💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 115
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 360
  • Варна
Какъв е смисълът да дават сините с влизането в резиденцията.
Нито са гладни, нито има филии с лютеница и майонеза.
Никакъв смисъл. 😁

# 361
Да, сините отиват на резиденция благодарение на Миро.
Коментара ви 🤣🔫
Вие сте леля на мимето ли ?
Не бе, бабата на Калин съм.
В началото бях за жълтите, но те са просто неспасяеми.
Айде да минава и тази седмица и да се види вече кой колко може. Писна ми с тия тъпи територии.

# 362
Като гледам бутчета на блатната жаба хич не гладува. Всеки би се свършил на нейно място за толкова седмици, мхм.

# 363
Ето даже на Дино му стана жал за жълтите вече....Аз съм бясна от чисто човешка гледна точка, добре Изолатор, ама измислете битки за храна какви са тези гаври?

# 364
Това трети пореден изолатор ли е за Калин?

Четвърти мисля. И се справя брилятно на трасе, въпреки глада... Ако трябва да го сравня с Мими Фикуса..на оня все лошо му беше.

Мими си каза сам, че точността му е много силен елемент в Резиденцията и бам дават точност като най-ключовият елемент в битката! Случаенос...Не мисля!

#СезонанаКалин#!

Стратегията в стрелбата на жълтите беше грешна. Алекс трябваше да се смени с Калин.

# 365
Коментара ви 🤣🔫
Не бе, бабата на Калин съм.
В началото бях за жълтите, но те са просто неспасяеми.
Айде да минава и тази седмица и да се види вече кой колко може. Писна ми с тия тъпи територии.
Какво ще се види?Миро е наяден вече,а Калин влиза във финалите капнал с 3 поредни изолатора...

# 366
  • София
Точно. На жълтите затегнат, на сините лабав. Пъзелът бебешки .. От самолет си личи ...
Точно на последната битка трябваше да дадат сложен пъзел, да се замислят, да има тръпка, да има обрати...
Вече имам чувството, че гледам един и същи епизод. Аман!  А така ми се искаше жълтите  да видят резиденция поне тази седмица.

# 367
Траян беше много сигурен в себе си и доброто си целене. И нищо не направи. Трябваше да е Калин - това им беше грешката.
Но ок.
Пак изолатор. Това е просто отвратително за гледане. Отвратително.

# 368
Жълтите се провалиха заради стрелбата. И не не са ги събутипчрали от продукцията. Те нямат полза да изкарат жълтите още една седмица на изолатор. Просто там се издъниха, ама така става като хвърлят без мисъл,а със сила.

# 369
Коментара ви 🤣🔫

Ами кажети Вие тогава кой спечели тази битка , до винта бяха равни и там Миро си съсипа направо , Дино я имаше 2 точни удара я по - малко , няма как да кажеш на хубавото лошо , а днес Миро беше съвуршен и на трасето и на винта

# 370
  • София
Дано догодина разкарат блатото и Изолатора.
Да си има само резиденция, стопанство и дивия плаж.
Всъщност изолатор вместо брега на отчаянието може. Поне имат покрив.
Но за Фаза 2, задължително трябва да има само Резиденция и Стопанство. По принцип това си е класическия вариант.

# 371
Сините са толкова добри в стратегиите си, че нарочно не пуснаха Мирко в битката в сряда, за да си пази ръцете и силата и координацията в тях за териториалната. Гледат в бъдещето.

# 372
Траян беше много сигурен в себе си и доброто си целене. И нищо не направи. Трябваше да е Калин - това им беше грешката.
Но ок.
Пак изолатор. Това е просто отвратително за гледане. Отвратително.

Мими в Резиденцията: Аз съм много силен на точност.
На битката ключов елемент - точност.

# 373
Това не може да се нарече пъзел дори, това е редене на топчета за деца от детската градина, какъв пъзел, онзи ден на кастинг битката беше по-труден пъзела.

Защо? Защото им взеха пъзелиста, затова, да не се мъчат сините на пъзел.

# 374
Значи Миро като гладува може и се преструва на припаднал, а Калин като гладува ще заслабне и ще загуби от Миро, тъй ли. Желязна логика.
Ще се съберат на резиденция, ще се нахранят и ще се бият. Най-силният ще победи.

Общи условия

Активация на акаунт