💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 061
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 630
А колко пъти Миро беше на яденето за тия седмици досега?Или Рада?
Броим ли пликчетата от Томи или официално?( ако са само те)
Смяташ, че 2 филии хляб захранват за месеци ли? Пробвай.И играй на пясъка на 50 градуса силови битки 4-5 часа.
2 филии не бяха, и колко пъти по 2 са били също не е ясно. А на жегата всички играят, а кой е най- беличкият сред тях също се видя🤭

# 631
Моето голямо разочарование е Калин. С това което буквално изсъска под завивките, "ние ще ви размажем" ли нещо подобно, казано уж срамежливо уж с равен тон и дори усмивка, но наситено с такава арогантност. Просто не го очаквах  по никакъв начин точно от него и образът създаден в главата ми .

С кое точно Ви е разочаровал, че нещо не се разбира!? Ще го размазаха от битки триглавата змия ли!? Че го пращаха незаслужено на елиминация ли!? Че ходи да се бие за Пекин и вместо нея, пък тя го номинира отново и отново. щот наЛе "ЖЕнската завера"? Че въртяха схеми "силните" жени и пратиха на незаслужена елиминация Калин-Ивайло ли!?

Какво трябваше да направи Калин!? Да се "скрие" под чаршава ли и да им мълчи ли и да им полегне нагото!?

Не каза точно тези думи, но им го каза в очите - без заобиколки, без злоба и прочие. Триглавата змия го разсипаха. Обаче усмивката му не спадна и пак търсеше положителното в тях и го намери. Айде холам, стига сте изсмуквали глупости от пръстите си.

#СезонанаКалин#!
"Незаслужена елиминация"??? , бих разбрала , ако някой сгреши, пренавие се , не му издържат нервите и се изложи в битка, но да саботираш умишлено и не работиш в екип си е баш най-заслужената номинация , дори друго не би трябвало да последва.  И не не трябваше да се "крие " под чаршафа , както го направи, ами да застане мъжки и да говори с Пекин от позицията на най-силният , какъвто е , и да се обединят и борят да не стигат до елеминация . А не лесния път, дай сега тука, ще се правим на дръж ми шапката и най-лесното да опукаме после женичките.  Феномените бяха най-силното племе именно заради желанието да играят отборно и да не се вясват на елиминации , дори за да се отърват от "слабите си звена".  Проблемът при Пекин- на която и се наложи да прави отбранителна коалиция (а също и при Ивайло ) е че , нито веднъж не случиха на племе в което всички да искат победа на отбора . Винаги имаше едно - дай да направим мръсно и натрием носа на другите вътре .
Единственият "саботаж", който някога съм признавала и уважавала , беше този на Мани и Фейгин, но тогава залогът не беше да изгонят и прецакат някого, а да се спасят , като преминат в друго племе и избягат от психаря Алекса и свитата му

А за Калин какъв беше залогът? 😉 Риторичен въпрос.

# 632

Все пак Миро и Рада гладуваха заради играта си, нека не забравяме това. Коалиции, схеми, дайте да гоним силните и да стискаме още една седмица на глад докато изпързаляме още някой - това им беше мотото. Калин е на Изолатор заради чужди схеми. Той играта си я игра както трябва и подходът му беше печеливш. Видя се с всичките победи, които постигна той и племето му. Колко битки спечели Миро, в които беше главен герой за племето си? И да, Калин не си позволи да мрънка, въпреки че е в мизерията не по своя воля и своя вина. Контрастът е голям.

# 633

Помисли . Риторичен съвет . Wink

# 634
Броим ли пликчетата от Томи или официално?( ако са само те)
Смяташ, че 2 филии хляб захранват за месеци ли? Пробвай.И играй на пясъка на 50 градуса силови битки 4-5 часа.
Това за силовите битки на пясъка за Темуто ли го казваш или за Калин 😁
За всички.Само дето някои са целодневно на слънце,спят на земя, не се хранят.От другата страна са другите-под покрив, на легла, нахранени...Абсолютна неравнопостоавеност има....За стопанство и резиденция може би е ОК, но другите дестинации не ги приемам...

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 14:34 от Barsa

# 635

Помисли . Риторичен съвет . Wink

Няма какво аз да го мисля. Играта на Калин е честна и спортсменска.

# 636
Целият проблем е, че Игри на волята отдавна се превърна в Игрите на глада - и буквално и преносно. Някой много иска да се изживява като президента Сноу, а 'гейммейкърите' не могат да пуснат мутове, затова различни участници влизат в ролята и пречат на най-силните да стигнат до финала. Пращат се от спонсорите амулети, грошове и т.н. Не е нормално Пекин да стане 49кг, нито който и да било да гладува до припадък. Но не може и друг да играе битките на някой и да прибира само негативите, а не и позитивите на ролята. Изолаторът на нищо не учи и не е интересен за гледане. И не знам защо изобщо има желаещи да влизат в игрите като трибути. Обаче май най-големият проблем е, че ние гледаме и подържаме високият им рейтинг и сме влезли също в ролята на жителите на Капитола.

# 637
Barsa, за пореден път- никой не одобрява изолатори, блата и други подобни тъпотии и издевателства. Ама моля, някой да ми обясни как едните бяха с напукани устни, изгорели чела, а други даже тен нямаха😜

# 638
Barsa, за пореден път- никой не одобрява изолатори, блата и други подобни тъпотии и издевателства. Ама моля, някой да ми обясни как едните бяха с напукани устни, изгорели чела, а други даже тен нямаха😜
Е поне дрехи бяха им дали.

# 639
  • София
Значи Калинчо/когото харесвам/, изнемощял и отслабен за 2 седмици глад, а други седмици наред неяли-няма проблем, правят се, че им е лошо...Двоен аршин имат някои.

Само дето не съм чула продукцията да жали Калинчо, нито да му помага по някакъв начин, или недай си Боже да го възхвалява.

Нито съм чула самия Калинчо да повтаря #lo6omie, да сплетничи зад гърба на другите или да се наговаря да гони конкуренцията. Нито да злорадства с ехидна усмивка, нито да отказва пост, напротив, поема двойно и е все на отговорните постове. Не съм чула от него "Миро да отиде", нито да сочи с пръст виновните за загубата. Винаги търси грешките в себе си, можел той да нареди кулата малко по-бързо, можел той да вземе още една точка на бягането, можел той да е малко по-бърз на битката с Траян...
Стига ли, че още мога да пиша Simple Smile

# 640
Цялото това бутане на Мирка ми напомня на спринтьорски етап в колоезденето. През цялото време отборът играе само за един човек - води го, носи му вода, храна, поема рисковите ходове, пази го от другите отбори. Когато наближи финалната права, отборът го извежда и той, пазил сили през цялото време, спринтира и печели. Всеки си знае ролята.

# 641
Значи Калинчо/когото харесвам/, изнемощял и отслабен за 2 седмици глад, а други седмици наред неяли-няма проблем, правят се, че им е лошо...Двоен аршин имат някои.

Само дето не съм чула продукцията да жали Калинчо, нито да му помага по някакъв начин, или недай си Боже да го възхвалява.

Нито съм чула самия Калинчо да повтаря #lo6omie, да сплетничи зад гърба на другите или да се наговаря да гони конкуренцията. Нито да злорадства с ехидна усмивка, нито да отказва пост, напротив, поема двойно и е все на отговорните постове. Не съм чула от него "Миро да отиде", нито да сочи с пръст виновните за загубата. Винаги търси грешките в себе си, можел той да нареди кулата малко по-бързо, можел той да вземе още една точка на бягането, можел той да е малко по-бърз на битката с Траян...
А Алекс сигурно със звездите си говореше? А надсмиването над Лапунов? Не е света вода ненапита Калинчо.

# 642
🤣🤣🤣 Това ли успя да измислиш. Сега последно жега ли е било, с дрехи ли са се обличали, ама то някакви странни дето и лицето покриват... Нямам против споровете, ама поне малко логика и факти ако може да се включат. Очаквам следващия отговор да е " щото така"😆

# 643
🤣🤣🤣 Това ли успя да измислиш. Сега последно жега ли е било, с дрехи ли са се обличали, ама то някакви странни дето и лицето покриват... Нямам против споровете, ама поне малко логика и факти ако може да се включат. Очаквам следващия отговор да е " щото така"😆
Няма правило да са голи нали

# 644

Не е, ако го сравняваме с кого? Защото, ако го сравним с Мими Фикуса, Томиойл и блатните кляфки, трябва наистина за ангел да  го обявим.

А Алекс сигурно със звездите си говореше? А надсмиването над Лапунов? Не е света вода ненапита Калинчо.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:21 от MagdalenaM

Общи условия

Активация на акаунт