💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 115
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 375
  • Някъде там...
Ако искаха жълти да спечелят, щяха да дадат пъзел, а не играчката от детската площадка.

Отвратително просто. Стига с тоя глад и мъчение. На никого не му е приятно да гледа тия измъчени хора там.

# 376
Траян беше много сигурен в себе си и доброто си целене. И нищо не направи. Трябваше да е Калин - това им беше грешката.
Но ок.
Пак изолатор. Това е просто отвратително за гледане. Отвратително.
Съгласна съм, че не е ок, обаче ако Калин не беше при жълтите, а Пекин все още беше при тях, нямаше да Ви прави впечатление, че за нея ще е 6-та поредна седмица на Изолатор, нали така. Просто защото не я харесвахте, преди не Ви пречеше, че жълтите висят на Изолатора.

# 377
Ама на мен не ми е кеф да ги гледам тези хора пак там да се търкалят в мърсотията и да стоят гладни.
Чувствам се отвратително да ги гледам. Това е пълна перверзия!

Цитат
Съгласна съм, че не е ок, обаче ако Калин не беше при жълтите, а Пекин все още беше при тях, нямаше да Ви прави впечатление, че за нея ще е 6-та поредна седмица на Изолатор, нали така. Просто защото не я харесвахте, преди не Ви пречеше, че жълтите висят на Изолатора.
Ъ? Що за глупости! Защо да искам Пекин да е постоянно на Изолатор? Аз да не съм някой садист?
Тя и играта се обезмисля така. Едните постоянно самодоволни и оядени, а другите постоянно мизерстващи.

# 378
Защо трябва седмица преди финалите да има изолатор и трима души нямащи нищо общо с прегрешението, за което са там, да бъдат наказвани с глад. Това е меко казано престъпно!
Мирослав влезе окончателно в графа "любимци" с изпитаната стратегия за его - хвалейки отборната игра не пропусна многократно да каже аз, аз и пак аз Confused

# 379
Всички пишете,че по затегнат винта на Безимените,а пък Калин да бил мятал.Е,неговата топка с отвертка ли щеше да е?

# 380
Защо жълтото не се върти ударено яко, а синьото прави 3 оборота при леко докосване
Защото е затегнато повече или как да го напиша -сцеплението на резбата е по-плътно. Това е като винтовете-уж еднакви, но едните са с милиметри по-големи и резбата затяга повече и по-трудно влизат. Не може при тези яки удари от Алекс едвам  да мърда. Ако леките на Миро въртяха техните перки по два-три оборота, то силните удари на Алекс щяха да го отвъртят съвсем, ама то едвам помръдваше. При лек удар, като на Мирослав нямаше да помръдне изобщо. Мирка трябва да се донахрани. Иначе добре стреля и точно повече пъти от Алекс, но и другото е вярно, мъжете да кажат.

# 381
От тия икономи на продукцията да не плащат за стопанснвото, ще уморят жълтите и сега ще омаломощават тримата най-силните мъже на тъпия изолатор.
Все пак искам да отбележа най-добрите на няколко компонента: Калин неотразим на висящата стълба и обръчите, Ръждавичка на обръчите, Николета на плуването, Траян на дърпането и с неохота, но признавам, Миро на целенето.

# 382
  • София
Всичко отиде по дяволите заради Томи Ойл.
Имаше си едно силно племе на Лечителите, но видяхте какво стана.
Щяхме да гледаме епични битки между сини и зелени.
Вместо това, взими тези жълти Безименни, които сякаш са орисани да тънят в мизерията. Може би по този начин казват на бъдещите участници: Ако излизате да търсите храна ви чака това.

# 383
До потребителката.. Искахме жълтите на резиденция още когато Ивайло беше при тях и взеха Калин. Пустата им женска коалиция им изяде главата на жълтите. Никой не понася гладни хора, ако щеи Пекин да е. Толкоз. Ама за новоизлюпени потребители - толкоз.

# 384
Дано догодина разкарат блатото и Изолатора.
Да си има само резиденция, стопанство и дивия плаж.
Всъщност изолатор вместо брега на отчаянието може. Поне имат покрив.
Но за Фаза 2, задължително трябва да има само Резиденция и Стопанство. По принцип това си е класическия вариант.
Дяволе явно проблема със стопанството е ,че лесно може да се излиза и отскача до магазини затова го махната този сезон ( минали сезони си мисля , че бяха само стопанство и резиденция във фаза 2  ) , явно Томи им е показал пропуските в охраната и за по - лесно са ги сложили в изолатор.

# 385
  • Някъде там...
Е как да не ни прави впечатление кой е там?! Защо говорите глупости! Тези издевателства над хората са отвратителни просто!
Без значение кой е в изолатора. Опропастяват цялата фаза две, че и финалите.

# 386
Ако искаха жълти да спечелят, щяха да дадат пъзел, а не играчката от детската площадка.

Отвратително просто. Стига с тоя глад и мъчение. На никого не му е приятно да гледа тия измъчени хора там.

Радка към продукцията: "Ще им вземем пъзелиста"
Продукцията към жълтите : "Ще им дадем пъзел за 3+ дето със затворени очи ще го наредят, няма и секунда да се бавят, няма интрига"

# 387
Защо жълтото не се върти ударено яко, а синьото прави 3 оборота при леко докосване
Защото е затегнато повече или как да го напиша -сцеплението на резбата е по-плътно. Това е като винтовете-уж еднакви, но едните са с милиметри по-големи и резбата затяга повече и по-трудно влизат. Не може при тези яки удари от Алекс едвам  да мърда. Ако леките на Миро въртяха техните перки по два-три оборота, то силните удари на Алекс щяха да го отвъртят съвсем, ама то едвам помръдваше. Мирка трябва да се донахрани. Иначе добре стреля и точно повече пъти от Алекс, но и другото е вярно, мъжете да кажат.
Само дето тези яки удари не бе бяха изобщо точни. Та те на моменти дори затягаха винта допълнително с кривите си удари.

# 388
  • Варна
Това разбира се не беше никакъв пъзел.
Този даже и Александра го реши преди няколко седмици.
Много се забавиха жълтите с  винта. Според мен Траян беше по зле от Алек там.
А и друг път Калин все цели.
Както и да е, свършила работа!
Дано поне утре е елиминация!

# 389
Мирослав днес блесна.
Нямаше слаб момент. А ключовото тук беше стрелбата.

Феномените бяха номер 1 на трасе
бяха номер 1 на стената от живата човешка кула
Бяха номер 1 и на стрелбата, където Мирослав стреляше като Робин Худ.
Безименните бяха по-добри само на дърпането на танка.

Робин Худ 🤣, ох , Дяволо , ох .
След 10 страници ще кажеш , че Мими е хибрид между Лукчо и Дон Кихот , а и Крали Марко 🤣
Смея се с глас , с всички коментари - възхвали за този така неприятен индивид ( Сорри , не мога да употребя мъж за него )

Общи условия

Активация на акаунт