💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 800
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 205
Малко ни в клин, ни в ръкав, обаче ми е много странно как всеки ,,пленен" играч при жълти е автоматично бушон на съвети - Калин, Алекс, Траян в този ред, а Мирка при сини е най-желан коалиционен партньор?, въпреки общото му минало с Пекин, с което бяха наясно Дино и Траян. Дръпнаха си го да си говорят с него, макар и да знаят, че има грошове, които могат да го накарат да ползва на съвет, за да си купи имунитет, ако го убедят, че е мишена. Те обаче избраха да го присламчат към силната коалиция, а Ръждавичка дори правеше тайни заговори за коалиция с него, забравяйки за братчето си Калин. И това още от първия ден с тях, при положение, че на самата битка се изложи на елемента с люлките, а знаем Ръждавичка колко критична и непрощаваща беше към всяка грешка. Доста съмнително. Явно наистина ги омайва вътре, но просто телевизорите ни са счупени и не можем да го прозрем.
Акцентът във втора фаза обаче си остава скандалът ,,Томиойл", след който нищо не беше същото. Изключвайки дисквалифицирането на Томи, наблюдавахме как невинните бяха наказани, а виновните възнаградени. Дори Пекин, която не харесвах, но нямаше общо със ситуацията, е вън от играта. Отпаднаха Крис, Иво и Пекин, а вътре са Миро, Радостина и Николета - при това са и най-богатите (с грошове и тайни ,,оръжия"), а двама са капитани в момента. Grinning

# 2 206
Очаквах резил, като отворих профила на бащата ,но това надмина и най-големите ми фантазии.

# 2 207
Потресаващо е наистина, хора. Като гледам родителите на Калин - стойностни, задружни, умни, с ценности и мисия в живота и като гледам беззъбия впиянчен баща на Радка - страшен контраст. Тя не е виновна, но става ясно защо драпа напред с всички средства и играе кючеци на потни чичковци. Ценности няма, нито срам, нито морал - нямало е откъде да ги научи.

# 2 208
Бащата на Кикеряца е покъртителен...Не знам дали е участвал в отглеждането и възпитанието ѝ, но очевидно имат обща страст - кючека.

# 2 209
Не е въпросът кой кого харесва, а че в л@йното семки търсим само и само да омаловажим или оплюем някого.
Но пък всеки си има право на мнение.
За мен е важно да има справедливост. Когато забележа несправедливост, реагирам. Дразни ме несправедливото отношение на Дино към Сапунджиева и се възмущавам. Дразни ме непрестанното оплюване на Миро независимо какво е казал и какво е направил, реагирам.
Особено когато всички сме наясно, че има сценарий във всяко реалити, да каляме участник по този грозен начин, за мен е недопустимо. Не ми е любимец Миро, даже се чудя като го гледам колко е флегматичен като цяло, как е спечелил евентуално. Ама той и Алекса не заслужаваше, пък му дадоха чека.

# 2 210
  • Bayern
Не мисля, че Ради е живяла с баща си... Ако пък е отрасла в тази отровна среда, браво на нея, че се е съхранила. Горката, не стига че я хранят във фейса сега и това...

# 2 211
Радостина е яко подкована с мантрата женска коалиция на всяка цена, говори доста глупости за постигането ѝ, но на мен ми изглежда в същността си позитивен и незлобен човек. За мен точно тя е най-голямата жертва на сценария и единствено към нея изпитвам съчувствие. В този ред на мисли, чудех се дали тя действително е спечелила елиминацията с Пекин и дали точно там не е имало последваща намеса след като е отстранила и Ръждавичка, за да стане жената чудо. Просто не ми излиза от главата как Николета седна да си почине.

# 2 212
  • Някъде там...
Ами говори се, че всъщност Радостина е основоположникът на женската коалиция. Започнало е на блатото, като тя и Шопа са били заедно в началото. И всеки, който мина оттам, беше облъчен. Като вирус...

# 2 213
Акцентът във втора фаза обаче си остава скандалът ,,Томиойл", след който нищо не беше същото. Изключвайки дисквалифицирането на Томи, наблюдавахме как невинните бяха наказани, а виновните възнаградени. Дори Пекин, която не харесвах, но нямаше общо със ситуацията, е вън от играта. Отпаднаха Крис, Иво и Пекин, а вътре са Миро, Радостина и Николета - при това са и най-богатите (с грошове и тайни ,,оръжия"), а двама са капитани в момента. Grinning

Да, измиха ни очите с привидното наказание - създаването на Безименните, но истинските последствия бяха за хората, които нямаха никаква вина. Че даже и Мирко го хлъзнаха безшумно към Резиденцията, да не вземе да стане някой сакатлък и да се види хептен колко не струва рамо до рамо с Калин.

# 2 214
  • София

Стопкадри от момента,в който Миро пленява Калин.

Кофти,кофти!🐞🐞🐞🐞🐞🐞

Цитирам за да се запази Simple Smile

🐞

# 2 215
90 хил. лв. не са малко, но няма да са достатъчно за Мирко да си изчисти фасона.
С поведението си, хейта срещу него и всички негативи, може да му пострада и собствения бизнес......та, няма да му стигнат. Никак.

# 2 216
  • Стара Загора
Едва ли някога ще има такива участници като Алекс и Калин...💙💙💙🐞
Аз мисля, че добрия пример е заразен и моята прогноза е, че ще виждаме все повече  такива достойни участници.

Малко вероятно е , според мен, защото на продукцията не й трябват такива самостоятелни, самодостатъчни играчи. Или няма да ги включат или ако късно се усетят, ще ги очернят, даже без много, много да се стараят да изпипват нещата ( справка - Момчил, че бил мошеник).
  Както писаха и други - следва орезиляване и на  Калин и на Алекс и колкото по-несправедливо - толкова по-бурна ответна реакция  от гледащите и трафик и реклами и .....
  Миналата година не гледах ИВ , не ми харесваше, но тази година каста е сполучлив и до там.
  Лошото е, че много деца до 10, 12 г. гледат заради състезанията  и ако се заслушат в словоизлиянията на схемажийките става много трудно с обясненията.

# 2 217
  • София
Въпрос към феновете на фикусов  - колко струва името ви, вие, вашия личен "бранд"? За колко ще го продадете?
Не е нужно да се отчитаме тука, помислете си просто.

# 2 218
Чак сега можах да гледам. Щях да получа инфаркт накрая! Joy За първи път от 7 сезона ми пука за някой от участниците толкова и все се надявам спойлърът да е измама.
Само вижте как минава трасето Мира и как Калин! Колко грация и мисъл има при нашето момче, кеф е да го гледаш на терен. Слабите звена са му плуването и донякъде точност и пъзел (ако на Мирослав са му го показали пъзела предварително, примерно). Не виждам иначе как Мирослав ще бие.
Представяте ли си, ако на финала Калин води убедително и пр. му остава 1 парче от пъзел и той спира да реди, изчаква Мирослав с усмивка "Тия пари на теб ти трябват повече, ще имаш бебе. Аз тръпката си я взех" и го оставя нарочно онзи да го победи Stuck Out Tongue Winking Eye
Друг начин не виждам. Връщам се да ви чета.

# 2 219
Във фейсбук профила му гледах едно аз. Повече не посмях.
В каква среда е отраснала Радостина, не е за завиждане.

Аз чак се разтреперих...
Как се живее с такъв баща? Или напускаш обкръжението му, или ставаш като него.
Изпитах съчувствие към Джар Джар без да знам дали дали й пука, всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт