💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 465
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Хаха, Радостина и Николета са женската версия на Мартин и Добрин ли чух? Grinning
Това казаха...Сетили са се, но не са се сетили, че са още по-недолюбвани от тях двамата.

# 2 311
Хаха, Радостина и Николета са женската версия на Мартин и Добрин ли чух? Grinning

Много се смях на това. Тези двете са всичко друго, но не и силни. Може би Николета, но попадна в грешно племе и от много схеми, сметки и коалиции се разконцентрира и забрави да играе, а може.

# 2 312
  • София
Ама онея саботираха и се подигарваха с участници, докато Радостина и Николета са доста милички. Особено Николетка. Тя е душица.

# 2 313
  • София

Смях се с глас на това прозрение. Grinning

# 2 314
Ама онея саботираха и се подигарваха с участници, докато Радостина и Николета са доста милички. Особено Николетка. Тя е душица.

Саботираха, ама на терен бяха силни..Тез двете нито едно от двете, толкова са слаби, че и без да саботират - падат.

# 2 315
  • София
Е, да, тук никакви сравнения не може да има Simple Smile

# 2 316
Да, от тия душици, дето ще ти кръцнат гръцмуля, и мигайки с ококорени очи ще кажат " Упс, кво стана?! Извинявай🥺"

# 2 317
Това според мен беше най- изсмукания от пръстите съвет,който сме гледали до сега.Вярно е че нивото на новите "Феномени" е спаднало до нула.Дори интрига нямаше...А Сапунджиева се чудеше с какви "меки " думи да каже,че не харесва Дино...Посттннноо,ама много.[video][/video]

# 2 318
  • София
  ?!?  Милички?  Без грам съвест и морал! Николетка така миличко ще ти забие ножа в гърба, за да си спаси задните части.. За Радка не ми се говори вече..
Мартин и Добрин поне бяха силни на арената.

# 2 319
  • София
Ами милички са ми.
Ама знаете, че аз си падам по жените в ИВ. Wink
Не са лоши момичета според мен. Наистина.

# 2 320
  • В Града на липите
Представих си, как цяла вечер Чикагото е смятал грошовете Grinning
Направо са му се изправили бръчките на челото от зор.

# 2 321
  • София
Чикагото ич не е улав. Simple Smile

# 2 322
Ама не му отива това смотано поведение на Чикагото...

# 2 323
Много ще ми бъде интересно ще успее ли Траян да обърне Дино, ако разбира се, оцелее от днешната елиминационна. Дино ще бъде поставен пред интересен избор - Траян, Калин и Алекс, които са му приятни, силни са, ама средна класа хора по финансови възможности или Миро, Радостина и Николета, които не са му толкова приятни, не са толкова силни, ама пък са богаташчета. Предполагам, че първата битка в обединеното племе и първия отпаднал на нея ще наклони везните.
Ако Радостина или Николета са участници в първата елиминационна /примерно ако завършат последни/, то вероятно те ще се изправят срещу Калин или Алекс, които ще им вземат кинтите.
Това ще промени равновесието.

# 2 324
  • София
Така е.
Всички коалиции могат рязко да приключат след първата битка за личен имунитет и от факта кой ще е последен на нея.

Утре ще е много важен и определящ сезона епизод.

Общи условия

Активация на акаунт