💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 115
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 405
До потребителката.. Искахме жълтите на резиденция още когато Ивайло беше при тях и взеха Калин. Пустата им женска коалиция им изяде главата на жълтите. Никой не понася гладни хора, ако щеи Пекин да е. Толкоз. Ама за новоизлюпени потребители - толкоз.
Подкрепям напълно! Каква връзка има кой на кого симпатизира с престъпно отношение към хора???
А и е писано многократно по темата и не мисля, че нормален човек би се радвал , че някой гладува🤨

# 406
Така ли ми се стори или жълтите малко си позавиха винта, вместо да го отвинтят?

Абсолютно го завиха, трагедия беше.

# 407
Айде бе, нали не сте гладни, айде изяжте сега Сапунчето ....Феномени друг път, Феномените не бяха такива, това са жалки подобия на племето на Феномените, жалко, че носят синьо...Злобари.

# 408
Свършиха ми лайковете...Мими да вземе да млъкне. Отврат е...Готвят ни го...Стратегии, простотии...Ужас.

# 409
Не оспорвах точността на Миро на винта, нито липсата на такава от страна на Траян и Алек. Но при удар на двата винта ( вярвам с еквивалентна сила) , този на жълтите се развинтваше видимо по-трудно. И това се виждаше при всеки точен удар.

А дали продукцията има интерес Безименните отново да паднат. Естествено!  Миро е имал САМО ЕДНА резиденция! Не е достатъчно. Трябва още да се захрани! Вече си личи как Егото расте ли расте…

# 410
Е, на капитанската Рада ще победи и ще спечели каса наденици. Не, че е храна, ама е щедрост от страна на продукцията...

п.п.При сините само Чикагото остана от “оригиналните“ Феномени. И Ръждавичка е присадена на втори тур, въпреки, че тя не искаше точно това племе.

# 411
Понеже не съм запозната, кога се презареждат лайковете, че толкова мнения искам да харесам, но не мога? Confused

# 412
Някой да вземе да звънне на Пирогов да са подготвени за другата седмица. Като/ако дойде време Калин да загуби и трябва да са нащрек за самонаранявания. Laughing Много хора са във филма тука.

# 413
Калин го измъчиха,не знам каква е логиката такъв атрактивен играч да го държат гладен

# 414
  • Някъде там...
Айде, утре елиминационна капитанска...
Някой да вземе да звънне на Пирогов да са подготвени за другата седмица. Като/ако дойде време Калин да загуби и трябва да са нащрек за самонаранявания. Laughing Много хора са във филма тука.
Аз даже мисля да не гледам финала. Simple Smile След като се знае как приключва, защо да си го причинявам.

# 415
Това което казах.Изпържиха Ръждавичка.Лошото е че тя им помага .Кога Ръждавичка е падала на нещо или друга да и е равна.Мирише ми на нещо ,и то не на хубаво.

# 416
Не вярвам продукцията да сготви Ръждето, обаче подозирам, че Радостина е техен човек.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:30 от LadyPopcorn

# 417
Ами то с тези сценарии, баш филм си е. Гледаме, коментираме. До болници едва ли ще стигаме. Няма нужда от хапливи подмятания. Grinning

# 418
Леле мале Дяволе , ако Ръждавичка падне на такава битка от Радка , е разжалвам директно и хи отнемам титлата за най - силна жена този сезон

# 419
  • София
Ръждавичка утре рязко ще забогатее. 💙

Общи условия

Активация на акаунт