💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 007
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 615

Но благодаря, че превърнахте реализма ми в епична битка на рицари — поне ми достави удоволствието да видя собствената си теза като литературен герой.
Щом така Ви звучи.... нямам против , само не разбрах, от къде дойдоха рицарите, белите коне , но е хубаво душата да е романтична .Аз съм по -прозаична и за мен думата е спортсменство , което коалицията на Пекин проявява, раздавайки се на битка за да не се стигне до номинация, а коалицията на Калин- НЕ . Спортсменство е уважение към противника , удряйки му рамо за изравняване на старта , дори да се борите единсрещу друг за победа. Калин не е длъжен да е спортсмен , има много  качества за победител и ей сега да му дадат наградата без битки, няма да кажа че е нечестно . Но това, че ме е разочаровал си е мой проблем и не е виновен, че ми се е искало да бъде и такъв .

# 616
С голямо закъснение искам да споделя мнението си относно отпадането на Пекин. Все си мисля, че там имаше нещо, което не беше както се вика “на място”. Харесвах ОБРАЗА на докторката, защото чрез нея се проследяваха доста сюжетни линии, дето се вика където и да я пуснат, все нещо ще забърка и все с някой ще се конфронтира. Слушах я и в подкаста, излязла е 49 кг, което е супер, даже хипер потресаващо, при все че става въпрос за раждала жена с добра мускулатура, тялото след едно раждане се пренастройва…няма да задълбавам. ТРАГИЧНО.
Лошо впечатление ми направи, че се опита да си чисти имиджа, разбира се неуспешно. Щях да и кажа “евала”, ако беше застанала зад действията и думите си, а не да възхвалява Алекс, Ивайло и Д-р Петров, като последния Ич не беше цвете, защото не се разгърна, но той също щеше да играе мръсно и да коли и беси. Каза, че в живота не е доминантна и не е лидер, но това качества, които трудно могат да бъдат изиграни, то си личеше, че отвътре ѝ идва, макар не може да се отрече, че наистина оставяше мъжете да бъдат кординатори в изготвянето на стратегия, което кореспондира с думите ѝ относно работата ѝ.
И не, не съм роднина, приятел или близък, на който и да е, виждам, че всеки който изкаже мнение различно от масовото, е обвинен с роднинска връзка. Коментирала съм целия сезон безпристрастно.

# 617
На мен ми се струва, че на Пекин хич не ѝ беше добре в последните дни и от продукцията го знаеха. Калин игра вместо нея на капитанската. На нас ни се струваше, че е коварен замисъл на продукцията, за да я "бутат" напред, но след лошото ѝ представяне на елиминацията си мисля, че тя просто не е била физически добре доста дълго време.

# 618
Значи Калинчо/когото харесвам/, изнемощял и отслабен за 2 седмици глад, а други седмици наред неяли-няма проблем, правят се, че им е лошо...Двоен аршин имат някои.
Играят на 50 градуса на слънце.Само това е общото в игрите.Никаква равнопоставеност няма, за което продукцията е виновна

# 619
Трябваше всеки, който може да попречи на Миро да изпъкне, да бъде позорно разкаран, пленен, заточен на Изолатора или елиминиран. Калин се счупи от битки и глад, Траян отива по същата линия, а сега като намажат ските на Ръждавичка, Миро най-сетне ще оглави огризано племе от четирима за два дни. Без знаме и без шанс да спечели номинационната, според мен. Истински герой на нашето време. И ще говори за сплотеност и отбор, моля ви се - коалиционното мишле, което маа сандвичи и се крие под женски поли...На зла круша - зъл прът, са казали хората. На тази продукция точно този победител пасва.
Не всеки. Калин им трябва на финал, за да е грандиозна победата на богопомазания. "Представяте ли си, о вие зрители и фенове, каква машина е тоя човек, щом победи не кой да е, а самия Калин!".
Друг е въпросът в какво състояние ще е Калин. Подозирам, че в окончателния монтаж няма да чуем и видим нищо за това. Даже "ще чуем" някоя реплика, че се е възстановил. А за подреждането на елементите и пипването им където трябва да не говорим.
Подозирам нагласяне и Богопомазания да бие и с преднина..уаууу, колко е добър, бог на арената.
Впрочем някъде прочетох, че едва в края на миналата седмица са монтирали финала. Не ми се мисли какви манипулации са направили. Особено при настроенията в момента. И как след финалната битка, изкусно изманипулиран,  "експертно" драгия зрител ще коментира на кой кои са силните и слабите страни, на кой елемент кой бил по- добър, къде точно е сгрешил Калин, кое му е слаба страна, какво е трябвало да направи, как да го направи...Глупости.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 14:00 от MikasaA

# 620
Значи Калинчо/когото харесвам/, изнемощял и отслабен за 2 седмици глад, а други седмици наред неяли-няма проблем, правят се, че им е лошо...Двоен аршин имат някои.
Много ми харесва как четете избирателно. Тук всички сме против глада в предаването. Не сме в капитола да гледаме игрите на глада от дивана вкъщи. Разликата между Калинката и Мими е, че Калин е за трети или четвърти (поправете ме, ако греша) път на изолатор и не се е оплакал нито веднъж. Участва в битки, минава си безпроблемно трасето и застава на важни постове. Св. Великомъченица Мими се жалваше наред и почти не участваше активно. Така че нека не си изкривяваме думите.

# 621
А колко пъти Миро беше на яденето за тия седмици досега?Или Рада?

# 622
Миро в момента е на резиденция със сините за пореден път. И отново- тук не е състезание по глад. Говорим за държанието на двамата, когато бяха поставени в една и съща ситуация. Единият се държи достойно и търпи, а другият правеше сценки.

# 623
Броим ли пликчетата от Томи или официално?( ако са само те)

# 624
Айде сега Мими фикуса добре си плюскаше от незаконната храна на Томи  нека не забравяме .Така че никаква  жал  за Робин Худ от Тему 😄

# 625
Смяташ, че 2 филии хляб захранват за месеци ли? Пробвай.И играй на пясъка на 50 градуса силови битки 4-5 часа.

# 626
Смяташ, че 2 филии хляб захранват за месеци ли? Пробвай.И играй на пясъка на 50 градуса силови битки 4-5 часа.
Миро ти ли си? Нали знаеш, че това важи за всички участници. Но някои от тях имат силна воля, затова се казва така предаването. За последен път ти пиша, защото отказваш да го проумееш- не ни прави удоволствие да гледаме как хората се мъчат. Против глада и против изолатора сме. НО благодарение на тях излязоха наяве характерите на някои от участниците.

# 627
То се вижда кой какво е ял/яде, не какво се говори.
Някои са скелети и едвам вървят, други като двете кокошки не са свалили килограм дори! На фотосинтеза явно карат или са перметуум мобиле

# 628
Това за силовите битки на пясъка за Темуто ли го казваш или за Калин 😁

# 629
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А ако си припомним думите на Дойнов при финалистите по волейбол: тук са участници, финалисти и победители от ИГ🤔 Та какво може да означава това сега?
Какво точно те смущава в това изказване? Няма нещо, което да може да се тълкува грешно или като противоречие. Участници са всички, финалисти са тези трима, които са стигнали до последния ден и се борят за голямата награда, а победители са тези, които са взели чека. Също така победителите влизат в категориите "финалисти" и "участници", а финалистите в категорията "участници".

За мен Калин не иска да спечели на всяка цена. Това виждам в играта му. Той е там да се наслаждава на всеки момент, да играе, да си упражнява способностите и ловкостта. Вижте го, че той не се състезава по трасето, не се забързва, винаги си кара с едно темпо. Дори ако го изпреварват, продължава по същия начин, като не пропуска да е пунктуален на всеки елемент и да си прави нещата тертиплийската /подреждането на кофичките под масата на играта с Ивайло, качването абсолютно догоре на кулата и пр./.

Що се отнася до битката довечера - ако Радостина спечели, то ще е само за да захрани с пари мистър Лошомие в нужния момент. Тя си каза, че ще играе с него при обединението и съм сигурна, че ще му покрие гъ... аааа, гърба. Всичко за Мимето, както се казва. И язък тогава, че всъщност тя е била кукловодът в сянка, защото какъв е смисълът да правиш стратегии цял сезон и да си плетеш кошницата толкова старателно, само и само да избуташ някакъв фикус, когото не познаваш, на финала? В крайна сметка трябва да е страшно глупава, за да си мисли, че ще може да победи силен мъж на последната тежка битка, пък бил той и с жилетка.

Общи условия

Активация на акаунт