💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 169
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 390
Значи Миро като гладува може и се преструва на припаднал, а Калин като гладува ще заслабне и ще загуби от Миро, тъй ли. Желязна логика.
Ще се съберат на резиденция, ще се нахранят и ще се бият. Най-силният ще победи.
Кой ще се събере и да се нахрани?Финалната седмица са 3 дни,за които не можеш да се възстановиш...

# 391
До потребителката.. Искахме жълтите на резиденция още когато Ивайло беше при тях и взеха Калин. Пустата им женска коалиция им изяде главата на жълтите. Никой не понася гладни хора, ако щеи Пекин да е. Толкоз. Ама за новоизлюпени потребители - толкоз.

Много точен коментар , за да са жълтите толкова време на изолатор вина имат жените с тяхната коалиция , и няколко пъти Пекин и жените казаха , че нямат проблем да са на лоша локация стига да стигнат по - напред и да гонят мъжете , така че няма на кого да се сърдят Радка и НИколета те сами си са виновни

# 392
Ръждавичка е качила едни 4-5 кг., а не един, както казва. Не знам защо набиват толкова много тесто...

# 393
  • София
Дано догодина разкарат блатото и Изолатора.
Да си има само резиденция, стопанство и дивия плаж.
Всъщност изолатор вместо брега на отчаянието може. Поне имат покрив.
Но за Фаза 2, задължително трябва да има само Резиденция и Стопанство. По принцип това си е класическия вариант.
Дяволе явно проблема със стопанството е ,че лесно може да се излиза и отскача до магазини затова го махната този сезон ( минали сезони си мисля , че бяха само стопанство и резиденция във фаза 2  ) , явно Томи им е показал пропуските в охраната и за по - лесно са ги сложили в изолатор.

Да, прав си.
Съгласен съм тук.

# 394
безименните сбъркаха и на катеренето, трябваше да пуснат пръв Траян, той не е подходящият пост за финално минаване, там трябваше да е Калин, плюс, че Траян като по-висок щеше да поеме по-бързо момичетата. Но може би нямаше сила след дърпането и използва времето да поеме дъх. Но е без значение при забавянето на стрелбата.

# 395
Аз съм малко назад, но Ръждавичка беше феноменална на обръчите, тя е женския вариант на Калинката, с такава лекота минава, с полюшване, прави го да изглежда супер лесно и красиво. А това 3 елемент, на който много мъже се затрудняват. На Калин също изглежда всичко изпълнено с лекота, Миро беше наравно с него, но всичко при него изглеждаше мн по-припряно и отсечено, забързано. И накрая сцената как Калин се "роди" от вълната, която го изнесе на брега❤️

# 396
  • София
Супер тегаво стана за гледане.
Продукцията съсипа втора фаза на игрите с абсолютно малоумното отиграване на Томиойл-гейт и оставянето на изолатора.

Сега гледаме предрешени битки и измъчени хора. Това поне обяснява как Калин ще падне на финал. След три изолатора, точно преди финалната седмица, никакъв шанс да се възстанови.

Сами си убиха интригата тия малоумници, много ме е яд просто. Можехме да гледаме оспорвани битки между две силни племена.

Единственият лъч светлина беше поредното перфектно минаване на Калин и излизането му на брега от вълната като един морски бог 🧜♂

# 397
  • Някъде там...
Хайде, подготвят ни за номинация на Сапунджиева...

Направо провален сезон, провален. Дано има уволнени!

# 398
  • София
Траян мяташе като изоглавен и с излишна агресия. Вижда, че не става и продължава със същата стратегия. Алекс беше по-точен.

# 399
Да си оправим вкуса от битката.

# 400
Всичко отиде по дяволите заради Томи Ойл.
Имаше си едно силно племе на Лечителите, но видяхте какво стана.
Щяхме да гледаме епични битки между сини и зелени.
Вместо това, взими тези жълти Безименни, които сякаш са орисани да тънят в мизерията. Може би по този начин казват на бъдещите участници: Ако излизате да търсите храна ви чака това.
Не заради Томи, а заради садистичните пориви на продукцията. Просто този изолатор не следва да го има на този етап от играта. Подобно гладуване е ненормално, нечовешко и грозно за гледане. Отделен е въпросът, че винтът на сините се въртеше по-бързо. Една капка смазка повече... беше очевидно.

# 401
Така ли ми се стори или жълтите малко си позавиха винта, вместо да го отвинтят?

# 402
Дино е отвратителен.

# 403
Аха да ми стане жал за Шампоанджиева и се сещам как ,като колеше с Пекин беше много смела и устата и бързо ми минава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 404
Единствения начин жълтите  ив частност мъжете да се нахранят е на утрешната битка Рада да бие Ръждавичка. И само заради Калин и Алекс утре ще искам тя да победи.
Дано успее поне веднъж да ги нахрани.

Общи условия

Активация на акаунт