💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 064
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не знам Калин като падне колко ще страдаме ние, предвид че вече сме подготвени психически за този развой, но виж Ръждавичка ако отпадне някак утре, Дяволо направо ще реже вени.

Моля някоя добра душа да направи гифче с излизането на Калин на брега от вълната. Нещо за душата след поредния тегав епизод 🙏🏻

# 436
За мен лично битката е създадена Ръждавичка да бие. Дали ще стане така, ще видим, но тя е най-добра от жените на стената и са дали пак тези цилиндри за стрелба с които тя влезе в играта. Още помня как правиха кални топки.

Тоест ако не успее да бие Ръждавичка, то трябва да е сгафила повече от загубения ключ с Чикагото.

# 437
Ох мале дано Симона да победи тая Рада. Мале ще ми е притеснено до утре. Ще съм на тръни цяла нощ и ден.
Колкото и да не харесвам по характер Ръждито със сигурност заслужава да е в обединенота племе. Много по-силна е от другите три останали.

# 438
  • София

Смазан ли е винтът на сините или е сянка?

# 439
Не може да се каже по снимка дали е смазан винта, ама ....

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:33 от LadyPopcorn

# 440
  • София
Офф, 10 човека изразиха съмнения, че Ръждавичка пада.
Лошо... 🤐
Мхмх,
Дотук от мен със сезона и темата. 🤔😢

Абсурдно е това. Няма начин.
Ръждавичка ще си бие и отива на финал.

# 441
Робин Худ се опитват да го извадят от миманса, както в предаването, така и тук, но нещо не се получава особено. Героят, за целия сезон, направи точно 2 ключови включвания - на битката с ваденето на дънери и днес на стрелбата. Ако в действителност той е потенциалният шампион, за първи път ще е някой, без нито едно капитанство зад гърба си. Даже и за секундант не бе избран. Grinning А не е ли важно да заемеш такъв пост, за да упражниш лидерските си умения...
Нека има своя момент и заслужени похвали, но, лично на мен, няма как да ми стане симпатичен. Лисунгер. Докато беше на изолатор, му беше лошо, крампираше по арената, оплакваше се, че не е ял, но му дойдоха силите за битката между Иво, Крис (които са го съжалили и затова на първия съвет са решили да не гласуват за него, за да не го пращат в такова състояние Rolling Eyes) и Радостина, а след това и на съвета, когато с усмивка каза, че може и още да издържи. Така е, страхотни качества показва.

# 442
Лошо... 🤐
Мхмх,

Щом намекват, че може да падне, няма да падне, правят промото уж да е интересно....обаче Радка е с връзки убедена съм, дано да не няма сготвяне. Не виждам къде може да сбърка Ръждавичка, а знаем, че Радка едвам минава гъбките и варелите.

# 443
  • Някъде там...
Дяволче, стискаме палци за Ръждето утре. Просто този сезон е толкова отвратително гаден, че все лошото очакваме.
Не ми харесва как бутат Радка..

# 444
Лошо... 🤐
Мхмх,

Недей така де,всеки има предпочитания и пристрастия.Не винаги става това което искаме,за жалост.Дано се сбъднат желанията ни,много,ама много искам Ръждавичка да и натрие човката на тази схемаджийка.

# 445
Ужасен сезон .Продукцията ми сготви Симончето.🥲Не са ми нужни спойлери за да го видя.Още от синхроните на Симона се започна и усещах че я готвят за Радка слабата.
Какъв е тоя сезон,Жаба,Николета и Десислава да са преди Ръждавичка..
Оня фикус  и клон Мирослав победител пред Калин,Траян,Чикагото.Ужас просто.Продукцията вече с този сезон удари дъното .

# 446
  • София
Не я дишам тази Радостина и великия победител.

# 447
Прогнозите ми за утре:
Ръждавичка пада 😭 незнайно как, за да може мамин Миро да доизкара поне едно фиктивно капитанство, че то не остана. Дразня се, че продукцията мъмреше публично човек като Лапунов за подобно нещо, а като се замисля Миро май е единствения играч, който никога и за нищо не е бил мъмрен от продукцията. А колко поводи имаше..

# 448
Всичко отиде по дяволите заради Томи Ойл.
Имаше си едно силно племе на Лечителите, но видяхте какво стана.
Щяхме да гледаме епични битки между сини и зелени.
Вместо това, взими тези жълти Безименни, които сякаш са орисани да тънят в мизерията. Може би по този начин казват на бъдещите участници: Ако излизате да търсите храна ви чака това.
И аз така мисля. Томито напълно провали втората фаза — излезе от играта, но направи фаза 2 ужасна и съсипа играта на Ивайло, Крис и Калин. Голямо безумие.

Относно темата за височината от предишната дискусия: Калин е около 176–177 см. Лапунов е по-висок от него, а той е казвал, че е 180 см точно .
Лапунчо е 180 някъде, Калин е 175-6, обаче Николетка трябва да е 155-158, дори по-ниска, защото Ръждавица е под 160см, а Николета е по-ниска малко и от нея. Просто е сладка в лице и затова някак не се забелязват краката, дупето...Та стюардеса не е пак да го напиша, иначе е добра, кога не трябва да мисли.
Днес и Радостина много забави жълтите, фатално бих казала, ама те просто на винта не направиха нищо, та..Винта си беше завит или ...бе сцеплението му беше силно , не знам как да го напиша...може и криво да са го завили , аз това редовно го правя, ама..не мога да го обясня. Беше очевадно, не е само до точност, и да бяха точни пак щяха да паднат там, но сега имат повод да обявят мъжете за номинация патиците. Радостина как се хвалеше, че имала повече индивидуални от племенни битки, изкара се най-вървежната там-гъска пълна.
Промото е много притеснително нещо. Дяволо почвам да го мисля и мъжете тук. Мда....Ръждавичка може и да няма шанс пред протежето на продукцията, трябва и нейният образ да пооправят на блатната. Хич не мога да схвана да победи , ама...очаквай неочакваното .

# 449
Лошо... 🤐
Мхмх,

Закривай!
Всички фенове на Лапунов ще са отмъстени!

Общи условия

Активация на акаунт