💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 265
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 970
Хареса ми как нахендриха Рада да вземе решение. Ако номинира Калин, ще обрече със сигурност наглата си приятелка.
Един път да харесам Ралица, как им изкара кирливите ризи на страхливците.

# 2 971
Браво на Траян! Дано разбере що за човече е Дино. А Мирка така мрази Калин...
#СезонанаКалин#

Черна завист го гризе сигурно и досега. Ама то каквото сам си направиш...- по Радка Grinning

# 2 972
  • София
Такива братоубийствени войни са ми тегави за гледане... Чикагото номинира Калин с когото са от едно племе, делили са си всичко в добро и лошо и накрая го поряза...Така се ядосах.

# 2 973
Това май е намек,че ще участват в Черешката. Ама, защо Тянко и Пекин Sob

Знам, че Сапунджиева ще участва в Черешката

# 2 974
  • Варна
Направо и се промени физиономията на Радостина. Пак чу някои истини за себе си и не и стана драго, май осъзнава, че сбърка с лъжите.
Един от малкото пъти в които да ми хареса Ралица

# 2 975
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пак на Радостина глупостите, аман вече от нея! Все едно досега играеха честно и достойно, че сега вече нямала да има угризения да лъже, маже и предава.
Браво на Траян, страхотен ход! Дори да не си изгърми Рада аНулета, поне опита момчето. Играе умно, а е и честен, харесвам го. Жалко, че така се овъртоли с Дино и Миро! Ако беше останал с Калин и Алекс, щях да му се радвам още повече, но явно първата по време коалиция има предимство и повече тежест.

Калин как лаконично и делово застреля МиркА, само че този гьонсурат няма как да го смути нещо такова, че го наричат страхливец. Защото той си е точно това и явно вече не си прави труда и да го крие. Joy

# 2 976
Браво на Траян! И да, всички лъснаха. Омерзено ми е. Наистина.
Аааа, моля, моля!
Това са "достойните"!!!
Без Калин и Алекс и от части Траян другото е плява.....

# 2 977
  • София
Аз пък не разбирам какво очаквахте от мъж с корекции освен глупост и повърхност. Естествено, че е права Ръждавичка , тя не е глупава , вижда

Ами виж анкетата горе.
Айде сега да помоля хората да се коригират...
Изтриват си гласовете и гласуват отново.

Simple Smile

# 2 978
  • В Града на липите
Ето затова го харесваме Калин — зелените му очи са просто бонус.
Това е към тези, които ни се подиграват, че сме припадали по него.Grinning
Външността е само обвивка. Смелостта, доблестта и честта са качествата, които вече са такъв дефицит, че като ги видим, е редно да ги отразим.

# 2 979
  • На Изток от Рая
Сега може Николета да си върне жеста към Радка и да изкара слабите.
Страхотен Калин, каза му на Шубето в очите кратко и ясно какво мисли за него.
Може ли на Мирката вече Шубе да му казвам😀

# 2 980
  • София
Браво на Траян!
А #мироешубе

Калин, Траян и Алекс - топ 3 на Сезон 7

# 2 981
"Миро е шубе!" - Калин.
Това е мотото на сезона!

Не само е шубе по думите на Калин, а шубето самО потвърди с утвърждаващо кимане.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:05 от Ти нормална ли си?!?

# 2 982
  • Sofia
Хайде Радке - патке, да те видим сега! Слаба си Душко, много, много си слаба, а колкото си слаба три пъти си по-недостойна! Много се е засегнала от думите на Алекс "миличката". Истината боли Душко-кукурузена, но това, че боли не я прави неистина! Патка с патка..

# 2 983
Ако Радостина използва анулета и изпрати Калин на елиминация, на Ники може да й светне лампата колко тя и другите ги интересува дали ще продължи. Алекс прилича на Имхотеп от Мумията, ще отвее Николетка.

# 2 984
Дино "големият приятел" на Траян, посочи САМО Миро за приятел.

Общи условия

Активация на акаунт