Отговори
# 345
  • Яко в Матрицата...
Това за А.Б.И. е доста неприятно, но щом е се стигало дотам, ще пренаписват. Явно са го оставило за януари. Ще е странно да пуснат седмица преди Нова година.

# 346
Има и коментар от Хилал Сарал

# 347
Не е изобщо добре това което се случва в "АБИ" обаче от друга страна е по-добре ,че всичко става сега още докато не са почнали .След като има неразбирателства в каквото и да е отношение е по добре сега да се разделят още докато нищо не е почнало и новите режисъор и сценарист да си захванат нещата с ново начало и да си действат по техния си план.Може поне до края на годината да получим я тийзър я направо трейлър и с новата година да започнем на чисто с един хубав нов сериал . Simple Smile  Hands Pray

# 348
Лека вечер от мен Simple Smile

# 349
  • София
Добро утро!

# 350
Не знам,момичета, но нещата около АБИ започнаха много да се разсъхват.Напуснаха най-важните хора за един сериал.Сценарист и режисьори.Да,не може да се използват каквито и да е идеи и заснети епизоди от даден сценарист или режисьор без тяхно съгласие.В противен случай това ще е крадене на чужд интелектуален труд,погазване на авторски права,особено при сценариста,което може да доведе до много лоши последствия за Онур.Сега,сценариста,с пълно право може да даде сценария на нов продуцент и проекта да бъде осъществен от друга продуцентска компания.Не знам дали Онур има право да ползва и заглавието в тоя случай.Знаете за "Пазар".Тръгнаха съдебни дела за плагиатство,макар и не много убедителни и веднага го спряха.Та всичко трябва да започне от начало с нов сценарий и нова режисура.

# 351
  • София
Все пак напусналият сценарист е бил помощник, писал е някакви части от сценария. А и при Онур всичко е съмнително. Чак толкова неподготвен да действа нещо не ми се вярва.

# 352
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

# 353
Добро утро,мили дами!

# 354
Здравейте, момичета!😊

Интересно какво толкова се е случило, че чак да напусне сценарист и то преди да са започнали още? Трябва да са се появили сериозни различия, за да напусне проект с такъв сериозен каст. А това с напускането на братя Тайлян е крайно непрофесионално. Дори причината да е, че ще работят по новият договор за проектите в Лос Анджелис и Лондон и да речем, че не се е знаело кога точно ще бъде подписан той, ОГМ едва ли са очаквали това да се случи чак след 2-3 години и въпреки това ги слагат начело в толкова амбициозен проект като АБИ. Почвам да се притеснявам и за Юсуфи, защото ще бъде чудо на чудесата, ако няма проблеми щом е намесен Шнура. 🥴

# 355
  • Яко в Матрицата...
Аз си мисля, че такива неща трябва да си остават зад кулисите. Така феновете само се дразнят, а продуцентската компания олеква. И започват спекулации защо се случва така, защо онака и т.н. Като беше поел стратегията за тайна, да я беше спазвал. Пускат трея и там си пише кой какъв е…

# 356
Всичко, което се случва около АБИ не е добре. Така сам си закопаваш проекта. Нещата изглеждат несериозни още от началото.
За Афра не е добре този проект да отпадне и да не се състои, какъвто и да е. Афра в момента е в разгара на нейната кариера и утвърждава името си. Трябват й проекти. Искам да си почива,но в момента не е добре за нея да си остава вкъщи и да няма проекти. Същото важи и за Мерт. И двамата са изгряващи звезди. Трябва да се утвърдят на пазара пък после да правят каквото решат. За Кенан тъпо се получи с АБИ поне за момента. Човекът си е извоювал името и сега го разнасят из мрежите само с новини за козметични процедури.
Попаднаха ми коментари из социалните мрежи от солота на Афра, които вече тотално са отписали АБИ. Тъкмо щяла да си почине, без това пролетта казала, че няма да работи. Много се извинявам,ама аз ли нещо не разбирам. Нали уж са й фенове тези хора. Какви са тези изказвания, това подкрепа ли е? Замислили ли са се тези хора дали това е ок за Афра. Как ще й се отрази. Няма да е нещо положително за името й. Ще изгуби и един хонорар. Няма да повлияе добре.
Същото важи и за Кенан. За него не излъчването на АБИ също ще е удар предвид, че това му е проекта за завръщане на екран.
За мен Шнура прекалено много се меси в работата на другите хора. Не е редно така. Сериалът ще почне си мисля,но новата година, няма да е сега и скоро. Нали и вече е продаден в чужбина. Като бяха в КАН. А може и всичко това да е умишлено, някакъв ПР и реклама. Честно казано вече не знам какво се случва и нищо не разбирам Simple Smile

# 357
  • София
Аз съм склонна повече да вярвам, че Онур си прави неговите си неща или и да има проблем, гледа да извлече максимума. Не ги виждам изобщо толкова черни нещата. Афра и да е мислила да не работи, щом се е съгласила е имало защо. В Х са пуснали английското име на сериала

Това ми е малко странно, би трябвало да се разпространява от OGM Universe, а не от АТВ.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 17:16 от MysteryG

# 358
Специален поздрав
Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 15:27 от Надя Б. Василева

# 359
  • София
Наги е на гости на Лютфие

Новият режисьор на АБИ се е подстригал днес на мястото, където и Мерт ходи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт