💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 046
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 645
Barsa, за пореден път- никой не одобрява изолатори, блата и други подобни тъпотии и издевателства. Ама моля, някой да ми обясни как едните бяха с напукани устни, изгорели чела, а други даже тен нямаха😜
Е поне дрехи бяха им дали.
🤣🤣🤣 Това ли успя да измислиш. Сега последно жега ли е било, с дрехи ли са се обличали, ама то някакви странни дето и лицето покриват... Нямам против споровете, ама поне малко логика и факти ако може да се включат. Очаквам следващия отговор да е " щото така"😆
Няма правило да са голи нали
Така е, съгласна съм, с фактите трудно се спори😉

# 646
  • В Града на липите
Целият проблем е, че Игри на волята отдавна се превърна в Игрите на глада - и буквално и преносно. Някой много иска да се изживява като президента Сноу, а 'гейммейкърите' не могат да пуснат мутове, затова различни участници влизат в ролята и пречат на най-силните да стигнат до финала. Пращат се от спонсорите амулети, грошове и т.н. Не е нормално Пекин да стане 49кг, нито който и да било да гладува до припадък. Но не може и друг да играе битките на някой и да прибира само негативите, а не и позитивите на ролята. Изолаторът на нищо не учи и не е интересен за гледане. И не знам защо изобщо има желаещи да влизат в игрите като трибути. Обаче май най-големият проблем е, че ние гледаме и подържаме високият им рейтинг и сме влезли също в ролята на жителите на Капитола.
Като голям фен на Игрите на глада, и аз често си правя такива сравнения.
Имам чувството, че довечера нашите некадърни гейммейкъри отново ще се опитат да предизвикат шок и недоволство. Но Ръждавичка не я виждам като Катнис, за мен тя е по-скоро Йохана Мейсън.

# 647
  • София
Алекс може и сам да си говори, на него слушатели не му трябват. Та какво е говорил Алекс няма връзка. Тук обсъждаме Калин!

Знам, че си рода на фикуса, простено ти е да си пристрастна.

# 648
Така ли?Каква ни е роднинската връзка, че родата голяма и не помня...
А Калинчо с Алекс обсъждаха разчистването на ламята, така , че...нищо човешко не му е чуждо на Калинчо...Играта си е игра   и то с хора.Едни се харесват, други-не

# 649
Последните глупости на някой потребители без факти не ми се четат. Ей ви едно слънце. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 650
Така ли?Каква ни е роднинската връзка, че родата голяма и не помня...
А Калинчо с Алекс обсъждаха разчистването на ламята, така , че...нищо човешко не му е чуждо на Калинчо...Играта си е игра   и то с хора.Едни се харесват, други-не
Но с каква цел искат да разчистят ламята? М?

# 651
  • София
Сама си казвала, че го познаваш, ок не си му рода. Мога да си признавам грешките и да се извинявам, няма да ми паднат пръстените от това. Една зодия сме с Калинчо Heart Eyes

Иначе доста неща ти написах, а ти се хвана за най-безобидното, хаха. Ами лесно е, това с Алекс беше самозащита, окей?
Докато твоя фикус не е изобщо застрашен, но хвърля всеки под автобуса, ей така, защото може. Отношението му към Сапунджиева в просто отвратително. Тя потърси подкрепа в него като в стар съюзник, а получи какво? Отвратителна работа. Калин кога би направил това, как мислите? Точно никога, ако ме питате мен.

# 652
И за да подкрепя с факт предходното- само той беше до Наталия, когато беше дразнител в племето си. Да не сме голословни и в сферата на хипотезите все пак.

# 653
Сама си казвала, че го познаваш, ок не си му рода. Мога да си признавам грешките и да се извинявам, няма да ми паднат пръстените от това. Една зодия сме с Калинчо Heart Eyes

Иначе доста неща ти написах, а ти се хвана за най-безобидното, хаха. Ами лесно е, това с Алекс беше самозащита, окей?
Докато твоя фикус не е изобщо застрашен, но хвърля всеки под автобуса, ей така, защото може. Отношението му към Сапунджиева в просто отвратително. Тя потърси подкрепа в него като в стар съюзник, а получи какво? Отвратителна работа. Калин кога би направил това, как мислите? Точно никога, ако ме питате мен.
Всеки е застрашен.Затова е игра.Не знаем кой и как би реагирал на нещо в даден момент, дори и за себе си.Има различни обстоятелства, независими от даден човек.Ако Калин беше на мястото на Миро/или както там ви е приятно да го наричате/ не се знае как щеше да си изиграе играта.Нито Алекс, нито Лапунов, нито Ръждавичка, никой

# 654
Eдинственото хубаво нещо в този Изолатор освен Калин, е кадърният оператор, който знае как да го снима. Заслужава минимум каса бира за такива кадри.

# 655
  • Някъде там...
Е виждаме как си я играе вече две седмици. Blush Нищо общо с подлото и егоистично поведение на някои хора.
Те рушат, той иска да гради.

# 656
  • София
И за да подкрепя с факт предходното- само той беше до Наталия, когато беше дразнител в племето си. Да не сме голословни и в сферата на хипотезите все пак.

Даже я носи по стълбите в резиденцията когато имаше травма на крака.
И пак само той помогна на Гордиенко да се изкачи на понтона, когато изоставаше от племето.
На съветите винаги номинира без да обижда номинирания, дори въпреки че го номинира се опитва да изтъкне и добрите му страни и да бъде дипломатичен и толерантен. Има вродено чувство за такт и справедливост, присъщо за тази зодия.
Аз лично го уважавам най-вече за тези му качества, спортните постижения са си отделна графа.

# 657
  • София

Всеки е застрашен.Затова е игра.Не знаем кой и как би реагирал на нещо в даден момент, дори и за себе си.Има различни обстоятелства, независими от даден човек.Ако Калин беше на мястото на Миро/или както там ви е приятно да го наричате/ не се знае как щеше да си изиграе играта.Нито Алекс, нито Лапунов, нито Ръждавичка, никой

Ами ето ти пример - Калин при феномените, Гордиенко ги забави зловещо и той на разбора, когато Ралица ги попита какво се объркало - ами Гордиенко малко ни забави, не беше нейното. После също не седна да я критикува.

И Миро вчера - Деси ги забавя, но все пак печелят и са в резиденцията - скача срещу Деси и я критикува.

# 658
Хора, цитирайки глупости, глупостите се мултиплицират.

Търся и не намирам една снимка на Калин - гледаше лаптопа на Лапунов, ще се сетите, не сълзичката, а другата.

# 659

Ами ето ти пример - Калин при феномените, Гордиенко ги забави зловещо и той на разбора, когато Ралица ги попита какво се объркало - ами Гордиенко малко ни забави, не беше нейното. После също не седна да я критикува.

И Миро вчера - Деси ги забавя, но все пак печелят и са в резиденцията - скача срещу Деси и я критикува.
Градивна критика- каза й да преминава както е сигурна, че ще се справи , а не както друг действа. Така както и Калин минава трасетата както на него му е най добре, което ще му даде бързина и сигурност за изпълнението.И в това не виждам нищо лошо.Ако не говори Миро-защо мълчи, ако пък каже нещо-защо не си мълчи...

Общи условия

Активация на акаунт