Отговори
# 240
  • София
Първоначално не ми хареса новината, но Джем Карджъ е добър режисьор и е работил с Кенан. Много ми е странно с тези братя, някой знае ли защо спряха да работят и за Краля?

# 241
  • Яко в Матрицата...
Нямам идея защо тези брадъри така идват и напускат и защо тогава Шнура все пак им дава шанс. Но поне дадоха на Афра още време да си почива. Цяло лято работи, нека да си почине Sunglasses

# 242
Cem Karcı съм гледала само във Вятъра  , първи сезон После напусна
Харесвах го  като режисьор , а и като ексцентрична личност е много интересен

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:35 от KrasiAnna

# 243
  • Яко в Матрицата...

# 244
  • София

😍😍😍

Дениз Турал подгрява за АБИ, хората се притесниха от новината. Снимката е правена от фен, не е реална.

# 245

Забелязах , напоследък нали валят наградите пак Принтерът след Афра е погрознял , а наш Мерт разцъфтял JoyKissing Heart

# 246
Принтерът никога не е бил красив мъж или младеж,поне за мен. Просто докато беше с Афра тя го красеше. Покрай нея беше по-приемлив. Сега този човек за мен е тотал щета. Бая е и отслабнал, едно впито лице. Направо дано не е болен. Другото, което ми навява този вид е проблем с медикаменти, може би алкохол или други субстанции. Специфични черти има на проблем с нещо.
Нашият Мерт си е красив всякак. Афра си го краси допълнително Wink
А пък самата Афра няма кой да я бие,засенчи или нещо друго. То такава красота никой не може да я мине Heart

# 247
  • София
Две нови снимки на Мерт от вчера

Сега видях стори в Х, пише, че го е качил осветителя в АБИ. И той е приключил с проекта. Целият екип ли подменят? Онур вярно сега има два приключващи сериала, но ми е много странно.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:52 от MysteryG

# 248
Mystery,със закъснение ти благодаря за новатв тема. Корицата е страхотна 🤍
 И Афра порасна с още една годинка,честит рожден ден й на Афра ,актрисата, която със своя талант и присъствие превърна всяка сцена в преживяване.Пожелаваме й една година, изпълнена с роли, които да разкриват още по-дълбоки пластове от нейната душевност и сила.Нека красивите й зелени очи които говорят повече от думи, които сякаш събират в себе си и нежност, и характер продължават да пленяват зрителите и да носят онази магия, която я прави неповторима.
Нека пътят й бъде озарен от успехи, вдъхновение и спокойствие, а всеки неин нов проект да намира верния отклик в сърцата на хората.Желаем й здраве, смелост и много щастие ,защото тя дава толкова много и заслужава най-доброто.

# 249
  • София
Честит рожден ден на Афра 🎉🎉🎉

Нека е здрава, щастлива и много влюбена! Много успех с АБИ и Пера!

https://x.com/serienholic/status/1995598971319058711

🤍🤍🤍

# 250
  • Яко в Матрицата...
Честита да ни е рожденичката Афра 🎂🌹🤍🧿🥂 Пожелавам й успешни проекти, много усмивки, пътешествия и късмет! Другото си го има! 😍🧿🤩

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:14 от Reni 🧿

# 251
Честит рожден ден на Афра!
Да ни е жива и здрава, много да е успешна!
Щастие, любов и късмет й желая в изобилие!
Все такава искам да я виждам - млада,дива, свободна, забавляваща се, лудееща, усмихната Heart

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:17 от Надя Б. Василева

# 252
Честита да е Афи! Аз също пожелавам да е здрава, да е смела в мечтите си и да бъде обичана, обичаща и много щастлива! 🌹🧿

# 253
Честит рожден ден на Афра!🌹🌺🪻Да бъде много здрава, щастлива, обичана! 🧿

# 254
  • Яко в Матрицата...

Ей така да е 🍾🥂🧿

Общи условия

Активация на акаунт