💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 855
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 570
  • В Града на липите
Аз в момента виждам нов сторилайн, Радостина, жената гладувала най-много започна да реже глави?!?
Сторилайнът отдавна блесна. И на мен ми звучи така: Гладът е лечебен, гладът те прави силен, гладът те нахъсва за победа, гладът те прави победител!!! А актьорите им Миро и Радостина са техните главни герои на глада. Най-изстрадалите, най-гладувалите… залитаха, влачиха се, лазеха, но не се предадоха и стигнаха до финала. Това е великият пример за воля. И слоганът им е: Никога не се предавай! Защото ще възкръснеш от калта и мизерията като един истински феникс и ще сграбчиш победата, прегазвайки най-силните.
Да, ама не. Объркаха актьорите и избраха статисти вместо истински актьори в този нелеп сериал с още по-нелеп сценарий.
Смятам да прескоча речта на водещите на финала, защото всички знаем какво блудкаво клише ще им издиктуват в ушите. Всъщност, едва ли ще им го диктуват. Сигурно текстът ще е раздаден предварително, за да си го наизустят и да вкарат още повече патос.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:41 от hrissi_sz

# 571
Привет, Калин не е светец. И той трябва да си отреагира неприязънта и каза в очите на Пекин "ще ви оправим." С усмивка и го каза.
За винта снощи- беше обилно обработен и смазан- правеше обороти като на маса за рулетка. Докато на жълтите беше ката "закакрал". Алекс имаше хубави силни попадения, но постигаше едно четвърт оборот. Никак не е лесно да се оцели такава мишена. Колко самоуверено М. каза , че е добър в това. Вие колко пъти сте стреляли по такива мишени. Ерго- той е тренирал, много е тренирал точно това препятствие.
Довечера искам да падне Симона. Искам да падне от мадам Р., за да разбере, че такова нещо като женска солидарност няма. Прогнозирам, че ще падне на прътовете, които се закрепват хоризонтално и то защото психиката и не позволява да си представи, че може и да губи, което я пренапряга допълнително.
За Дино- това е стил на треньор в силов спорт- да смачква психически възпитаниците, за да търпят на болка и обиди. И хуморът му е такъв. Сапунджиева обаче си го заслужава- помните ли как се подмазваше на Пекин и и поддакваше, карайки ги да се чувстват обречени. И не е наивна и добричка. Просто досега е общувала с "възпитани хора" от друга среда, които не се унижават един друг по начина, по който го прави Дино. Заради това влезе в режим "обяснение", което в създалата се обстановка не работи. Вече е маркирана като черна овца и трябва да си играе сама без да се вживява много. Но тя не го може. Както не го могат и жевите (може би без мадам "Р", която вечорятно е претръпнала на унижение с опипващите с мазни ръчичики чичковци. Всичките други девойки имат нужда от опора , за да се движат.)
Траян мошеше да е не лош победител, но от Калин го отличава озлобеността.
Чикагото много му личи, че няма особено образование. Заложил е на качества, които може и да се ценят там откъдето е- да е поддържан и "красив", както той го разбира, да си има бирата и яденето редовно. Също е начин да се живее. Никого не осъждам но и не приемам изведнъж някой да стане "Робин Худ". Доматите не ги ядем с колците.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:57 от victoria vassileva

# 572
  • София
Васо, ти си един от най-верните фенове, които съм виждала Grinning, ако не си някой роднина на Десито.
Аз я харесвам така или иначе, мила жена, добре подготвена, неконфликтна, та чак ѝ пречи последното.

# 573
  • София
Добре, предстои да видим. Елиминациите тепърва започват. За мен Траян е по-умен от Калин, но хайде... щом е очерняне. То как да кажеш на фанатизирана тълпа, че богът не е бог.

Ако ще говорим за ум, не знам да ти кажа. Траян е огромен мъж, много силен, заслужава финал. Обаче е добра душа и той и не е любимец на продукцията. Не умее да се пазари, хаха. Глупчо, така се нарече сам. Много сладко 💙
Не знам защо си мислите, че Калинчо е глупав обаче. Защото си мълчи и не разтегля локуми на синхрони, не смята гласове и грошове? Много си е умно момчето и чудесно разбира накъде духа вятъра. Съгласна съм, че е посърнал, разбра какво ще стане Sad

Много добре разчита и хората, като отиде в изолатора дадоха как отиде първо да говори с Мирослава "смятам, че е най-чист" каза. Още с първия разговор разбра с какво си има работа, усмивката му посърна Sad Сега, че не обяснява ходовете си по синхрони или ние не го виждаме това е друг въпрос и решение на Неспоменаваните. Но глупав не е. Снощи как използваше вълните за да се придвижи, това не сме го виждали до сега нали?

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:55 от January_

# 574
Като говорим за Десито- на обсъждането на битката докато хапваха филиите с лютеничка, обърнахте ли внимание на реакцията и физиономията на фикуса, когато тя потърси подкрепа в него?( дали се е заявила категорично за поста с хвърлянето) Безценно! За мен тези 3 секунди са олицетворение на цялостното му представяне в игрите😆

# 575
То на кой му личи, че има особено образование от останалите? Евентуално Калин, Алекс, Траян и кой още, че не се сещам? Умните и кадърни хора малко по малко ги чистят. Остават простите и нахалните. И Миро, дето изкласил в класа на канадската измет при престъпниците.

Докато търсех информация за образованието им, попаднах на този сайт:

https://vidalmedia.bg/category/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D … 1%8F%D1%82%D0%B0/

Малко като модели и актьори ги лансират, което още повече потвърждава теориите за "актьорите" от ИВ.

# 576
  • Някъде там...
За Деси малко ме е жал, честно казано. Психически много я разклатиха. Добричка е, наивна, събра се с не когото трябваше и сега си пати.

# 577
  • София
Да, не знам какво по-ясно заявяване искат от Сапунджиева да направи , тя няколко пъти каза, аз мога, да ида аз. Обаче беше рязко отрязана от Дино, а другите си го пропуснаха покрай ушите. Е, да се тръшка на пясъка ли, че да ѝ обърнат внимание?

# 578
Разчистването на пътя на Миро започна с Лапунов.
Томи  беше оставен да го използват за дракона и да си трайка по договор.
После го изгониха на другия ден. Битката не трябваше да се състои, а и Лапунов водеше убедително, дракона беше начина да го изгонят. Както снощи винтовете.
Започна от нищото с набеждаването му за страхливец, всички гледаме и такова нещо не видяхме. Странното е, че Наталия и Ръждавица не спряха да говорят същото след Ралица (това не е ли внушено и изискано от тях да го правят) Ръждата стигна далече и дори искаше да отпадне, не да загуби битка, а да отпадне и протрива ръце (това е целта на продукцията и тя изпълнява доволно) Грозно, подло, долно, дори гадно направо.
С излизането на Лапунов беше сложен началото на края на феномените и продължава. Всичко толкова е нагласено, че зрителите сме някакви малоумници сякаш и се подиграват с нас, с играчите, с идеята за воля и спорт.
Единствения, който успя да преметне продукцията е Ивайло. Той отчита , че единствената му грешка и то груба е , че не е дал път на Кристиян и да остане след него, за да падне Радостина-каза го при Гала. Усети се още като дадоха 2 мин. наказание и беше възмутен. На втората битка с Калин обаче не успяха да го преметнат. Много демонстративно им показа, че е разбрал замисъла, отвори насила 2 кофички и дотам остана, пусна победата на Калин, защото видя какво замислят и искат от него. Ивайло е покерджия, със силна памет и логическо мислене, няма как да го преметнат два пъти
Няма участник , който да е доволен според мен. Толкова труд, усилие, лишения, финанси дори и да ги правят на маймуни. Може намеса на продукция, ако нещо има нужда и зациклят нещата, но да си гласят победител, да гонят с измама играчи, да обричат на продължително гладуване хора, за да отпадат лесно после..това е да им се вземе лиценза. Такова падение на продукция в национален ефир, гледано предаване от млади и стари , та те трябва да дават положителен пример, да подтикват за други ценности, а ни пробутват най-долното и дори подсъдно поведение.
Павел и Ралица вън. Те също са съучастници на продукцията, не само водещи и актьори. Ако нямаш достойнство да си против унижението, против гаврата с хора...тогава нямаш място на екран
Отвратена съм, не съм бясна вече, а отвратена.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:58 от Папунка

# 579
Даже нямат търпение да свърши сезона:

https://vidalmedia.bg/%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2/

А тук вече се търкалям

"Радостина е една от най-запомнящите се участнички от „Игри на волята“ 7 и любимец на зрителите."

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 580
Отсега може да си направим сметка какво следва да гледаме. Радостина наследява хейта и грошовете от Пекин, както и ролята да е ракета носител на Миро, че той да излиза бял и добър. Отстранява Ръждавичка на капитанска, защото е гладувала толкова време на блатото и е истинска волева жена. Прибира анулета. Двете с Николета стават най-богатите в състезанието и Миро е екипиран със всякакви предимства, които дори не е спечелил сам. Пътят му до финала е разчистен. Калин е изгладувал и мизерувал, отслабен, но остава до финала, за да е по-сладка победата на канадския Робин худ. Сините, отслабени без Ръждавичка, падат и в двете номинационни битки. Номинират по 1 - Сапунджиева и Чикагото. Той остава във финалната седмица. И ние има да си се радваме на силните жени Радка и Николетка.

# 581
Ами успех на тримата желаещи да се възползват🤣

# 582
Моето голямо разочарование е Калин. С това което буквално изсъска под завивките, "ние ще ви размажем" ли нещо подобно, казано уж срамежливо уж с равен тон и дори усмивка, но наситено с такава арогантност. Просто не го очаквах  по никакъв начин точно от него и образът създаден в главата ми .

С кое точно Ви е разочаровал, че нещо не се разбира!? Ще го размазаха от битки триглавата змия ли!? Че го пращаха незаслужено на елиминация ли!? Че ходи да се бие за Пекин и вместо нея, пък тя го номинира отново и отново. щот наЛе "ЖЕнската завера"? Че въртяха схеми "силните" жени и пратиха на незаслужена елиминация Калин-Ивайло ли!?

Какво трябваше да направи Калин!? Да се "скрие" под чаршава ли и да им мълчи ли и да им полегне нагото!?

Не каза точно тези думи, но им го каза в очите - без заобиколки, без злоба и прочие. Триглавата змия го разсипаха. Обаче усмивката му не спадна и пак търсеше положителното в тях и го намери. Айде холам, стига сте изсмуквали глупости от пръстите си.

#СезонанаКалин#!
"Незаслужена елиминация"??? , бих разбрала , ако някой сгреши, пренавие се , не му издържат нервите и се изложи в битка, но да саботираш умишлено и не работиш в екип си е баш най-заслужената номинация , дори друго не би трябвало да последва.  И не не трябваше да се "крие " под чаршафа , както го направи, ами да застане мъжки и да говори с Пекин от позицията на най-силният , какъвто е , и да се обединят и борят да не стигат до елеминация . А не лесния път, дай сега тука, ще се правим на дръж ми шапката и най-лесното да опукаме после женичките.  Феномените бяха най-силното племе именно заради желанието да играят отборно и да не се вясват на елиминации , дори за да се отърват от "слабите си звена".  Проблемът при Пекин- на която и се наложи да прави отбранителна коалиция (а също и при Ивайло ) е че , нито веднъж не случиха на племе в което всички да искат победа на отбора . Винаги имаше едно - дай да направим мръсно и натрием носа на другите вътре .
Единственият "саботаж", който някога съм признавала и уважавала , беше този на Мани и Фейгин, но тогава залогът не беше да изгонят и прецакат някого, а да се спасят , като преминат в друго племе и избягат от психаря Алекса и свитата му

# 583
Още като гледах първата териториална, когато изтръгнаха Калин от феномените, започнах да подозирам, че той вече е захвърлен, победа няма да види до края. Независимо от качествата и усилията му, ще се погрижат да е така.
Калин беше похарчен. И не става въпрос за това, че непременно трябваше да е победител, а че нама звезда от друг сезон, с която да са се отнасяли така седмици наред преди финала. Не знам защо. Нещо е отказал, не е било неговото, не е искал, и не се е вписал в сценария. Лапунов също, но той не им е бил толкова важен за рейтинга. Докато Калин да. Но вече друго са му намислили. Друг да е пътят му. И той го разбра. Някъде малко преди отпадането на Пекин. И няма да забравя оная лека усмивка, като се връщаха другите, някак примирена "браво, но май няма значение". Разбра, че каквото и да прави, както и да го направи, друг решава крайния изход от всяка игра. И разполага с всички средства за го постигне.
Някъде тук отпада и нуждата от Ръждавичка. Изгуби се тая сюжетна линия.
#СезонанаКалин#!

Искам да цитирам всяка дума от този прекрасен пост, защото всичко е стопроцентова истина. Калин е добър за рейтинга заради красивата си игра, но те си искат Макиавели за победител. Искат някой, който е готов да играе тази игра хитро и манипулативно, за да гали егото им, че правят нещо невиждано. Видите ли, толкова ценна е тази победа, че кара хората да оставят честността и морала дори за да прецакат останалите. Затова резултатът ще е Калин употребен докрай и втори, за да му е максимално гадно. За да се онагледи този контраст най-добре.

Ръждавичка е пътник в сюжетен план след отпадането на Пекин. Така и не се увенча с финална битка тяхното противопоставяне. Най-силните женски образи бяха похарчени този сезон (също като Калин), за сметка на слаби и скатаващи се такива, криещи се на завет в тяхната сянка (Рада, Миро). И аз да кажа като Калин: няма да играя с вас, защото не ви разбирам. Това за сезон 8.

# 584
Тези какво удоволствие им прави да съсипват младежи от родната си страна.
На какво научиха младите доверили се да участват. Какво им даде волята и усилията да спортуват се запитах?
Да гледат как едни мижитурки са бутани, а други оплювани и с нагласени битки и повредени уреди да отпадат.
Питам се и докога ще ми пробутват за победители хора живели в чужбина и каква гордост е това да си "канадец". Не е ли първо българин Миро и после каквото и да е .
То Алекса чужденец, то Миро уж чужденец, то Милен бил фармацефт и с ковида да са солидарни. Ми да станат някакви спонсори и дарители, не да прекарват младите хора. Това е И унижение по националното ни достойнство. Докога ще ми пробутват някакъв за канадец роден и израснал в България. Какъв бонус е това за него, та чак се оливат след всяко обръщение към него и ...канадеца???? Другите изпълзяли от боклука ли сме за тях?

Общи условия

Активация на акаунт