Отговори
# 285
Честит рожден ден и от мен на прекрасното ни момиче! 🎉🎉🎉
Афито! 👑

# 286
Още едно стори от Афи 🌹

# 287
Най-накрая пак е на първото място! Урааа!
Честит рожден ден и от мен на прекрасното ни момиче! 🎉🎉🎉
Афито! 👑

# 288
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Момичета,мерси за всичко споделено в хубавата ни темичка Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
Честит Рожден Ден на красивата Афра! Flowers Rose Да е жива и здрава ,щастлива ,обичана и обичаща ,успешна и прекрасната и усмивка никога да не слиза от сладкото и личице! Heart 

# 289
2022г. и 2025г.
Купонът идва Tada

# 290
Празненствата започват. Афи изглежда прелестно.😍🌹🧿

# 291
Много ми е красива

# 292
Ако случайно заведението ви се струва познато, където Афра си празнува РД-то сега, ето от къде Wink

Явно освен за Амстердам е получила отзиви от познати хора и за това заведение Stuck Out Tongue Winking Eye

Още снимки от РД-то

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 22:06 от Надя Б. Василева

# 293
  • Яко в Матрицата...
Много е хубава Афра, харесва ми, че си е облякла вече носен тоалет. Той може да си е същият, но тя е променена за по-добро Heart EyesSunglasses

# 294
Афра никак не ми изглежда в настроение,  усмихва се, но не е на кеф определено. Иначе е красива, както винаги. 😍

# 295
# 296
Афра пред репортерите

https://x.com/DTural/status/1995958442830504213?t=Do9X8kRdAoa3QrHqNiGMtg&s=19

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:52 от Lilia*

# 297
  • София
Проспала съм събитията. Афра наистина е била много красива. Ето го пълното интервю с превод на английски

https://x.com/AfraTeamFanClub/status/1995979488849789021

Не знам за какъв филм питат феновете.

От това, което виждам, съжалявам, че Онур за втори път използва личния празник на Афра за да прави нещо си, което не знам дори как да нарека. Някакво повторение на рд от преди 2 години. Прическата, подобна рокля, но черна, дори изборът на заведение не беше случаен. За съжаление Афра изобщо не ми изглеждаше щастлива нито на снимките, нито на клиповете. А тази снимка от същото място ли е

Че прическата и роклята са други.

Не знам и кой избира песента I will survive за духането на свещичките, но е крайно неподходяща за такова събитие.

Наистина ми стана жал за Афра, дано си заслужава да търпи всички тези глупости.

На снимките от Амстердам не изглеждаше така, нито на клипчето от предната вечер, което Йешим сподели. Там изглеждаше наистина щастлива.

За капак Бирсен писала, че снимките на първа серия ще започнат най-рано в петък. Режисьорът сега оглеждал локациите.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 02:51 от MysteryG

# 298
Добро утро, момичета!😊

Ураз вчера качи това стори, надявам се да се шегува със ситуацията. 🙄 Как се набутаха нашите да снимат пак с Шнура не знам, направо е отврат този човек. 😷

# 299
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Мистери, най-хубавото на партито за този рожден ден е, че вече е минало, интервюто е дадено. Момичето каза, че фокусът ѝ е кариерата. Да започват снимките, че да се фокусира. Work, work, work...

Общи условия

Активация на акаунт