Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Честит рожден ден, наша звезда Heart Нямам черно сърце Sunglasses

И е напазарувала пак Акне Студиос Heart Eyes

# 226
  • София
Втора публикация с объркан таг на Мерт, има една и преди това

Снимката е много хубава

# 227
Обичат си Мустафа ( новия Акиф)Grinning

# 228
Има ново клипче на Афра и Сара, от последните епизоди на Рибарчето. Тук Сара подарява подарък на Афра. Слагам снимки Simple Smile
И двете са много сладки

# 229
  • София
Афра и Наги са отишли на гости на Лютфие

# 230
Обичат ги нашите и това е! 🧿

# 231
  • София
Много е хубава 🧿🧿🧿

Между другото в Х се жалват, че Афра е при майка си в Акчай. На мен тази снимка на Наги ми изглежда, че е от апартамента на Лютфие в Истанбул, но е много възможно да бъркам.

# 232
Ако е отишла в Акчай след полети , може и утре да няма сет
То колко време няма вече

# 233
  • София
Ето го цялото интервю

Сема е писала, че и без това почиват от близо 2 седмици. Но то се виждаше, няма нищо от сетове.

# 234
Щом почиват от 2 седмици, значи наистина може да го пуснат януари, защото едва ли ще изберат да тръгне в края на годината.

# 235
  • София
Не мисля, че ще го пуснат през януари. Те би трябвало да имат вече заснета една серия. А и го нямаше в списъка за стартиращи 2026 г.
Всъщност онзи актьор Мерт нещо си каза, че скоро ще има обща сцена с Кенан, за мен това значи, че тези дни ще снимат сватбата, която се предполага, че е в края на първа серия.

# 236
Не мисля, че ще го пуснат през януари. Те би трябвало да имат вече заснета една серия. А и го нямаше в списъка за стартиращи 2026 г.
Всъщност онзи актьор Мерт нещо си каза, че скоро ще има обща сцена с Кенан, за мен това значи, че тези дни ще снимат сватбата, която се предполага, че е в края на първа серия.

Възможно е и така да стане. Аз реших, че не бързат, заради двуседмичната почивка.

# 237
Да не би работливата Несла да е завела Афито на почивка, по случай рождения ѝ ден? 🤣

# 238
  • София
Мустафа (журналистът) е харесал публикация, че щял да хване АфРам. Малко започва да ми прилича на септемврийския панаир, но доста по-кротко го раздават.

Този същия го спрягаха и септември, че ще ги снима някъде.

# 239
Ето и промените
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1995520316056191418

Промяна в ролите в сериала А.Б.И.
🔶В сериала А.Б.И. братята Тайлан, които седят на режисьорското място, напускат поста си поради проекти в чужбина. На мястото на А.Б.И. ще застане Cem Karcı  от успешните режисьори на OGM Pictures."

Cem Karcı явно го местят от Бездомните

На въпрос за деня на излъчване , ето какво е отговорила Бирсен

Pazartesiyle başladı, şimdi salı deniyor en son... Yeni yıla kalsa keşke!

"Започна в понеделник, сега опитва с вторник в края на краищата... Да беше оставило до Новата година!"
Не е май точен превода , но долу горе е това

Разбрахме защо имаше дълга  почивка

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 18:30 от KrasiAnna

Общи условия

Активация на акаунт