💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 849
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 2 805
  • Някъде там...
Калин ли е фаворита на продукцията към онзи момент?
Първи го извикаха за бандана и какво био само.
Или са се усетили, че ще е любимец едно...
Но те си го прецакаха с тия три седмици изолатор преди финала.

# 2 806
  • София
За Мими едва са сглобили кадри, на които да не се излага. Неприятно същество и скатавка.

# 2 807
Ако жените мислят да се държат така и догодина,по-добре да им направят отделен формат само за тях.
Сапунджиева да твърди,че целта на мъжете е да чистят жените е смешно,особено излязло от жена,която цял сезон не е ходила на елиминация.
На всичкото отгоре сама се прати на битка,заради пояса.
Как никой не се оплака,че цял сезон в жълтото и зеленето племе се номинират и чистат незаслужено мъже,накрая окапаха  и веднага се обади псевдо-феминизма.
Вече съм на мнение,че колкото по-подмолно играеш и с възможно най-много жени,толкова по-достоен си за финала.Жалка работа
Не стига,че с тия жилетки средна жена може да бие силен мъж,ама като отпаднат се оплакват.
Догодина при първото оплакване,че жените са чистени от мъжете,при същите условия като тази година,гася телевизора

# 2 808
  • София
Aз съм още назад, ама какви глупости наприказва Десито на лаптопа? Една хвалба за Мирко и после бълнувания за Радка. Хем не е била при Михаела?? Rolling Eyes
Горкия Чикаго не дочака да му кажат мила дума съотборничките.

# 2 809
  • София
Е, какво е това???
Аз мислех, че ще имаме онази игра в която имаме 4/5 етапа.
1 етап са плочките, последния е първи номиниран, останалите продължават и на всеки етап отпада по един.

# 2 810
Защо някои маси са криви?

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 20:53 от Chapka

# 2 811
Калин, гладен и изнемощял пренесе първи трите торби по 25кг, а Мирослав беше 4-ти.

# 2 812
  • София
На Калин масата е крива. Rage

# 2 813
  • София
Дотук Дино води, Миро е след него.

# 2 814
  • София
Николетка и Радка били горди, че са стигнали дотук...даже за Радка била най-голямата гордост в живота й Rolling Eyes .
Най-големият срам е това, а не гордост,  да стигнеш по нечестен начин по-напред, мачкайки по-силни от теб, само защото си в коалиция..
7 седмици не може да излезе от блатото понеже е "най-добрата и достойната", не може да нареди триъгълник и искаща си наказания... Страшна гордост, нямам думи...

# 2 815
  • Някъде там...
Винаги са ме дразнили битките за имунитет на финала. Някакви пипкави истории всеки ден. Поне да беше многокомпонентна битка...

# 2 816
Мале дъските на Калин и Алекс са адски криви и играещи...Ужассс.

# 2 817
  • Варна
Разбрахме, че Чикагото не е последен много озъбен беше на синхрана

# 2 818
Мирчо може да е добър на тази игра,ама пак не го харесвам 😂
Но дъските не изглеждат еднакви за всички.Защо ли?

# 2 819
  • София
Ръждавичка щеше да блести на тази игра. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт