💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 133
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 025
Алекс какво сгафи?

# 2 026
Мира умира от яд, че рамо до рамо с Калин се видя кой къде се намира в играта. Хич не му е, че паднало племето, искал да бият, бла-бла моля ти се.

# 2 027
  • Варна
Радостина си е праволинейна и си играе с когото и е угодно.
Ники сякаш още не може да се ориентира, нищо,че играта свършва вече

# 2 028
  • София
''Дино, това е за теб'' на Павел според мен значи, че на 90% ще е номинирана Сапунджиева. Не че Дино е там, а че Траян явно поваля някоя мишена и все едно, това е за Дино, един вид Дино ще е доволен. Знаем, че Дино и Сапунджиева не се траят.
Отделно вижте крачето. Това не може да е мъжки крак.

# 2 029
  • София
Миро директно се гаври с Чикагото.
Майко мила.
Малееееее
Наистина ще излезе голям стратег. Пекин нали така каза при Ваня.

Да се гавриш с хората вече стратегия ли се нарича?
🤮

#lo6omie

# 2 030
  • Някъде там...
Опитва се да уговори момичетата да играят заедно. Но явно се изпусна пак, че ги мисли за слаби играчи. И Радостина побесня.
Абе, не го бива да лъже, с две думи. И Калин също.

# 2 031
Утрешния епизод май няма много смисъл да се гледа. Направо да се превърти до събота. Аз не вярвам на промо епизодите за следващия епизод. Сапунджиева ще си бъде номинирана и Траян ще си спечели с лекота.

# 2 032
След ден са на резиденцията. Ще хапнат, ще се приведат в лицеприятен вид и надлъгването ще започне.

Ето, и Калин е гладен. Но лети по терена и се раздава. Не мрънка, не припада. Blue Heart
Странно ми е обаче, че жълтите нямаха по-добра тактика на гребането.  То и там Калин ръководеше всичко, но трябваше да преместят тежестта силно назад за да се вдигне носът, а те не го направиха. Освен това гребяха малко накълцано, а по-дългите загребоци дават повече движение с едно загребване. Ама, както казват на село - енде гут, алес гут Simple Smile

Само на първата обиколка бяха с тежестта отпред. После си осъзнаха грешката и поправиха.

Пак не достатъчно, на едно от минаванията едно момиче се беше курдисало ама баш на носа без да гребе. Да беше седнала отзад.

# 2 033
  • Някъде там...
Е, те двете момичета делят една обща мозъчна клетка...

# 2 034
Мира умира от яд, че рамо до рамо с Калин се видя кой къде се намира в играта. Хич не му е, че паднало племето, искал да бият, бла-бла моля ти се.
Станал му е идея-фикс Калин вече.

Снощи, освен Калин, и Траян е бил на протестите. Може и заедно да са били.

# 2 035
  • В Града на липите
Странно ми е обаче, че жълтите нямаха по-добра тактика на гребането.  То и там Калин ръководеше всичко, но трябваше да преместят тежестта силно назад за да се вдигне носът, а те не го направиха. Освен това гребяха малко накълцано, а по-дългите загребоци дават повече движение с едно загребване. Ама, както казват на село - енде гут, алес гут Simple Smile
Беше накълцано, заради Радостина. Поне два пъти я видях да гребе наобратно Grinning
Отделно имаха 50кг допълнително.

# 2 036
  • София
Миро директно се гаври с Чикагото.
Майко мила.
Малееееее
Наистина ще излезе голям стратег. Пекин нали така каза при Ваня.

Да се гавриш с хората вече стратегия ли се нарича?
🤮

#lo6omie

Ами гавра си беше, защото на синхрон си каза, че е много лесен за манипулация. Грозно беше.
Но Чикагото никак не ми хареса как предаде Сапунджиева и се съюзи веднага с Дино и Миро, а преди това се репчеше как не го е страх от битки.

# 2 037
  • София
Калин може да прикотка Николетка, ама не е такова момче. Иска да си играе битките и така да печели. Не искам Траян да отпадне, заради манипулиране на правилата утре. На Радка трябва да й е максимално трудно да пробие до финал. Като я гледах как размахва греблото, лошо ми стана. Добре, че имаше кой да ги командва. Ти това, ти това. Бързи бяха, въпреки инсинуациите на измисления водещ, но лодката им беше по-тежка все пак, а гребат пак 4-ма. Сините отплаваха за Варна на второто (май) влизане в тунела, но коментарът беше пак хвалебствен за тях. Писнаааа ми! Само дивата радост на Калин ми оправи настроението, е, и как си призна почти насила, че е гладен Simple Smile

# 2 038
  • София
Калин - цел номер едно на Миро във финалната фаза.

Страх тресе фикуса!
Представям си и сега как беснее, цивилизования ми той Joy

# 2 039
Беше накълцано, заради Радостина. Поне два пъти я видях да гребе наобратно Grinning
Отделно имаха 50кг допълнително.
Аха, 50! Повече! Те Николетка и Радка пиратка на тоя бункер изглеждат тлъсти и охранени, отслабват само мъжете и Пекин. Не знам как стана тая работа?

Общи условия

Активация на акаунт