Група или организация за психологическа подкрепа

• 888
  • 91
  •   3
Отговори
# 75
Че не е София не е, дали Силистра, дали Варна, все тая. Важното е, че изследванията са добри и няма физически заболявания. Лудата крава е само във въображението .

# 76
  • Washington,USA
Че не е София не е, дали Силистра, дали Варна, все тая. Важното е, че изследванията са добри и няма физически заболявания. Лудата крава е само във въображението .

Ако беше само във въображението доктора нямаше да иска да ми прави лумбална...

# 77
Няма смисъл, на пак ще ти го напиша относно щитовидната. Нито е първата, нито последната ендокриноложка, която казва, ме няма смисъл от ТАТ и МАТ, ако други хормони са добре.
Аз от личен опит твърдя - има! Има и още как, защото моите хормони винаги са били в норма, а антителата - не! Автоимунен Хашимото - жлезата работи, но заради високите антитела все едно не работи. Резултатът - ранна менопауза. Не чак като при теб, но и по-раничко все пак. И още нещо - унищожава възможността за зачеване, но докато имаш цикъл не подозираш за това. Наричат го тихият убиец. Свързано е с крампи, студени крайници, нарушен сън, умора. ТАТ е МАТ не са по каса, но струват  30-40 лева, а Рамус имаха е пакет за щитовидна жлеза за около 60-65 лева. Отиди и си пусни всичко на щитовидната.

# 78
Аз не видях да изгаря от желание да ти прави. Задала си въпрос и отговаря човека.
Имаш три изследвания и нищо не сочи към лудата ти крава. Пак те питам какво стана с неврологията?

# 79
Някои хора дори профилактично си правят повече изследвания от тук качените.

# 80
  • Washington,USA
Аз не видях да изгаря от желание да ти прави. Задала си въпрос и отговаря човека.
Имаш три изследвания и нищо не сочи към лудата ти крава. Пак те питам какво стана с неврологията?

Лумбална ще ми правят. То друго не остана...

# 81

И като и лумбална ти направят и там няма нищо (няма да има със сигурност!) , какво следва да си правиш тогава?

# 82
  • Варна
Останаха още много неща ама не ги правиш нарочно, защото ще сложат кръст на мераците ти да се изкараш смъртно болна.

# 83
  • Washington,USA

И като и лумбална ти направят и там няма нищо (няма да има със сигурност!) , какво следва да си правиш тогава?

Щом лекарите мислят за лумбална е ясна работата...явно имат подозрения.

То какво забравяне се открива с лумбалната?

# 84
Бънди, иска ти се да разбереш неща, които лекарите учат 6 години, през това време практикуват, после още 5 години специализират, а да не говорим за годините стаж и натрупания опит.
Ти прочиташ нещо и си мислиш, че ти е ясно, че едно изследване открива само едно заболяване. Няма как да стане, нямаш капацитета. Вече няма да се учудя ако са ти каза
ли на майтап, че имаш луда крава.
Толкова ти се иска да си смъртно болна, не знам защо, за мен е защото нямаш смислени занимания в живота си, че даже от 5 коментара четеш само 1.
За пореден път ти се обяснява всичко подробно, но ти не възприемаш.
С лумбалната пункция, която не е кой знае какво, все пак  често се прави , за да се слага упойка и както се казва всяка втора жена е била с упойка като е раждала,
та с тази лумбална пункция, ще се види, че ти няма нищо.
И тогава какво ще си измислиш?

# 85
  • Washington,USA
Бънди, иска ти се да разбереш неща, които лекарите учат 6 години, през това време практикуват, после още 5 години специализират, а да не говорим за годините стаж и натрупания опит.
Ти прочиташ нещо и си мислиш, че ти е ясно, че едно изследване открива само едно заболяване. Няма как да стане, нямаш капацитета. Вече няма да се учудя ако са ти каза
ли на майтап, че имаш луда крава.
Толкова ти се иска да си смъртно болна, не знам защо, за мен е защото нямаш смислени занимания в живота си, че даже от 5 коментара четеш само 1.
За пореден път ти се обяснява всичко подробно, но ти не възприемаш.
С лумбалната пункция, която не е кой знае какво, все пак  често се прави , за да се слага упойка и както се казва всяка втора жена е била с упойка като е раждала,
та с тази лумбална пункция, ще се види, че ти няма нищо.
И тогава какво ще си измислиш?

Преди юни месец заспивах с една чаша чай от мента и валериан. Сега не само това ме мъчи, ами още 100 неща. То менструация, то кръвно, то не знам какво. А пък това с паметта ми е най - лошото в момента както и игличките в главата. Ужас просто.

На толкова специалисти ходих... Пробвах алтернативни методи. Нищо.

# 86
Темата е за ключ!

# 87
А потребителя за бан, защото вече се гаври жестоко.

# 88
То и всички, които ѝ се връзват, трябва да се спрат, защото само захранват психозата ѝ. Като спре някой да ѝ обръща внимание, пусне тема за умиране и айде пак 10 страници само за нейните тъпотии. Луда, ама не крава. Горките лекари, на които само се мъкне с някакви измислени неразположения...

# 89
  • София
И това е вярно.
Игнорът е най-доброто лечение за такива като нея.

Общи условия

Активация на акаунт