмицата гаранция .Така че всички тези неща едва ли ще и помогнат.

Не мисля, че е силна, определено е най-слабата от останалите на този етап, но късмета може да се усмихне на всеки. Като се има предвид, че финалните битки за спасение са буквално чинийки и баланс, не е изключено да стигне поне топ 6 и там да я издумкат на 1 v 1 елиминация с някой мъж. Само предполагам разбира се.

# 484
Нормално е да качат килограми на резиденцията... Та те ядат буквално и само боклуци с изключение до някъде на луканките. Надениците, кремвиршите и всичко в пакет, особено на Леки са пълна отврат. Надуват ги като бъчви. Аз нр съм видяла да ядат друго, освен боклуци.
Изолатор-Резиденция-Изолатор. Направо им се сбърква цялосто организмът... За това Сапунчето за 3 седмици (15 дни) на резиденция е качила над 10кг.

# 485
Ами, единствено стискам палци утре Ръждавичка да прибере имането на Радка и да я прати вкъщи. Поне малко да си оправя вкуса от епизода тази вечер и от цялата втора фаза.

# 486
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах. Хареса ми началото на епизода - Ръждавичка капитан. Дотук - добре, даже много добре! Не е Фикусът, както се опасявахме, че може да се случи.
Радостина е направила план "от-до". Такова удоволствие ще ми достави капитанската да е елиминационна и Ръждето да й види сметката набързо и да й видим гърба на голямата стратежка. Тя е най-некадърната там в момента, а и много преди момента пак беше тя. Затова и не успя да издрапа толкова време от блатото. Толкова слабо представяне на трасето, едва се влачеше. А на стената висеше като торба и чакаше да я издърпат като някакъв багаж.
Мистър Лошомие, а.к.а Мимето изглежда, все едно е с перманентен запек.
И пак малоумният пъзел от втора група в детската градина, не знам как не ги е срам да дават такива обидно елементарни пъзели.
Не мога да повярвам, че Безименните пак не успяха да се преборят за Резиденцията, но Траян и Алекс бяха много зле на стрелбата, особено Траян. Май не уцели нито веднъж. Дино също не се справи никак добре, но Мимето компенсира. За съжаление. И пак дежурните дитирамби от Ралица.
Не ми хареса промото за утре, дано този път да е подвеждащо. Не мога да си представя Радостина да може да бие Ръждавичка на каквото и да било, освен на бели денс, направо ми звучи като научна фантастика.

# 487
  • София
Точно както предположих - Ръждето капитан и на елиминация срещу Джар Джар. Сега остава да ѝ прибере парите.
За битката какво да кажа-хубава, равностойна и прецакана накрая с този винт. Нищо не е оставено на случайността. Много по-лошото е, че въпреки очевидните сценарий, водещите трябва да им сипват доволно на победените.

# 488
  • София

Смазан ли е винтът на сините или е сянка?

Не е сянка.
Значи всичко си върви по сценарий... Жалко.
Отщя ми се и на мен. Превъртах на момента, в който покажеха фикуса. Да се свършва най-добре.

# 489
Само се напрегнах след днешния епизод. Утре няма да мога да гледам на живо, но ще си върна епизода, ако Ръждето спечели.
За лека нощ:

# 490
Аз се чудя дали Траян не саботира. И на стената и на целенето бая забави и може да е решил че е пресен от резиденция и не му трябва да захранва Калин преди финала. Битката изглеждаше направена за жълтите.

# 491
  • Берлин
Стискам,стискам да не пиша, ама..от върл фен на Юли от с.1 до тотално отказване ме доведе тая садо-мазо продукция. Не хванах сезона от началото, но от всичко дотук очаквам Ръждавичка да си отпътува към вкъщи. След всички гаври /основно глад, липса на правила и груба манипулация/ логиката сочи, че няма как блатната да си тръгне. Дяволо, сори. Такова ми е усещането.
Интересен избор имам на любимци - Юли, Момчил, Калин - вечните втори. Така и очаквам да стане и на финала. Не разбирам защо винаги, когато се появи искрица, тя трябва да бъде зрелищно заличена. Разбирам всъщност, но..

# 492
На 100% е абсурд, съгласна. Ръждавичка няма кой да я спре освен продукцията, която иска сигурни поддръжници в последната фаза да помогнат на правилния победител (останали са Ники и Радостина). А продукцията не иска жена на финал, камо ли такава която може да е победител. Не иска и свежи и отпочинали противници (днешната битка).
Нагласацията за изправянето на цъфнал фикус срещу изгладняли и разсипани/наранени от битки хора не е 100% гаранция за неговата победа, ами дай да се подсигурим колкото можем отвсякъде.
Стана мега неприятно за гледане. Мислех си, че няма какво да ме ядоса, ама ей на. Екстра.
Така ги виждам нещата.
Няма такова нещо като честен финал - това не е спортно състезание.
Ако утре Ръждавичка падне - дотук и от мен.

#СезонанаКалин#!
#СезонанаРъждавичка#!

Офф, 10 човека изразиха съмнения, че Ръждавичка пада.
Лошо... 🤐
Мхмх,
Дотук от мен със сезона и темата. 🤔😢
Абсурдно е това. Няма начин.
Ръждавичка ще си бие и отива на финал.

# 493
Ръждавичка е много млада и се главозамая, то направо ѝ личи на синхроните. Нямаше нужда да се бута за капитан. Това за нея е единствения риск за отпадане. Второ, напълня доста. Баница и филии с лютеница, ами не се прави така. Направо ме е яд да гледам как тъпче боклуци.
И най много ще ме е яд, ако отпадне от онова момиче с лигавото гласче, ще видим утре.

# 494
Иначе и тази вечер си беше доста тегава... Поне имаше малко интрига за победа на жълтите... Взимането на Траян при жълтите беше добро решение, но уви точно тук (както Алекс миналия понеделник) Траян закопа точно на стрелбата. Беше твърде пренавит. И тоя смешен пъзел накрая няма какво да се коментира. Не разбирам защо ако от продукцията искаха жълта резиденция не сложиха по-труден пъзел, за да видим дали някой от не-изявилите се досега пъзелисти могат да се справят срещу Траян/Алекс. Пропуснат шанс, въобще шанс за обрат 0. Надявам се поне на едната елиминациона да има по-труден пъзел, пък да си е заслужавало открадването на пъзелистите от сините. Обаче как сготвиха Ръждавичка без тя да осъзнае, ама и тя надъхана за последното капитанство, знаеки, че на 90% ще е елиминационна... Единия път, в който тя трябваше да се кротне и да седне и да премисли, а не да си мисли че и е в кърпа вързана победата срещу капитана от другата страна. Пренавиването и the overconfidence ще я преборят. Но все пак се надявам тя да бие утре. Голям фактор ще са тези пръчки, знаем от минали сезони, че този елемент винаги е супер пипкав и много на късмет. Иначе за териториалната Калин отново блести, мислеш, спокоен... Не знам защо не му дадоха той да цели, много вероятно да беше по-точен от Алекс поне. Много ми хареса как скачаше напред, за да може Траян да дърпа по-лесно. Мирослав пък блесна за пръв път от ваденето на дънерите преди месец (където блесна само защото Траян беше супер зле). Калин си го уби там. Абе като цяло просто е супер нехаризматичен, някакво тежко ми става като го гледам... Не е слаб, но е подви опашка и някак мрънкащ. Като цяло превъртях половината от екранното време на сините в резиденцията, дъвчем едно и също от 3 седмици. Да отпада Сапунджиева тази седмица и да се свършва. Като цяло ще е инфарктна битка утре, а в сряда и четвъртък очаквам поне малко отпор от жълтите и най-накрая някой син да е номиниран.

Общи условия

Активация на акаунт