💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 956
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 095
Има такива хора и те си личат от малки, арогантни и самозабравили се, обаче винаги изскачат събития, някой “черен лебед”, които ги приземяват. Няма как да ставаш след всички, подута от спане, да се тръшнеш на масата и редниците да поднасят баничка и палачинки. После да кроиш интриги отваряйки поредната шоколадова вафла. Не я видях Симона да влезе да плува или нещо да тренира, пъпчасала от сладкото седи по генералски самодоволно , резултатът се видя.
Много е дразнещо, като уж обсъждат нещо, някой от тях да дъвче, най-често е Сапунджиева.
Сапунджиева яде като разпрана, огромни купи още от сутринта. Чикагото дори яде по-малко

# 1 096
  • София
Добре де, не може ли тази продукция един път за разнообразие да даде на зрителите си положителни емоции? Финала на Трейтърс ми стопли сърцето, даже на Бачо простих Scream
А тука само мишкуване, сметки и ножове в гърба! За рейтинг и коментари! Дайте на хората ЕДИН път победител - любимец! Оставете играчите да си покажат качествата и нека по-добрият да победи! Нищо против нямаше да имам фикуса да спечели, ако го бяхме гледали цял сезон да играе и да си доказва силата. Пак щях да си обичам Калинката, но щях да приема. А сега? Гнус, гнус и помия.
За Ръждето не ми е жал, тя беше от тези с протекциите, с жалките сметки и злорадство. Малка ли е или просто глупава, не знам...
Защо трябва тази игра ВИНАГИ да ми оставя горчив вкус, защо?

# 1 097
Гледах Предателите вчера, но съм доволна от развоя тук. Не харесвам Радостина, не я понасям даже, но Ръждавичка заслужава точно това. Да бъде приземена. Лети в облаците, крои шапките на хора, които са и били уж близки, коли беси, сметки без кръчмар Simple Smile
И хич не е най-силната жена. Може би в топ 10, но не и с тази титла. Много ми е кеф

Тя преди да отиде на капитанската се опитваше да убеди Дино и Миро да саботират едната номинационна, за да пратят на елиминация Чикагото и Деси. Някой саботират защото са притиснати , а тя ...защото някой я дразни!!! Дино и Миро бяха против тази схема, с което ми се издигнаха в очите
Оле , това за саботажа го бях забравила, ами ето, произнесла е вълшебната думичка, която изхвърли Ивайло, а на Калин вероятно ще размине победата . Не се научиха тези хора . Не може да мечтаеш токова за участие в ИВ, а никога да не си го гледал...или толкова да не осмисляш

# 1 098
  • София
Коментари, че са платили на Ръждавичка да падне са толкова тотално абсурдни, че не заслужават внимание
изобщо. Тя беше много по-ценна сюжетно за продукцията от Рада, която ще падне първа в топ 8 и й беше даден всеки шанс да навакса и със самото трасе, за да продължи напред. Та това е същата тази Симона, която ревеше и беснееше като завършат втори от общо три племена, ама щяла да падне нарочно. Пълен абсурд! Това момиче изобщо не може да губи.

За мен в добавка към качените килограми и видимо влошената форма, основно допринесе комфортът, който имаше през цялото време. Беше в сплотено племе, никога не беше застрашена от номинация, камо ли елиминация, почти винаги на супер локация, единствената, която не беше местена в друго племе. Така и не излезе от зоната си на комфорт и когато за първи път изпадна в ситуация да изостава и да трябва да наваксва, не успя да издържи психически.

Каквото и да говорим за Радостина, колкото и да не я харесваме, момичето нямаше най-лекия път до тук, но успя да събере де що сили имаше и си я би съвсем заслужено на тази конкретна битка. Само да благодари горещо на Алекс, че ги научи как се минават тия гъбки, въпреки че го плюеха иначе.

Интересно какви ще са реакциите на Алекс и Калин. И в двата кадъра на промото Калин изглеждаше много унил, дали заради нейното отпадане, или заради поредния шит от продукцията, предстои да видим.

# 1 099
  • Някъде там...
Е хайде сега, саботажите били виновни. Миналата година даже спечелиха саботьорите...

# 1 100
Не мога да гледам без да се вживявам. Плача на филми, дори анимационни. Ако нещо не ме вълнува не се занимавам с него. Но предпочитам да не съм всеки път като сдъвкана и изплюта накрая.
А колкото до тия параолимпийци- стига бе хора! Тя работи с хора, прекарали много тежки заболявания. Това е просто израз, който съм сигурна, че дори възмутените са използвали. Точно както циганска работа и албански реотан. Айде да не сме чак толкова, нали...

# 1 101
Не харесвах Симона, особено след жеста с ръцете след отпадането на Лапунов. Преди време писах, че искам да отпадне преди Радостина и Николета. И все пак е жалко, една от най-добрите жени във формата, ако не и най-добрата. Колкото и да не я харесвам като човек обаче, беше смела, не се криеше, което в крайна сметка я извади от играта. Както сте писали, сама се прецака. И тук идва резонният въпрос - дали това е правилната стратегия, ако искаш да победиш? Ние се подиграваме на Мирослав, ама ей на, човекът се скатаваше, правеше се на слаб и невидим, даже капитан не е бил (е, довечера може и да го направят, няма опасност от елиминация), но след седмица ще вдигне победоносно чека. Дано тези 90 000 лева са добра компенсация за хейта, който отнася.

# 1 102
Чета за интервюто на Симона при Ваня- писна ми от това "брат" и "баща"- едипов комплекс или необходимост от патриархални страсти, в които сигурно оригиналния баща разтребва след нея масата. Спомних си изключително тъпата реплика на "генералшата" за параолимпийците. Е, Симона, ти снощи не се движеше като параолимпиец- състезател, който макар и с увреждане има вдъхновение и хъс. Беше като мърша, като патица, която едвам си поклаща задника със залепените филии лютеница по него...Отвратена съм от участието на тази иначе млада жена, която няма мяра и се е взела за "господ". Колкото и да не одобрявам Радка- браво , че я отупа снощи.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:15 от victoria vassileva

# 1 103
Назад някой питаше за това. Не знам дали вече е отговорено, защото не изчетох всичко.

# 1 104
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това съм го пропуснала.
Чудя се какъв е бил разговорът с редактора на този синхрон, че да направи този жест.
Не казвам, че не е нагласила Лапунов нарочно за "съдбата му", обаче съм сигурна, че има и умел монтаж в цялата работа и не виждаме целия разговор подредено на синхрона.
Понякога им задават супер общи въпроси и спрямо реакциите монтират после.
Ако това е било просто кадър сложен между други кадри, където се говори за Лапунов примерно, имам някои съмнения, че се отнася за него Grinning

# 1 105
Ако това е било просто кадър сложен между други кадри, където се говори за Лапунов примерно, имам някои съмнения, че се отнася за него Grinning
Аз нямам съмнение. На Симона и липсват не само вътрешна устойчивост, а елементарни морални устои. Какви "брат" и "баща" са и Калин и Алекс, като завеща на Радка да ги изчисти? Изобщо не ми е интересна как минава обръчи над вода- това всяка средно интелигентна маймуна го може. Симона е гнила като човек, от това, което видяхме. И за мен това е непоправимо. Тя си има някакви конструкции в главата колко е велика. Но да падне до това снощи на елиминация да иска "наказание"? Ами откажи се- кажи си, че не ставаш. И не искам да я виждам повече по ТВ или където и да е. Да не трови хората с негативизма си.

# 1 106
Продукцията не е сготвяла Симона, тя просто беше победена от Рада. Според мен самата продукция беше изненадана и не е очакван такъв развой на битката.

# 1 107
Има такива хора и те си личат от малки, арогантни и самозабравили се, обаче винаги изскачат събития, някой “черен лебед”, които ги приземяват. Няма как да ставаш след всички, подута от спане, да се тръшнеш на масата и редниците да поднасят баничка и палачинки. После да кроиш интриги отваряйки поредната шоколадова вафла. Не я видях Симона да влезе да плува или нещо да тренира, пъпчасала от сладкото седи по генералски самодоволно , резултатът се видя.
Много е дразнещо, като уж обсъждат нещо, някой от тях да дъвче, най-често е Сапунджиева.
Сапунджиева яде като разпрана, огромни купи още от сутринта. Чикагото дори яде по-малко
Да, ама Сапунджиева, за разлика от "колежката" си, не дебелее. Явно зависи и КАКВО ядеш.

# 1 108
Гледах Предателите вчера, но съм доволна от развоя тук. Не харесвам Радостина, не я понасям даже, но Ръждавичка заслужава точно това. Да бъде приземена. Лети в облаците, крои шапките на хора, които са и били уж близки, коли беси, сметки без кръчмар Simple Smile
И хич не е най-силната жена. Може би в топ 10, но не и с тази титла. Много ми е кеф

Тя преди да отиде на капитанската се опитваше да убеди Дино и Миро да саботират едната номинационна, за да пратят на елиминация Чикагото и Деси. Някой саботират защото са притиснати , а тя ...защото някой я дразни!!! Дино и Миро бяха против тази схема, с което ми се издигнаха в очите
Оле , това за саботажа го бях забравила, ами ето, произнесла е вълшебната думичка, която изхвърли Ивайло, а на Калин вероятно ще размине победата . Не се научиха тези хора . Не може да мечтаеш токова за участие в ИВ, а никога да не си го гледал...или толкова да не осмисляш
Ти сериозно ли?Ама фикуса Мирослав дето яде крадена храна сумати време нагло,нагло без грам срам и да си признае  с Томи и бандата  му не е проблем?Много е доблестен, и е пример за младите  и как да се играе играта?Напълно заслужаващ да бъде победител.Много кратка и удобна памет .
Извода е че абсолютно няма нищо общо това.Продукцията си решава кой да бъде победител и обикноветно е техне човек както в случая е с Мими

# 1 109
Аз нямам съмнение. На Симона и липсват не само вътрешна устойчивост, а елементарни морални устои. Какви "брат" и "баща" са и Калин и Алекс, като завеща на Радка да ги изчисти? Изобщо не ми е интересна как минава обръчи над вода- това всяка средно интелигентна маймуна го може. Симона е гнила като човек, от това, което видяхме. И за мен това е непоправимо. Тя си има някакви конструкции в главата колко е велика. Но да падне до това снощи на елиминация да иска "наказание"? Ами откажи се- кажи си, че не ставаш. И не искам да я виждам повече по ТВ или където и да е. Да не трови хората с негативизма си.
Да бе, да, баща Grin Тя и на Алекс се подиграваше, даже веднъж го изтипоса на синхрони, как и разправял бил за неговите любовници. Това е недопустимо, човека в личен разговор споделя нещо, тя после пред цяла България да си го разкаже.

Общи условия

Активация на акаунт