🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Diva, тц, не е гара.
Гара е tren istasyon.
Ами всъщност ние не знаем точно кога и какво се е случило с майка му.
Да, сегашен е Динчер, но е възможно в онази нощ да е с 2, 3, 5 години по- млад. Wink

Ох, така ме е яд, че няма да гледам утре!
Дано твоя линк да ми свърши работа в по-късните часове или на другия ден...

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 17:23 от NeZ_9

# 406
Момичета, чета ви с интерес, благодаря за споделеното Nature High Brightness
Нези, за вчерашното предизвикателство още го рисувам Ешреф Open Mouth,
а за днешното открих един авторски филм на Чаатай:
„Птица. Малка птичка. С която дишам същия въздух. С която споделям същата природа. Тази красива птичка е моя приятелка!“
Текст от късометражният филм „Birdie“ на Чагатай Улусой, написан и режисиран от него,  прожектиран на Оксфордския филмов фестивал в Мисисипи, САЩ, март 2021 г.   
„С разрешение от организаторите на фестивала, споделяме слайдшоу на някои от най-любимите ни кадри от този естетически приятен късометражен филм, който изследва връзката на човека с природата и как двете могат да се излекуват. Той също така предоставя поглед към умиращата традиция на отглеждане на чинки за певчески състезания в Турция, защото птичата мелодия на чинката е красива - тя трогва сърцето на човек, отпуска те, облекчава стреса...:
https://www.cagatayulusoynorthamerica.com/blog/birdie-kus-cagata … ream-into-reality

# 407
Ясна, благодаря ти! Hug
Все се каня да го гледам. Трябва да го потърся.
Иначе не съм учудена от темата, която Чаатай е избрал за филма си.
Природата е неразделна част от него.

-------

Феноменалният сериал на KanalD- Eșref Rüya ще си вземе новогодишна почивка с епизод 27 на 24 декември. Зад кулисите се говори, че сериалът ще си вземе почивка до 7 януари, ако няма промяна.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 19:52 от NeZ_9

# 408
  • AMS

"Разследването" доведе до самоопровержение.
Гарата си е гара >>>

И ако еп. 25 свърши така на гарата >>>

Tо остават още два еп. 26 и еп.27 до 24.12.
Еп. 27 ще е нещо като за финал на сезон.

# 409
  • Ямбол
Добър вечер момичета.😊 Лале ЧРД на патерици!Бъди много здрава,обичана и щастлива.🤗
Относно епизода всичко сте описали толкова подробно,че не искам да се повтарям.
Бих казала,че този епизод беше епизода на Кадир много хубава игра показа.Хареса ми.
Все си казвам,че той е гадняр, безскрупулен тип мислещ само за собствените си цели,но в този епизод видях,че все още в този мъж има останала съвест.Изповедта му пред огледалото беше много истинска.Тежи му убийството на баща му.Дори той самия се питаше какво лошо му е направил баща му ? Гледал го,дал му е каквото е имал,научил го е на това,което е знаел.Това за него е най-големия товар и  най-голямата му болка.Той се разкайва,че го е направил,но е късно и за да успокой съвестта си казва,че се е наложило нали сега е Кадир баба.Дали тази власт си заслужава?Определено не,понеже по -пътя загубваш себе си и ценностите си.
Дори самия Кадир се прокле Господ да го накаже заради това.А дали Кенан го е чул понеже дотърча доста бързо ще стане ясно.Нали месаря вече не седи на масата се освободи едно място и Кенан се надява да седне той,но никога Кадир няма да му позволи да бъде негов равен.Въпреки,че му спаси живота и го наби все се държи така все едно му е някакъв служител,човек от нишето общество.Държи се към него не като към приятел и брат като равен ,ами като човек за мръсната работа,като човек който  не достоен  понеже не е сирак. Целувката му с Чидо беше определено шок за него,а тя толкова добре му даде аванс,че да му наложи някакъв контрол над неговите необуздани действия и планове.
Ешреф пък беше толкова блестящ в играта си с детенцето.Наистина беше докосваш момент определено Чачо обича децата както и Ешреф.Самия той съпреживя болката на момченцето и за да го зарадва поне малко и да изпълни дадената дума от баща му му взе колело.Толкова мил жест.Да да бяха всички мафиоти като Ешреф с принципи и добро сърце.❤️
Но искам да вметна и играта на Чидо с детето  тя се постави на неговото място,точно както и тя е била,когато нейния баща е починал.Майка и много се разчувства сякаш се върна в онзи момент,когато това се е случило. Бяха наистина много добри.
Нисан поне се увери и научи,че всичко идва от Динчер.Въпроса и,че тази нейна игра ще я доведе до големи неприятности.Това,че поддържа връзка с прокурорката и Чидо още повече че и навреди въпреки,че не вреди на Ешреф действията и навличат главоболия и създават още повече съмнения в Ешреф.
Нямаше да е така ако поне веднъж се довери на Ешреф и му разкаже Аз съм сигурна,че той ще я разбере и ще и помогне.Но тя е вироглава,буйна и горделива тя иска да се справя сама без да чака от някой помощ.Може ни това се дължи на трудния живот,който е имала като малка.
Колието от Ешреф нямаше според мен бръмбар,но остави съмнение е Нисан,че има и това ще и изиграе лиша шега понеже сега ще се старае отще повече да не греши,но ще настъпи момент в който ще направи фатална грешка и това може да и коства много. Сега си представям,че ще играят играта на Том и Джери.🤔 Докато един не бъде хванат в капана.
Гонджа сигурно от притеснения ще загуби бебето или нещо такова си мисля,че ще стане.
И другата основна тема бащинството.Разговора между него и Ешреф беше отговор на всички въпроси,който си задаваше Хадър.Тъжното беше ,че той дори и да иска да предприеме действия няма да го направи понеже думите на Ешреф му дадоха ясна представа за това,че дори ако Ешреф се окаже негов син той няма да го приветства като такъв.Затова най-вероятно за сега нещата ще останат в застой поне докато не се наложи тази истина в някакъв напрегнат момент да излезе наяве. Това,че за Ешреф няма извинение за отсъствието на един баща от живота на дете въпреки,че може да има причина за това,но Ешреф не иска причини той иска факти подплатени с истина.Тук казуса е много голям.За Кадър е достатъчно Ещреф да му казва батко отколкото нищо.
Стана ми мъчно за Хадър.
В новия фраг може би жената,която лежи до басейна е Седа,съмнявам се да е майка му Фрага е объркващо определено.Ясно,е че Фарук влиза в затвора заради тази Айтен,която въобще не го заслужава.Определено Ешрвф ще тръгне да преследва Нисан докато не я хване или не се убеди,че тя не е информатор.
Спирам до тук да не става много дълго.
За любима фраза ще кажа ето тази "Човек,който цял живот е бил нещастен един ден ще бъде щастлив" ❤️
Нези за предизвикателството за обработена снимка:

# 410
Diva, аз пък изобщо не погледнах какво пише на сградата( казах ви, не съм по детайлите), помислих, че говориш за тази снимка и за някакво приложение.

От начина, по който разбъркват фраговете, изобщо не е сигурно, че всичко се случва по едно и също време.
Ешреф първо гледа това, но после, когато са облечени, така, както са на гарата, и двамата гледат някаква снимка. Но  изглежда, че не е една и съща.

А, когато Ешреф гледа това

той се намира в друго помещение.
Със сигурност следи по някакъв начин Нисан през телефона.

Благодаря ви за участието и днес, момичета!
9.12. 2025 изглежда така

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 23:20 от NeZ_9

# 411
Добро утро в деня на Ешреф!☕
Очаквани интересна серия довечера.
"Очакват ни нови функции..." - от канала:

Днес нека  във всичко да ви върви, ден изпълнен с късмет и добрини!
Спорна Сряда!

# 412
Добро утро, в деня на Ешреф!

Новия епизод идва, надявам се с нови разкрития или с още по- голямо объркване.
Аз съм Ок и с двата варианта, не бързам.

Тази седмица не съм показвала социопола и къде са Чаатай и Демет.

А ето как върви и гласуването за

Резултатите са много близки, но засега всичко е в полза на Чаатай. Подсещам ви да гласувате! Kissing Heart

Предизвикателството за днес е

Вярвам, че няма да се затрудните.
За ваше улеснение съм подготвила тези периоди за ориентир.

Желая ви прекрасен денHug

# 413
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Дива, наскоро се чудих колко епизода ни остават до края на годината и ти си донесла отговора. Благодаря! Ще са напрегнати три епизода.

Любима фотосесия ми е тази, въпреки че изобщо не ми прилича на Чаатай, който познавам сега. Не говоря само за външен вид, ами и като енергия и излъчване ми е различен.

# 414
За предизвикателството се включвам с един сексапилен Чаатай.♥️

# 415
От продукцията
Очакват ни някои нововъведения.House Heart

Изглежда ще живеят заедно.
Тъкмо ще се държат под око.Wink
А аз ще ги наглеждам от Барселона, както и вас! Hug

Mежду другото майката на Levent (Хъдър) е починала...Confused

# 416
Здравейте,

Аз нямам съмнение коя ми е любимата фотосесия.

# 417
Да споделя и моята любима фотосесия.

P. s. Гери, обещала съм ти да ти подаря списанието. Kissing Heart

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 13:28 от NeZ_9

# 418
Здравейте, момичета! Simple Smile
Довечера съм на линия Simple Smile нямам търпение вече.
Наистина ли сезона приключва преди Коледа??!
За предизвикателството на Нези, в предишните дни ми беше малко трудно да се включа, но тук нямам никакво съмнение за любима фотосесия. 😍 И то още преди да съм се заплеснала по İçerde 😂

# 419
"Винаги ще стоим рамо до рамо срещу онези, които чакат да паднем!"

И Айтен вече е тук

Включване от Ахмет Рифат Шунгар

И от Толга Текин

Общи условия

Активация на акаунт