💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 173
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде там...
Обмислям да спра да гледам. Превключих
И аз. Дорева ми се. Все едно в стена се блъскаш. Не ми се гледа повече

# 331
Миро се справя добре, наистина. Понякога толкова добре, че и без да е играл (битката в сряда) печели. Grinning
Айде, ето ги и комплиментите хехе
Едит: Коментарът ми е ироничен. Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 21:55 от justt_love

# 332
Носът на Симона е дебел и грозен. Този Мими не мога да му слушам гласчето. И винтът на сините беше смазан. Довършиха Калин с този изолатор. Пу…
Леле Ралица какви глупости за Мими. Не ги е срам!

# 333
Еее Мими имах си аз да не захраниш 😂Всичко е измислено.
Жалко че е лисугер ,а не е слаб.

# 334
  • В Града на липите
Сценаристите са мега  садистите. Догодина въобще да не вкарват резиденция. Спечелилите на изолатор, загубилите на блатото.

# 335
  • София
Ти да видиш, Ралица не е виждала подобна точност!! Канадска работа!

# 336
  • София
Жълтият винт се въртеше много тегаво при попадение, а синият беше много по-халтав. На мястото на жълтите щях да отида да ги завъртя на ръка. Но е факт, че Миро беше много точен.

# 337
  • Варна
Мисля, че трябваше Калин да стреля. В други игри все той беше на стрелбата

# 338
  • София
Мирослав днес блесна.
Нямаше слаб момент. А ключовото тук беше стрелбата.

Феномените бяха номер 1 на трасе
бяха номер 1 на стената от живата човешка кула
Бяха номер 1 и на стрелбата, където Мирослав стреляше като Робин Худ.
Безименните бяха по-добри само на дърпането на танка.

# 339
Оф, четкането на Мими да започне сега - Робин Худ бил, пък Уейн Грецки, а очаквам Ралица и фоейрверки да пусне.

# 340
  • Някъде там...
Направо съсипаха сезона. Никога не е имало изолатор и такъв глад до последната седмица. Какви финали с тия изпосталели хора...

# 341
Миро към Феномените: “Пак отборна игра, виждате ли какво е!” 🤯🤮 Ти бъзикаш ли се с мен?!? Като се замисля, по-добре че не го даваха цял сезон да говори. Дали ако още беше при Безименните и женската коалиция щеше да е толкова точен? 😤

# 342
Сценаристите са мега  садистите. Догодина въобще да не вкарват резиденция. Спечелилите на изолатор, загубилите на блатото.

Абсолютно, профилът на продукцията е садисти. Колко седмици ще оставят жълтите на изолатор, **си изродите

# 343
Някой забелязва ли колко трудно се развинтва винта на жълтите, все едно е ръждясал. Едвам прави половин оборот. Не вярвам Траян и Алекс да хвърлят по-слабо от Миро. 🤔
Бяха трагични на хвърлянето жълтите. Целеха без какъвто и да е смисъл и прицелване. Удариха го на сила, ама нямаха грам точност. То не става със сила.

# 344
Миро към Феномените: “Пак отборна игра, виждате ли какво е!” 🤯🤮 Ти бъзикаш ли се с мен?!? Като се замисля, по-добре че не го даваха цял сезон да говори. Дали ако още беше при Безименните и женската коалиция щеше да е толкова точен? 😤
Свършиха ми лайковете, но подкрепям с две ръце. Hands Raised Hands

Общи условия

Активация на акаунт