💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 165
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 345
Айде запознайте се с Робин Худ от Дуранкулак! Ще припадна.
Аз спирам да гледам!

# 346
Аз не мога да разбера защо има голкова хора,които се оплакват. Продукцията е виновна,че направи така че да са неравностойни. Преляха им синя кръв,но като има още слаби звена такова ще е положението. Отделно за хората,които мрънкат за винта те нямат полза да ги съботират. Все пак трябва да ги захранят.

# 347
  • София
Нищо му няма на винта.
Битката си беше изцяло за жълтите. Имаха и пъзел, вече реден от Александър.
Просто Траян и Алекс мятаха в облаците.

# 348
Това трети пореден изолатор ли е за Калин?

# 349
Да, сините отиват на резиденция благодарение на Миро.
Коментара ви 🤣🔫
Вие сте леля на мимето ли ?

# 350
Някой забелязва ли колко трудно се развинтва винта на жълтите, все едно е ръждясал. Едвам прави половин оборот. Не вярвам Траян и Алекс да хвърлят по-слабо от Миро. 🤔
Сигурно идеята е пак да са на изолатора.  Сега освен Калин и Траян да изморят преди финалите.  Двамата дето все бият Мирцата

# 351
Дори в Сървайвър има игри за храна, какви са тези Игри на Глада, срам за продукцията, срам, срам... Евала, че хората пак играят и бяха на косъм от спечелването.

# 352
Капитанската диета почва с баница!

# 353
Повръща ми се вече.

# 354
  • тук, на мястото си
Целия сезон изгледах, ама ако сега ако започнат така да го хвалят тоя Миропомазания, последната седмица ще я пропусна. Големи хвалби, голямо чудо.
Единствената хвалба тука е за Ръждето - единствената жена този сезон, която мина обръчите на ръце, Браво!

# 355
Абсолютно стрелбата прецака жълтите.

Все пак се надявам следващата година да върнат модела резиденция-стопанство. То няма нищо интересно на тоя бункер, а на стопанствтото поне ги караха да копаят, брулят сливи Grinning

# 356
Някой забелязва ли колко трудно се развинтва винта на жълтите, все едно е ръждясал. Едвам прави половин оборот. Не вярвам Траян и Алекс да хвърлят по-слабо от Миро. 🤔

Стига с тези глупости бе биха си ги и то здраво , след като Траян не може да хвърля къде се пънеше да ходи там . трябваше Калин да си е на хвърлянето , а Миро спечели резиденцията за сините мина страхотно трасето ,а накрая сам развинти винта и до с тактическо хвърляне , не със сила , а с техника
Стига, ама на продукцията не и стига... Щом сто човека забелязахме затруднения ход на жълтия винт, значи нещо се опитват да ни метнат. Че Миро беше по-добър не го оспорваме, но беше сериозно подпомогнат от продукцията - никой не може да ме убеди!

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:12 от wiwala75

# 357
Сега разбрах защо не са го давали досега да говори- тъкмо си мислех, че по- неприятен не може да ми стане, ама успя. И като почне някой с всяка втора дума "аз,аз"...

# 358
Това трети пореден изолатор ли е за Калин?
Да, но той не припада и затова няма да го съжаляват много много Rolling Eyes

# 359
По-халтав винт и пъзел за три годишни - за да може сините да бият. Понеже ако дадат нещо за възрастни хора и сините ще нощуват на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт