💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 513
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 530
Толкова противно ми е това вечно мънкане и нагаждачество на Радостина и Николета, че абсолютно не мога да ги понасям. Смисълът на една коалиция би следвало да е самозащита само при положение, че можеш да си конкурентноспособен на този финал, за който толкова лелееш. Смисълът в поведението на тези две моми е безскрупулно оцеляване чрез снишаване и скатавки до постигане на съвършени нива на гадост и разрушение. И ако Радостина ми е чисто противна, то това недоразумение Николета, дето все се разкайва и го играе добричка предизвиква у мен агресивни пориви -сякаш спейки в зловреден порядък те предизвиква да я разтърсиш хубаво, пък дано се събуди и си види безобразното мишкуване. Спасител чакала... как пък не! Последният от тази непоносима троица - госпожица Мирослава - си остава загадка за мен. Не тя еднолично, а идеята на продукцията да си избере това бозаво нещо за победител. Толкова хубав каст тази година! Толкова ярки и интересни персонажи и накрая във финала трима късметлии статисти с нулева харизма. Жалко!

# 1 531
  • София
Уф,каква досада днес.То не беше грозния лаптоп  на Напълняличка.После синхроните в близък план на Рада,последвани от мън-мън капитанът без битка,страдалецът на сезона Мирка.
Двете патици били си взели на промоция Траян,но май ще връщат стоката.Пък Алекс ще си го оставят,щото е лесен.Радостинке,така се пише кармата.Пожелавам ти този чичак да те изпрати при наборите му,на които въртиш кючеци.
И Ралица как пък точно  Калин пита за парите на жабата?! Не видя ли Мирка,лиги му се стичаха,когато изреждаше акуратно имането й.
Утре няма никакво значение патиците ще саботират ли,няма ли.Тримата да си вземат битката и  да отива Траян да отстрани онази,която постоянно яде и да се започват индивидуално.

# 1 532
Не можем да отречем , че блатната жаба има качества , но определено играта с ръждата я взе на късмет . Ако беше толкова добра , щеше да излезне първа от блатото , а не последна . Не успях да видя целия анонс на Симона след отпадането , само чух репликата ѝ към Чикагото и смятам , че е напълно заслужена .
За Сапунджиева също може да се каже , че злобее и сама трябва да признае , че стигна до тук на късмет .
Определено не съм привърженик на идеята да отпадат силни играчи заради женски коалиции . Много силни мъже ми се греда а още , жалко , че бяха сготвени така . И този Миро фикуса така и не зае мъжка позиция , а само се кри в полите на жените . Определено най-жалкия победител до сега . Мисля да пропусна финала другата седмица , нервите няма да ми издържат да го гледам . А колко хейт ще отнесе …

# 1 533
За мен е нормално да има равенство и който заслужава той да е на елиминация.
Може да има силни жени и слаби мъже
Най-ценните качества са честността и човечността.
За мен е голяма загуба ако Калин не победи, защото това е човекът който заслужава защото е чист можещ и без предразсъдъци.
Жените ако бяха истински феминистки щяха да се бият, а не да чистят.
За мен си заминаха честни хора като Ивайло и Кристиан за да продължат Мирослав, Николета и Радостина което е доста нечестно.

# 1 534
Толкова противно ми е това вечно мънкане и нагаждачество на Радостина и Николета, че абсолютно не мога да ги понасям. Смисълът на една коалиция би следвало да е самозащита само при положение, че можеш да си конкурентноспособен на този финал, за който толкова лелееш. Смисълът в поведението на тези две моми е безскрупулно оцеляване чрез снишаване и скатавки до постигане на съвършени нива на гадост и разрушение. И ако Радостина ми е чисто противна, то това недоразумение Николета, дето все се разкайва и го играе добричка предизвиква у мен агресивни пориви -сякаш спейки в зловреден порядък те предизвиква да я разтърсиш хубаво, пък дано се събуди и си види безобразното мишкуване. Спасител чакала... как пък не! Последният от тази непоносима троица - госпожица Мирослава - си остава загадка за мен. Не тя еднолично, а идеята на продукцията да си избере това бозаво нещо за победител. Толкова хубав каст тази година! Толкова ярки и интересни персонажи и накрая във финала трима късметлии статисти с нулева харизма. Жалко!

Аз пак не разбирам вие кво очаквате Рада и Николета да направят. Особено Радостина - докара се някак си дотук, би Пекин, би Ръждавичка, нагуши се с грошове и анулет...И сега какво? Дай да се пусне на една елиминация точно преди финала и да спаси Траян, та да направи кеф на някоя Мама.

Що Мимето и Дино не го направят това, а? А и те само се крият зад Сапунджиева и Чикагото

# 1 535
Ако не беше този скапан феминизъм, сега щяхме да гледаме стойностни играчи като Ивайло и Лапунов, а не Радостина и Николета.
Аз не бих казал, че Николета не е стойностен играч. Честно казано, мисля че този сезон тя е втората най-силна жена (след Ръждавичка). Говоря чисто като умения на терен, изключвам т.нар. "социална игра".
Тя  и социално добре се набута в женската коалиция! Да я пазят , щот няма акъл сама да се опази!
Ама колко ще да я пази Радка пред себе си? Рада е амбициозна и надъхана, няма много акъл, ноо го ползва! Забравета все нещо не домислила, недогледала, забравила.... Алекс къде я обработва, къде като баща ѝ говори, ама двете мозъчни гънки / една по рождение, другата - от брадва/ не сработват!

# 1 536
  • Bayern
Фейса не ми е критерий, а и лоша реклама няма. Нека си реагират както си искат.
Аз сега отидох там и няма такова нещо.
Не ме вълнува грам как я виждат хората, аз си имам глава на раменете.
Хубаво, че фейса не ти е критерий защото там понякога става много грозно за четене. Обаче преди няколко часа писа друго
''Прегледах и Фейсбук и Инстаграм набързо, навсякъде гърми яко и се съжалява или величае Генерала.
Вижда се, че Ръждавичка е масова любимка и я приемат за най-силната жена изобщо.
Така че това е положението. Харесва ви, не ви харесва, това са реалностите.''

Понеже и ние си имаме глави на раменете  и имаме достъп до фейсбук, се чудя защо се опитваш да ни убедиш , че генералшата е любимка на народа ...Очевидно  реалностите са други. Никой не се опитва да ти промени мнението , но ти се опитваш да манипулираш нашето, като ни пробутваш Симона като любимката на народа.

# 1 537
Уф, свършиха ми лайковете, ще се връщам явно.

Какви очи тоя Калин, чак е нереално. Да разбулим мистерията - не са лешникови/пъстри - никога не се променят към кафяво. ЗЕЛЕНИ са, най-редките, с по-тъмна линия по края на ириса. Променят се в зависимост от цвета на дрехите - ако е в синьо стават сини, ама наистина сини. Променят се и от светлината и заобикалящата среда - ако гледа морето стават сини, ако гледа гората - зелени. Уникални просто.

Ама наистина ли Ралица се опитва да внуши - там на играчите, а сега на зрителите, че Калин е саботирал за имането на блатната? Сериозно ли??? Дъно направо, не ги е срам да го карат постоянно да повтаря,  че не е за пари там.

Буквално все едно го карат обещание да даде, че няма да вземе парите.
Отвратително, помрачи ми един от малкото приятни епизоди от 3 седмици насам (сините отдавна ги превъртам).

Към недоволните от снимките на Калин - като нещо е нечетимо, не го четете. Просто е.

Към новонапъплилите в защита на блатната тиня - тцъ, няма да ви се получи, не сте улучили фен таргета. Другаде трябва да го търсите.

P.S. Не знам защо се дразните, че някой фанатично защитава любимката си. Ми аз за Калин крепост превземам, воин - мъченик ставам. Не обижда никой, не омаловажава качествата на другите любимци, не разбирам защо ви е нужно това.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:07 от MikasaA

# 1 538
Дай боже синя победа утре

# 1 539
# 1 540
Спазвам си обещанието и качвам най-добрите кадри на Калин от днес. Скрити, защото някой се оплака. Само за ценители, които ще си закупят календара.
Скрит текст:

Бонус
Реакцията на Калин на глупостите на Ралица

Промо за утрешния епизод- Тарзан от Люлин

# 1 541
Станах разногледа с тия снимки на Калин на всяка страница🤪 В началото не беше мойта чаша чай визуално, но с всеки епизод ми изглежда все по-красив. А съм му кака с 10г и се чувствам неудобно, вие сте виновни! 🫣 Или може би защото е невероятен като човек, та това му придава още по-обаятелна аура.

На Сапунджиева май ѝ порасна гръбнак последните дни, отърси се от хипнозата, под която я беше вкарала Пекин и е по-директна и смела в общуването. На битката очаквах да бие, тя е програмист все пак.

Радостина с право не искаше да ходи на още 1 елиминация, за 3 дни вече беше на 2, нека почине малко. Иначе мъжете я номинираха не защото е слаба, а защото е бавна. Което си е така, на нея издръжливостта ѝ е по-силната страна, с която печели битки. Не е нещо обидно, а си е факт.

Ръждавичка не може да прости на Чикагото, че я би на капитанската преди няколко седмици. На нея толкова ѝ стига  да отпише и най-добрия си приятел явно. А той толкова си я обичаше, мкслеше си, че с Феномените са едно семейство, така страдаше за тях. Дано заради нея не се обърне срещу Алекс и Калин, че ще го отпиша и него. Който се хване с Миро веднага ми влиза в черния списък. Кейс ин пойнт - Дино. Много ми опротивя последните дни - и с нападките си към Деси постоянно, и с приятелството си с Мирослав. Не знам как в главата му Деси заслужава да ѝ се подиграва и да я унижава постоянно, защото е играла с Пекин преди това, а с Миро са първи дружки, някой да ми обясни логиката в действията му!?

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:29 от ts_mira

# 1 542
        Епизодът беше ок до жълтия съвет, същата тъпотия за 7-ми пореден път. Как така две останаха и пак те решават. Направо не знам как тия диктаторки не могат да ги помръднат.

Вчера сценария беше направен за Ръждавичка, да взема тя имането на блатната и да е сигурна финалистка. Всеки един елемент на битката беше за нея сложен там, но тя се прецака.

Сега новия сценарий не се знае какъв е, усещаше се днес, че и продукцията се чудят накъде да поемат със стори лайн-а. Не знам жълтите защо пак падат, ама то вече им писна да се борят с вятърни мелници.

Калин го забравиха тия от продукцията - те губят, неспособни са били да видят диаманта в ръцете си, сега като четат коментари по мрежите, сигурно са в шок какво се случва.

Аз имам усещането, че Траян ще е победител и тази врява около Миро е за запазване на съспенса.

Скучно ми е вече, но Калин още е там, Траян също. Техния двубой беше една от най-красивите битки (без края й).

Тия в резиденцията не са ми интересни вече, злобеят си и това е. Дино и той уж не беше злобар, ама стана като Пекин, само дудне схеми по цял ден. Чикагото се изгуби в думите на Дино и му се върза. Не ми се гледат, безинтересни са ми.

# 1 543
  • Bayern
Мисля, че който пръв се сети да издаде албум със снимките на Калинката рязко ще мине приходите от смешната им награда. Искам % за идеята😉🤣
И аз си мислех , че продукцията трябва да издава календари със снимките на Калин от шоуто . Толкова е фотогеничен , като хипнотизирана съм, а мога да съм му майка  Sweat Smile

# 1 544
Кейс ин пойнт - Дино. Много ми опротивя последните дни - и с нападките си към Деси постоянно, и с приятелството си с Мирослав. Не знам как в главата му Деси заслужава да ѝ се подиграва и да я унижава постоянно, защото е играла с Пекин преди това, а с Миро са първи дружки, някой да ми обясни логиката в действията му!?
Паарътъ праи борбътъ.

Общи условия

Активация на акаунт