💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 165
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 420
Не гледам все още, но хвърлям по едно око на коментарите. Май няма и да гледам. Дитирамби за схемаджията Мирцата не ща да слушам. За мой ужас май Калин ще го дават много малко до края, нали трябва да се спасява плачевното реноме на победителя. Ще натикат Калин в девета глуха, както в началото, за да изпъкне миропомазаната скатавка. Днес Робин Худ, утре Херкулес, докато истинският герой отива в миманса и така...

# 421
Понеже не съм запозната, кога се презареждат лайковете, че толкова мнения искам да харесам, но не мога? Confused

На всеки кръгъл час.

# 422
Реално сигурно Ръждето ще забогатее и ще е в топ 3 просто, което се очаква.

# 423
Всичко отиде по дяволите заради Томи Ойл.
Имаше си едно силно племе на Лечителите, но видяхте какво стана.
Щяхме да гледаме епични битки между сини и зелени.
Вместо това, взими тези жълти Безименни, които сякаш са орисани да тънят в мизерията. Може би по този начин казват на бъдещите участници: Ако излизате да търсите храна ви чака това.
И аз така мисля. Томито напълно провали втората фаза — излезе от играта, но направи фаза 2 ужасна и съсипа играта на Ивайло, Крис и Калин. Голямо безумие.

Относно темата за височината от предишната дискусия: Калин е около 176–177 см. Лапунов е по-висок от него, а той е казвал, че е 180 см точно .

# 424
За седем сезона никога участник не ми е бил толкова неприятен. Мислех, че няма кой да бие Джаферович, но Мими взе превес в моята класация.

# 425
Ръждавичка утре рязко ще забогатее. 💙

Ами в рекламите за следващата серия има нещо, което подсказва кой ще бие ... и уви, май не е Ръждавичка...

# 426
Утре стискам всички палци за Ръжденцето🍀 Само да не се пренавие и да се бие сама( според мен това е единственият вариант да падне)

# 427
  • Варна
Ами хайде утре елиминация, както искам.
Ако Радка вземе, че бие трябва да внимаваме за Дявола,
Дяволо шегувам се, 😃ама наистина някак си не виждам Радост на финала.

# 428
  • София
Леле мале Дяволе , ако Ръждавичка падне на такава битка от Радка , е разжалвам директно и хи отнемам титлата за най - силна жена този сезон

И как я виждаш да падне? Grinning
А иначе аз съм писал много пъти, абсолютно всеки може да падне. Понякога просто нямаш ден. Непобедими хора в Игри на волята няма.
А Ръждавичка е най-добрата жена за всичките сезони, не само за този.

# 429
  • Някъде там...
Ако утре и Симона отпадне, направо ще ми се отще не само финала, но и останалото да гледам. Тази битка включва доста елементи на късмет.
Сините ще се самоизядат от интриги и сметки, срам, че носят името Феномени.
Ще четкат Миро до припадък.
Калин пак го скриха. А и той изморен, личи му вече, че му паднаха батериите. И видимо е отслабнал.
Дано поне не загубят и двете номинационни битки...

# 430
Котвата Рада си заминава, ама след дъжд качулка. Като разбра, че е елиминация направо й се смени физиономията.
Калин щом е пещерняк, малко глад няма да го събори. Той е свикнал на лишения. Освен ако на финала няма бутане на вагонетки. И пак по-едър и силен ми изглежда от Миро.

# 431
  • София
Ръждавичка утре рязко ще забогатее. 💙

Ами в рекламите за следващата серия има нещо, което подсказва кой ще бие ... и уви, май не е Ръждавичка...

Кое, падането от стената ли?
Ами качила е малко килца. Няма драми. Ще се изкачи.
Тя тази стена със затворени очи я катери.

# 432
  • София
От промото и на мен нещо ми замириса, че Ръждавичка ще падне. Даже и това да нахрани племето, не ми дава да пожелая Ради да победи. Не заслужава да е в челната тройка колкото Ръждето. Капитанската е идеалният момент да я отстранят, ако такива са намеренията на продукцията.

# 433
На фикуса, ако искат да му направят услуга, да си го сложат пак по сценарий зад балконската врата. От самозабравила се простотия много малко по- грозни неща има. И накрая да не стане, че вместо да му изпишат веждите, ще му изкарат очите😠

# 434
Не харесвам Жаба,но ще се накефя да бие Ръждавичка!

Общи условия

Активация на акаунт