Отговори
# 360
# 361
Добър вечер,момичета  Hug  Hug  Hug
Нищо ново ни за "АБИ" ни за "Юсуф"(аз продължавам така да го наричам ,че онова другото име го забравих Simple Smile .а и нали е кодово може и пак да се промени та да не се хабя излишно да помня повече от необходимото Simple Smile  ).Мерт и Афра и те се покриха Cry и само милата Наги продължава  да забавлява доколкото може скучаещото фенско войнство. Simple Smile
Heart  Heart  Heart    Най-красивите и любимите СейФер  Heart  Heart  Heart

https://x.com/Sammarrose16/status/1996668881629597878?s=20

и още една красота от отминалия вече рожден ден на прекрасната  Афи Heart

# 362
Момичета,Сърцебиенето прави финал.Керем вече е с двата крака в новия си проект,та не се знае в последния епизод колко сцени ще има с него.То не че в целия сериал имаше кой знае колко сцени.Краля и на него му остана малко.Беззащитните едва се крепи.Да видим ще дочака ли новата година.Морето са го глобили заради сцените на взривовете и отвличанията с 400 000 турски лири,но казват,че на Онур не му пука особено защото сериала му носи големи печалби и тия пари за глобата са му като джобни.Тоя орган,който налага глобата не може нищо друго да направи освен да събира пари.Та Морето ще продължи да се снима с вси такива сцени.АБИ зацикли,сценаристи,режисьори и оператор си вдигнаха куфарите и дим да ги няма.Новия режисьор тепърва търси локации за снимки та до нова година едва ли ще има нещо ново.За Юсуф знаем,че има само кодово име.Афра и Мерт са на стендбай и това много ме ядосва.Керем е с нов проект,Мирай Данер се спряга за нов дигитален проект с партньор Алперен Дуймаз,Ханде Ерчел вече е с премиерен филм и премиерата е била в Русия.По думите на Елисавета Сьомина доста не сполучлив филм,даже момичето казва,че съжалява за изгубените два часа да го гледа,но е гледан от много хора в Русия и е донесъл големи печалби.Ханде даже отиде в Русия да рекламира филма си.Феновете на тези актьори вече се вълнуват от новите им проекти,а нашите стоят,чакат кефа на Онур и от време на време спретват по някоя късометражна комедийка от реалния живот колкото само да поразредят редиците на феновете си.Ами давайте бе хора.Вземете пример от колегите си.Въпреки провалите продължават да работят и не дават поводи за разочарование.Ферит и Сейран,въпреки неповторимостта си,останаха в историята.Хората в момента се вълнуват от Кая и Зерин,от Асия и Ертан,он Елени и Оруч,от Джихан и Алия,от Есме и Адил.Между другото,Лизге Джумерт вече е свободна.Дали няма да я спретнат с Юсуф?Аз,специално,не я харесвам визуално.Малко лице и огромни устни.Много ще ми хареса Мерт Рамазан Демир и Ава Яман.Много го харесвам това момиче.Страхотна е в Морето,въпреки,че е само на 19 г.

# 363
Добро утро, момичета!😊

# 364
Добро утро, мили дами!
Хайде честит петък!

Искам да добавя един дребен факт, който забелязах чак сега от интервюто на Афра.
Точно при въпроса за Ялъто, когато започват да й го задават, Афра леко се подсмихва, след това се засмява слабо и бързо връща сериозното лице.
Та искам да питам,кое й е забавното на Афра - самият въпрос, това,че става дума за Ялъто или я връхлетяха спомени приятни и се сети нещо Simple Smile От цялото интервю само тук не успя съвсем да не се усмихне Wink
Вие как мислите, кое е смешното
https://x.com/i/status/1995988388466340183

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 10:24 от Надя Б. Василева

# 365
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аз вече дори не чакам да започне АБИ. Шнура ако продължава така, не знам дали този проект скоро ще стане реалност. С тези напускания още преди да са почнали, нещо са ми много съмнителни. Защо ли си тръгват тези хора? Дано поне в каста да няма промени.
Най ми е сладко ето това момиче
.
Само за мачкане и гушкане е Heart Eyes.

# 366

Забравих,та сега се допълвам Simple Smile Актрисата, която играе майка Есме днес има рожден ден.
Пожелавам й да е жива,здрава и много успешна!

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 13:59 от Надя Б. Василева

# 367
  • София
Интересен лайк на майката на Неслишах

Това трябва да е публикацията, в която пишеше, че Мерт първи е честитил на Афра рд.

# 368
Не било случайно 😁

# 369
Лека вечер от мен момичета!

# 370
  • София

Това трябва да е публикацията, в която пишеше, че Мерт първи е честитил на Афра рд.

Дори не смеят да се зарадват в Х, веднага са нападнати от солота с различни оправдания. Видях следните:
1. Фотошоп (не е)
2. Тя харесва всичко на този акаунт (не е вярно)
3. Харесва всичко за Афра (в акаунта има и друга публикация, не я е харесала)
4. Харесала го е за да спрат да хейтят Несла (тук не виждам вече смисъл).

Както и да е, ще я видим тази работа. Добро съботно мрачно утро 🙂

# 371
Здравейте, момичета!😊

Интересното е, че тази страница не е някаква клюкарска и има над 1 милион последователи.

# 372

Дори не смеят да се зарадват в Х, веднага са нападнати от солота с различни оправдания. Видях следните:
1. Фотошоп (не е)
2. Тя харесва всичко на този акаунт (не е вярно)
3. Харесва всичко за Афра (в акаунта има и друга публикация, не я е харесала)
4. Харесала го е за да спрат да хейтят Несла (тук не виждам вече смисъл).

Както и да е, ще я видим тази работа. Добро съботно мрачно утро 🙂

Аз четох друга глупост, че е харесала видеото защото Несла е там. Майката на Несла е чакала видеото да приключи за да го харесва, тя не вижда че снимката на Афра и Мерт е там, най-малкото че като видиш снимката на двамата няма да харесаш видеото защото очевидно ще става въпрос за тях двамата. А и майка и ясно е видяла голямото заглавие в червено

# 373
Здравейте, момичета,
Пожелавам хубав съботен ден и весел празник на всички празнуващи и именяци!

# 374
Майката на Несла е махнала лайка под публикацията. Сигурно са я разпердушинили от хейт.

Общи условия

Активация на акаунт