💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 078
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 465
  • На Изток от Рая
Не вярвам, че утре Ръждавичка може да загуби от Радка, промото винаги е подвеждащо. Още повече, че Радка така добре си нареди финалистките в това число и себе си, че не мисля, че ще ѝ се получи.
Ръждавичка не заслужава да падне от една от най-слабите жени в предаването.
Но ако все пак ако Радка бие, не мисля че ще нахрани племето, явно залогът е голям, защото Павел каза, че победителят ще бъде сигурен финалист

# 466
Вижте сега. Сценария за седмица 12 е написан няколко седмици предварително (според мен). Ще се опитам да го обясня по простичък начин. След като в крайна сметка, продукцията решително трябва да изгонят една жена в края на седмица 11, целта им беше мъжът Х със сигурност да не е първи, а да е втори/трети. Да има със сигурност една елиминирана жена, за да може целия интернет да възхвали това колко велик е мъжът Х и как е успял да пречупи великата женска коалиция. Да има жена която е на първо място, независимо дали е Пекин/Николета/Радостина. По този начин все някоя жена ще има тези велики там 250 гроша. И сега понеже, продукцията си обича Ръждавичка, (лично и на мен ми е фаворит, заедно с Калин), са знаели че Ръждавичка, (все пак момичето е със силен характер) ще иска капитанската позиция за последната племенна седмица. Та, целта е Ръждавичка утре да спечели на елиминационната битка и да вземе всичките грошове, като така ще събере много грошове(които много ще ѝ помогнат във фаза 3 и ще стане много опасна). Евентуален финал между нея, Калин и Миро. Те двамата са с жилетки през цялото време, тя си търчи по терена и става първата жена победител в историята на предаването. Това е плана на продукцията според мен. Е, сега предстои да видим, а ако Ръждавичка по случайност бъде елиминирана утре, изобщо не знам от продукцията как ще пренапишат сценария. Сигурно ще гледат Радостина да спечели.Trollface

# 467
  • софия
Дори и Пекин си беше герой от началото до нелепия си край.
Не я харесвам изобщо, но тя участва в този формат във всяка фаза, всяка битка, беше си пълноценен герой.

Как за бога да се преглътне Мирко в цялата тая работа???
Мирко Фикус Потника!!!

Който днес обясни "видяхте ли какво е отборна игра"
Мирко? Мирко Фикус Потника го обясни Imp
Пред очите на Феномените Blue Heart
Тоя верно е проспал първа фаза Joy

# 468
  • Буркина Фасо
Не вярвам, че утре Ръждавичка може да загуби от Радка, промото винаги е подвеждащо. Още повече, че Радка така добре си нареди финалистките в това число и себе си, че не мисля, че ще ѝ се получи.
Ръждавичка не заслужава да падне от една от най-слабите жени в предаването.
Но ако все пак ако Радка бие, не мисля че ще нахрани племето, явно залогът е голям, защото Павел каза, че победителят ще бъде сигурен финалист
победителят ще е почти сигурен финалист защото ще има много пари да си купува гласове, както и анулет.
при 2-3 номинации си купува гласове и след това един анулет и ето ти го финала.

# 469
Траян мяташе като изоглавен и с излишна агресия. Вижда, че не става и продължава със същата стратегия. Алекс беше по-точен.

Разликата между победители и победени беше Траян спрямо Мирослав.  Траян май уцели само един или два пъти.

# 470
Не знам как може да ми е толкова противен Миро, да му дават по-малко физиономията, че си оплюх тв-то. И как го хвалят само - 1 път направил нещо впечатляващо и то не са четки, превъзнасяне. Ма какво се чудя, те го хвалеха и преди да направи нещо особено, само задето си минаваше трасето. Не мога да го понасям. 100% е бутан от продукцията, другите играчи все го носят на ръце, никога не го номинират, не искат да го чистят, все едно не е опция той да отпадне. "Ма как, та ти си финалист!"

Траян какъв тенисист е с това хвърляне, голяма излагация беше. Имам чувството, че над Рада наистина тегне проклятие да седи на лоши локации и покрай нея всички страдат.

Опротивя ми цялото предаване, нали уж трябва да ни разведрява и забавлява?? Толкова не ме е натоварвал миналия сезон, като видях Мартин на кастинг битката направо ми домъчня за него и схемите му, беше цвете пред тая отврат, която гледаме сега.

# 471
супер е да имаш грошове в последната фаза, ако имаш някакви относително силни страни. Ако си най-слабият, то по дефолт отиваш на елиминация и нищо не може да те спаси. Колко игри във финалната седмица могат да измислят, на които Радостина няма да е последна. Това при положение, че Сапунджиева отпадне, за да не си правят конкуренция и то защото Сапунджиева е силна, но явно голяма паника.

# 472
Ако Радостина бие ще вземе анулета и 50-те гроша на Ръждавичка... Това е възможно най-голямата награда само по себе си. Гарантира и буквално топ 5 ако спечели и изиграе добре битките в топ 8. Така че ако продукцията реши да и добавя награда за самата битка, според мен тя като ненаядена независимо от другите, би взела ядене, вместо още 50 гроша. Та, АКО бие ще е на огромен плюс.

# 473
  • София
Ръждавичка днес подобри рекорд. 🥰
5 пъти капитан на Феномените (и винаги за цяла седмица, избирана от племето).
Абсолютен рекорд за всичките 7 сезона. 💙

# 474
Нищо не и гарантира на жабата.Финала не се ли  играеше  така.Първия се спасява,а последния директно отпада.Останалите отиват на съвет и вече се разиграват грошове.Тая няма да стигне до там защото ще отпадне още на битката .Може и да греша.

# 475
  • София
Във финалната фаза всеки ден има игра. Победителят взима личен имунитет. Последният е първият номиниран (там нито грошове, нито анулет помагат) и отива директно на елиминационна битка срещу този, който събере най-много гласове на племенния съвет.

# 476
Във финалната фаза всеки ден има игра. Победителят взима личен имунитет. Последният е първият номиниран (там нито грошове, нито анулет помагат) и отива директно на елиминационна битка срещу този, който събере най-много гласове на племенния съвет.
Благодаря
Пак близко съм била.Значи Радка ако ще и 1000 гроша да има е фитка

# 477
Споделям го, защото не мисля, че се води спойлер (не споменава игра, кой ще отпадне със сигурност и т.н.). В спойлерната тема Ковид (човекът със спойлери, дори по-сигурни от тези на Дидо и Мери) мисля, че беше споменал, че ще има участник (това още преди да започне сезонът), на когото „ще му върви по вода“ или нещо такова и е богопомазан от Вито. За съжаление май става въпрос за Джар Джар.

# 478
Нищо не и гарантира на жабата.Финала не се ли  играеше  така.Първия се спасява,а последния директно отпада.Останалите отиват на съвет и вече се разиграват грошове.Тая няма да стигне до там защото ще отпадне още на битката .Може и да греша.

Затова казах, АКО си изиграе битките в топ 8 добре, тоест не е последна на никоя. Ако е последна разбира се само ще може да наклони везната на кой да ходи с нея на елиминация, но не може да се спаси дори с анулета.

# 479
Споделям го, защото не мисля, че се води спойлер (не споменава игра, кой ще отпадне със сигурност и т.н.). В спойлерната тема Ковид (човекът със спойлери, дори по-сигурни от тези на Дидо и Мери) мисля, че беше споменал, че ще има участник (това още преди да започне сезонът), на когото „ще му върви по вода“ или нещо такова и е богопомазан от Вито. За съжаление май става въпрос за Джар Джар.

То и за Мими може да е. Те и двамата влизат в това число.

Общи условия

Активация на акаунт