💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 111
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 010
О Чикагото май позагря, че Миро е хлъзгав.

# 2 011
Сега, когато останат последните 8, в резиденция ли стоят всички?
Да,събират се всички в резиденцията.

# 2 012
Траян е без жилетка?!
А Алекс май се издъни при преговорите с момичетата много яко.
И аз го видях без жилетка , и чух Павел да казва ; Дино 🙄

# 2 013
И аз чух Павел да казва Дино и Траян ....
Как така утре е Дино?
Какво е станало?
Сапунджиева ще се съюзи с онези двете и Миро....става лошо.
Трян и Дино са приятели и близки си станаха срещу Пекин още кога ги мачкаха жените.
Много, много зле, добре го чух, а и тук пишете същото...

# 2 014
  • Варна
"Дино това е за теб" ми прозвуча по скоро за нещо отмъстено

# 2 015
Мирка и е гадно, че трябва да номинира на съвет, не ги обича тия работи. Ма той друго правИл ли е досега 😪

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 22:34 от MikasaA

# 2 016
  • Някъде там...
Каза: Дино, този обрат е за теб!
На мен ми звучи като да не е там Дино, а да е просто послание.
Но Траян е без жилетка.

# 2 017
  • София
Не ми хареса промото с тая закана да отпаднат двамата. Явно не могат да уцелят кубчетата. Аман от промяна в условията.

# 2 018
  • София
Не, не.
Пак го върнах промото.
Двойна елиминация явно да изхвърчат и двамата. Явно не се справят с финалния елемент. И не им се седи до утре и са се ядосали.
Ако трябва и 12 часа ще стоят това им е работата.

Според мен е абсурдно Сапунджиева да не е номинирана. Няма как. Вижте в промото, дадоха в началото един женски крак да стъпва на греда май. Това си е женско краче.

А защо няма жилетка?
Може би защото е последната/финална класическа елиминационна битка преди финалите.

Те и миналите години я тачеха много тази битка.
Примерно в годините в които имахме редовно предимства, точно за тези последна битка нямаше:
1) Битка на съюзниците
2) Предимства

# 2 019
Сега, когато останат последните 8, в резиденция ли стоят всички?

Кажете, че Калин скоро ще хапне

# 2 020
Днес се видя абсолютното превъзходство на Калин над МиркА!
Поясът беше само черешката на тортата.
Калин гребеше,командваме,насочваше и буташе,а МиркА не му чух гласа и на моменти видях,че не гребе.
Отделно лицемерието му към Сапунджиева няма да го коментирам знаем,че с кеф щеше да я номинира.
Много искам да видя Калин и Момчил заедно в All-stars

# 2 021
Мирослав беше много як на първия си коментар още от плажа - от "ще вкарам от раз", мина на "не вкарахМЕ" Grinning
Алекс и да е сгафил на преговорите, и да не е, Радостина никога няма да се обвърже и ще играе на два фронта. А и по-важно е кой ще ѝ вземе имането. Николета се няма с Миро, ще заобича пак Калин и ще забрави, че искаше да саботира.

# 2 022
Пак простотии от продукцията.
Двойна елиминация, верно ли?
И какво 7 човека на финал?
Смешници

Това е така , защото и двамата участника Траян и Деси ( ако ен стане някое чудо в което не вярвам )  няма да могат да уцелят явно кубчетата и за да не продължи дълго играта ще дадат време , това съм го  гледа в оригиналния формат но в битка за територия и условието там беше , че ако за определено време не минат една висока мрежа с едни тежки сандъци всички отиват на лошо локация и тогава всички участници се разбраха да си помогнат всички с общи усилия да минат високата мрежа и като преминат от другата страна да тръгнат едновременно всички и така си разпределиха локацийте накрая с последните 2 елемента ако не бъркам
П.С. тогава бяха във финална фаза от около 9 10 участника и пак имаха различни лукации и се бореха за всяка една локация разделено по - двойки чрез жребии .

# 2 023
Странно ми е обаче, че жълтите нямаха по-добра тактика на гребането.  То и там Калин ръководеше всичко, но трябваше да преместят тежестта силно назад за да се вдигне носът, а те не го направиха. Освен това гребяха малко накълцано, а по-дългите загребоци дават повече движение с едно загребване. Ама, както казват на село - енде гут, алес гут Simple Smile

# 2 024
  • Някъде там...
След ден са на резиденцията. Ще хапнат, ще се приведат в лицеприятен вид и надлъгването ще започне.

Ето, и Калин е гладен. Но лети по терена и се раздава. Не мрънка, не припада. Blue Heart
Странно ми е обаче, че жълтите нямаха по-добра тактика на гребането.  То и там Калин ръководеше всичко, но трябваше да преместят тежестта силно назад за да се вдигне носът, а те не го направиха. Освен това гребяха малко накълцано, а по-дългите загребоци дават повече движение с едно загребване. Ама, както казват на село - енде гут, алес гут Simple Smile

Само на първата обиколка бяха с тежестта отпред. После си осъзнаха грешката и поправиха.

Общи условия

Активация на акаунт