Отговори
# 330
  • София
Да се допълня за гривните, те са две, едната си е с името й, просто другата не е онази тънката

Хаха, ние се занимаваме с гривни, фенките на шипа с Принтера с рокля, голямо мазало 🤣🤣🤣

# 331
Да се допълня за гривните, те са две, едната си е с името й, просто другата не е онази тънката

Хаха, ние се занимаваме с гривни, фенките на шипа с Принтера с рокля, голямо мазало 🤣🤣🤣

Това с принера за мен е пълна глупост, това означава ли че трябва да я изхвърли само защото е била с тази рокля когато още е била с него

# 332
  • София
Аз и за роклята имам коментар, ама първо да споделя това

https://youtu.be/tkT-Z_SSpKs?si=1AUJqId3pFKifFa0

От 45та минута е интересното. Цензура 🤣🤣🤣 Пуснете и вижте, тези руси каки обсъждат всъщност това, успях да го хвана на най-ниска скорост на възпроизвеждане

Снимките са цензурирани, някой е действал бързо, да не се показва това в ютюб. Не знам какво е в инстаграм.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 19:36 от MysteryG

# 333
Гривната не е старата й гривна, а е нова, която съвсем случайно е като тази на Мерт и съвсем случайно хубаво я размаха пред камерите. 😃 А колието е много красиво и не разбирам защо го е махнала за интервюто?🤪

# 334
  • София
Една друга тема в Х от снощи Cry

А това ИИ е станало супер

# 335
Не е истина какви циркове се разиграват ежедневно, ама после да сме говорили  само за работата им. 🤪

# 336
Дали не става въпрос за Аби

# 337
Не съм доволна от резултата. Въпреки лъжливата новина и интервюто резултатът ми е нисък. Очаквах повече.
Всичко живо ни подкукоросва да говорим за личния живот на Афра и Мерт, само върху това се набляга и тръби. А после викат,че ние феновете сме виновни и това да не коментираме,онова да гледаме.
Още нещо ми направи впечатление от двете интервюта на Афра и Мерт. За първи път толкова директно ги питат за феновете. И двамата казаха добри думи за нас. Кажете дали не се следи всичко, което става в социалните мрежи. Казали са им да ни погалят малко,че сме им сърдити Joy Да ни омилостивят

# 338

Възможно е да е за тях. Личи си, че има някакъв сериозен проблем около проекта.

# 339
Публикация от Афи 🌹

# 340
Добър вечер,момичета! Kissing Heart
Афра е много красива на партито за рождения си ден и дано да си е прекарала добре и да се е веселила до насита.Simple Smile И прическата и роклята и бижутата всичко и беше ок и беше усмихната през цялото време .Само като излезе при журналистите и с феновете изглеждаше малко изморена и може би малко отекчена ,но това са рисковете на известността за съжаление не можеш никога да бъдеш анонимен и спокойно да си се веселиш с приятелите и семейството.
А тия двете русите каки какво обсъждат. Thinking Разбрах на края ,че и пожелаха на Афра  винаги да се усмихвала и никога да не плачела и нещо за килограмите казаха и за нашия и другия Мерт също говореха  ,но другото не можах изобщо да го разбера ,само за някаква песен чух ,че споменават. Thinking

На Мерт ей тая дължина на косата му отива ,но повече дано не я остава да расте. Hands Pray Юсуф може да е моторист но да се надяваме ,че няма да е някой върл фен на метъла и да трябва да мята буйни коси на някое тежко метъл парче. Simple Smile

# 341
Постна работа,само две снимки?
И пак питам къде изчезна колието Joy
В началото няма колие - на клипа с грима и на снимките с Лютфие. После се появява и е с него през цялото време. За интервюто пак го няма Simple Smile
Публикация от Афи 🌹

# 342
  • София

Нещо такова беше писала Сема вчера или онзи ден. Че поради напускането на сценариста нямат право да използват частите, които той е писал и затова пренаписват много неща. Нямам идея вярно ли е, не ми се рови и да й цитирам туитовете, но по памет бяха в този смисъл.

В един от предните ми постове всъщност имах предвид, че от вчера правят сравнения между сега и преди 2 години. Видях, че не съм го написала много разбираемо

Намериха друг клип, в който се виждат гривните, в крайна сметка едната си е нейната с бонджуците, а другата е с името, жалко за еуфорията.

# 343
# 344
Ииии лайк от Амджата Hug

Общи условия

Активация на акаунт