🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Ямбол
Ешреф взриви отново склда с наркотици на Кадир като в камиона беше оставил маска за Харун с надпис заради Фарук (или нещо такова) след,което той се спаси от пожара.Ешреф му каза,че му дължи услуга за неговия брат Фарук.Ешреф го гони параноята през цялото време къде си забрави си огърлицата.Това преследване е ужасно много е напрегнато. Оказа се,че фрага отново е подвеждащ.Динчер се сби с Ешреф.Нисан му каза,че не иска турнета и концерти а ще остане с Ешреф.Ешреф каза някакви неща на Кадир за детството му тук не разбрах много добре какво точно,но се ядоса много до толкова,че започна да има халюцинации за смъртта на баща си и се закле,че Ешреф никога няма да бъде щастлив,никога.Гюрдал разбра че Гонджа е бременна и е в болница .Тя иска да прави аборт,гинеколожката я пита дали е сигурна,а тя каза,че е.Гюрдал каза,че е вкарал гол.😁 Нисан иска да се залови моториста ,който има общо с убийството на Афра и си асистира с полицията за да го заловят.Но се оказа,че Ешреф също търси този човек заради вестника,който взе от Чидо,а тя от Фарук.Там се крие голямата истина за разковничето и обожателя на Ешреф.Айтен отиде на свиждане на Фарук и му каза,че я е страх от Харун,а той и отговори,че той е с нея и няма от какво да е страх.Хадър казана Ешреф,че е загубил един син
,но е спечелил друг.Ешреф му благодари.Хадър каза ,че човека
,който е убил неговия приятел,който знае нещо за неговия син е Старецът.И трябва да се разчистят сметки от старите тефтери.Явно,че тук има нещо.🤔🤨
Общо взето това се случи и епизода свърши.

# 436
Рокси, много благодаря за разказа ❤️
Доста заплетени стават нещата. Замислих се, че Нисан може да използва момента и да каже, че работи с полицията заради този с мотора, тъй като има общо с Динчер и убийството на Афра, но дали ще се сети...едва ли, тя всичко сама прави. Дали ще има фраг?

# 437
  • Ямбол
И аз ти благодаря Лале ❤️ Мисля,че би трябвало да има фраг днес.Определено обстановката е много нажежена.Наистина има голямо напрежение.Ако бях на Нисан нямаше да мога да изтрая Ешреф честно.То голямо слагане на това колие,все едно е вързана.Много е гадно.Ако бях аз щях всичко да му разкажа,то така не се живее. 😌

# 438
# 439
Олеееее този я отвлече 😦😦😦
Еее ако и сега не му разкаже...ще е мнооого голяма грешка... Sad
Дива, благодаря за фрага ❤️
Лека нощ, момичета!
Нямам търпение да изгледам епизода на български и да коментираме Simple Smile

# 440

Нисан- Колко време мина, Афра? Не исках да идвам тук, докато не намеря убиеца ти, но...
Кенан - Сираците не са спокойни. Бащите са елиминирани, но разбрах, че  децата са на път да се разбунтуват.
Айтен - Дойде моментът да си тръгна от тук. Довиждане.
Фарук - Не свири!
Кадир - Какво ще правим?
Серкан - Може би трябва да вземем заем?
Кадир - Петдесет милилиона долара?
Мъж - Лихварите дават пари, но трабва да заложим нещо. Например, хотела.
Кадир - Ешреф, Мешреф- вече не може да се състезава с баща си.
Нисан - Пусни ме!  Нямаш представа с кого се забъркваш. Няма да те оставят жив.
С кого работиш? С Динчер ли?
Еркан - Бях  точно там, както когато сестра ти умря.
Ешреф - Нисан!

Тази вечер не успях да гледам.
Благодаря на всички за участието !
10.12.2025 изглежда така

# 441
Нови снимки с фенове.

Чаатай правил на Кадир баба дансинга.
https://www.facebook.com/share/v/16HLJc5K2D/

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 01:07 от eliet

# 442
Добро утро!
Нося рейтинга за епизода снощи

Ето и конкуренцията

Започнах да гледам, видях само първия откъс от линка на Diva.
Реално погледнато на Ешреф не му трябва колие, той и до сега следеше Нисан постоянно.
А тя спомена ли му, че трябва да се мести или той, както винаги е една крачка пред нея? Wink
Не ми харесва, че ги отдалечиха толкова много. Мисля, че печелеха много от мястото до Галата. Хората можеха да се "докоснат" до тях.
Не съм ви чела, вие си коментирайте, аз ще ви прочета после.
Днес сме с натоварена програма и ще  гледам по малко на части.
Оставям ви предизвикателството за днес

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 443
Добро утро!☕
Уау, рейтинга е супер!
Първи сме!

Всички герои на Чаатай ми са любими!
За предизвикателството се включвам с един усмихнат и красив Ешреф.♥️

Хубав ден от мен!

# 444
Ели, има и допълнение- опиши го с три думи Kissing Heart

# 445
# 446
Нези, не съм видяла в движение който пише като мен, най-важното изпуска.  Благодаря ти, за корекцията!
ЕШРЕФ
Сложен, противоречив герой с дълбока вътрешна борба

Ясна, благодаря за превода!Довечера съм на парти незнам кога ще  изгедам, а толкова ми се иска серията да я изгледам час по-скоро (от нетърпеливите съм).😬

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 11:45 от eliet

# 447
Момичета,
Не успях да гледам снощи. Не идсържах и ви изчетох. Flushed

Сугринта го почнах, но съм ужасно назад. Много напрежение има межде Ешреф и Нисан. Тази връзка стана много токсична.

# 448
Изгледах епизода и съм напълно съгласна с Гери. Станаха много токсични отношенията между Ешреф и Нисан. Сцените им направо са трудни за гледане - напрежение и лъжи. Нези, Нисан каза, че трябва да се премести и Ешреф вече имаше готова къща за тях двамата. Та, бил е една крачка пред нея.
Но въпреки че живеят заедно и спат в едно легло, са по-разделени от всякога. Маниакалността му не го остава спокоен, от друга страна параноята на Нисан не помага. Йомер каза, че тези дни, колкото и тежки да изглеждат на Ешреф сега, са хубави сравнени с това, което го очаква. Направо не ми се мисли какво ще е.

Разбрахме нещо за Динчер, на хапчета е и халюционира. Минало и настояще се преплитат, особено като става въпрос за родителите му. Явно майката е в това положение след смъртта на баща му. Ешреф му е отнел и двамата родители. Изглежда, че вече няма залага на манипулация, а ще ги атакува директно. От този епизод официално Нисан зае страната на Ешреф и ще е интересно как ще се добере до миналото си.

Доста заплетено стана около Ихтияр. Враг е още от младините на Якуб Баба и Хъдър, той му е отнел и семейството. Съмненията от Хъдър и Неждля паднаха в моите очи, трябва да е някой възрастен, гору-долу на годините на Хъдър. Всички по-млади отпадат автоматично.

За предизвикателството днес: Няма как Ешреф да не ми е любимият герой. Той е предвидлив, човек на честта, харизматичен.

Докато пиша това, се сетих, че снощи сънувах, че гледам на кино Сънливеца. Satisfied

Епизод 25 с бг превод
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 5cVDZF0fGbnG.html

# 449
Аз да се отчета с моя любим герой.

Ще кажа Яман. Горд, смел, честен.

И Нерон е готов с превода https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 19:32 от gerryto_2

Общи условия

Активация на акаунт