💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 255
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Стига хора, плашите ме..не може Ръждавичка да отпадне от жабата кючеджийка.. Твърдо не! Баси тъпото протеже, най-омразният персонаж от целия сезон ми е тая..

# 451
Ай, ай, не съм оптимист за Ръждавичка. С този силов компонент не ви харесва как изглеждаха нещата. Дано е подвеждащо промото и този път.

# 452
  • София

Смазан ли е винтът на сините или е сянка?
Сянка е най-горната част на винта. Това по средата е смазка. Изгледах пак тая част и на няколко места се видяха добре и двата винта.   На първия близък план целият жълт винт от стойката надолу беше сух и ръждив, а синият имаше само малка суха част над перките. Не съм любител на конспирациите, но определено синият винт се въртеше по-леко. По клатушкането му също се вижда, че сякаш е с по-малък диаметър. Не знам кое ме дразни повече в това предаване. Дали, че прецакват добрите играчи или че правят нас зрителите на идиоти! Това е първия сезон, който гледам всеки епизод с кеф, заради участниците, но следващ няма да има. По същата причина спрях да гледам и Сървайвър. Там пък това име хич не вървеше.

# 453
  • Буркина Фасо

Смазан ли е винтът на сините или е сянка?
правеше ми впечатление, че когато жълтите уцелеха винта едва се развиваше на 1/3 оборот, а на сините правеше по цял оборот. виждаше ми се, че на сините е по-хлабав винта, но може и да е по-смазан.

# 454
Стига, не може Ръждавичка да падне от блатна Рада. Физиономията на Рада, когато Павел казва, че битката е елиминационна - безценно хахахаха 😂 Съжалявам, че не мога да я снимам - Еон ТВ не ми позволява да правя екранни снимки.

# 455
  • София
Току-що и аз изгледах епизода. Смятам, че приключих с този сезон.
Искам да гледам силни  и можещи участници, които се раздават на битките, които имат истински хъс за победа.
Не викам да гледам побутвани от продукцията участници, скатаващи се и мънкащи като Мирославка. Не искам да гледам кухи лейки, които не спират да повтарят мантрата за женската коалиция и които разчитат да продължат в играта благодарение на интриги, схеми и подаръци от продукцията.
Не искам да гледам как си тръгват силни играчи, сготвени от продукцията. Не искам да гледам гладни хора за 6-та поредна седмица.

Грозна втора фаза. Прогнозирам и още по-грозна финална фаза. Халал да ти е наградата, Мирославке-скатавке!

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:55 от Мецани

# 456
  • софия
И днес се видя ясно коя е Ръждавичка и коя Радостина на трасе.
Няма елемент утре, на който Рада да е по-добра от Ръждето.  Даже какви ги пиша и аз, то сравнение не може и да има между двете!
И да обърка някой елемент Ръждето всичко може да навакса на трасе срещу Рада.

Давай Ръжде Blue Heart

# 457
Ако Симонка отпадне утре, а Калинката падне от Мими...пиши го бегъл тоя сезон. Просто не е истина какво ни причиняват на нас феновете....

Ще Ви кажа от опит: След Сезон 1 и победата на оня спрях да скедя игрите изкъсо във втори сезон, където ми се губят моменти. Трети сезон го гледах една идея повече от 2-ри. В 4-ти сезон си върнах любовта към предаването с Фифо и Гого...и съответно си умрях със несправедлият финал. 5 сезон го гледах като 3ти, а 6-ти като 2-ри.

Седми сезон горя в тея игри. Калинката, Симона, Капунов, Траян, Чикагото...Изобщо супер каст. И продуцентите го съсякоха с Блатната жаба, Пекин и Мими Фикуса.

#СезонанаКалин#!
#СезонанаРъждавичка#! - заслужава

Най-силният мъж и най-силната жена този сезон!

# 458
Моля някоя добра душа да направи гифче с излизането на Калин на брега от вълната. Нещо за душата след поредния тегав епизод 🙏🏻
Слушам и изпълнявам. Наложи се да го поизрежа, че имаше фикус в кадър.

# 459
  • В Града на липите
Не знам какви некадърници трябва да са екипа на продукцията да прецакат тоя интересен каст и да превърнат сезона в тотален буламач.
Скапаха ми желанието да гледам. Единствената ми утешителна награда са Феномените. Истинските Феномени, не сегашната пародия.

# 460
Ако Ръждавичка отпадне спирам да гледам в знак на протест😂Само моментите с Калин ще си пускам на запис .😁
Ааа и още нещо има едни единствени Феномени и това не е  тая жалка петорка 😑
Алекс,Чикагото,Лапунов,Калин, Ръждавичка ,Наталия ,Гордиенко и Траян .Това  са имената който ще се помнят като сини феномени 🩵

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:06 от *Ани*

# 461
Не знам какви некадърници трябва да са екипа на продукцията да прецакат тоя интересен каст и да превърнат сезона в тотален буламач.
Скапаха ми желанието да гледам. Единствената ми утешителна награда са Феномените. Истинските Феномени, не сегашната пародия.

Сегашно са сините. Племе Фенимени вече няма от почти 3 седмици.

Бастисаха всичко, наред с Женската коалиция+Мими Фикуса, създадена от Михаела. Заверата на Мишенцето!

# 462
  • Буркина Фасо
ако Ръждето има неуспех/затруднение в някой елемент после лесно ще направи още няколко.
може би не очакваше капитанската да е елиминационна. иначе нямаше да се предлага за капитан.

# 463
Стана неприятно за гледане 😔 НЯМА НАЧИН Радостина да бие Ръждавичка на трасе! Тива ще е върха на простотията. Днес не догледах, като започнаха хвалбите по мими.Но да изпратят гладни хора на финали и то най- добрите е отвратително.

# 464

Слушам и изпълнявам. Наложи се да го поизрежа, че имаше фикус в кадър.

[/quote]

Само Калин на трасе изгледах от този епизод. Не ме разочарова - пак блесна с нещо толкова просто. Отпаднал и гладен, но умът го спасява.

Общи условия

Активация на акаунт