Отговори
# 270
# 271
Хубав пръстен има Афра. 😏

# 272
Честита да е Афра.Аз и пожелавам най-вече здраве.Да е здрава и само напред и нагоре.Момичета,какво се случва с АБИ?Нещата май много зациклиха там.Първо сценариста,сега и режисьорите.Онур май пак си остана с "послушковците" и май пак той ще е сценариста.Дано да греша.Афра и Кенан не заслужават да ги забие.Видяхме какво се случи с Керем и Халит.Керем вече е готов с нов проект и Онур не може да го събори,но все пак,този неуспех оставя горчива следа в кариерата му.Дълго премисляния сериал на Халит едва достигна 2-ри сезон и накрая и той приключи .Не мога да разбера какво толкова му харесват на това Море и защо са толкова високи рейтингите,но знаем по-принцип какво се случва с такива успешни проекти на Онур.Докато не ги доведе до фалит не се спира и ги окепазява.
Скрит текст:
Узака снощи много е паднал.И в трите категории с по 2 и нещо пункта.Смятат,че е заради дербито,но има и доста мнения,че е заради "възкръсналия мъртвец."Четох,че актьора не е подписал някакви дългосрочни договори и в момента в който феновете не го искат ще го изкарат от сериала.Има още една героиня,която вече е подготвена за напускане.Не знам колко е вярно,но от продукцията са заявили,че ще се съобразяват с мнението на феновете.

# 273
  • София

Промяната на екипа, който ще снима АБИ започна след тази новина. Явно Онур в момента прави някакви размествания. То ще се разбере в последствие дали е било така. Ако е станало ясно, че старият екип ще снима само няколко серии, може да е решил да го промени направо от първи епизод.
Освен това ми е много странно с тези писаници в Инстаграм, че напускат сериал, който дори не е започнал.

# 274
Много са сладки тук с Наги

# 275
  • София
Сет АБИ от режисьора днес

# 276

Добавям Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 14:14 от Надя Б. Василева

# 277
# 278
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Честита да е Афра !
Пожелавам й крепко здраве, безумно щастие, безкрайна и искрена любов, много успешно роли и приказни пътешествия !

Скрит текст:
Нека е честита Афра! 🧿🌹
Много успешна, щастлива, обичана! Нека сбъдне мечтите си и винаги да бъде заобиколена от любов и добрина!

ПС: Това за фамилното име много ми хареса😉… пожелавам й го също 😝
Да смени фамилията или да добави тази на нашето рошаво момче. Трябва да сме много точни тук, че да не стане грешка Joy Вселената ни слуша...

Да обича и да е обичана, животът си знае работата 🤍🧿🤍

Рени, присъединявам се към уточнението и пожеланието ти

Аййй и наш рошльо чок гюзел изглежда . Малко е понакъдрил перчема, ма пък така без шапки  и каски изглежда още по-свеж.

# 279
# 280
Гримьора на Афра също й честити рд то

# 281
Да е здрава, успешна, лъчезарна, все така енергична и да ни изненадва с впечатляващи превъплъщения. Пожелавам й скорошно сменяне на фамилията с Демир Heart Eyes , а също така и да ни изненадат със съвместен проект отново с Рамо - това като подарък за нас. Sunglasses

# 282
Хакан е качил много сладко стори

# 283
  • София
Някой е качил снимка на Лиз от имението, сигурно е правена преди година

# 284
Хакан е качил много сладко стори

Голям тандем са двамата. 😎

Общи условия

Активация на акаунт